Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT

Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Osta verkosta

accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Esim. 06.04.2020
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS

Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Nettivuokraamoon

ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU

Aina voi oppia uutta.

Lue lisää ja varaa netistä

bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI

Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka

packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT

Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Päivitetty 22.3.: Rukan ja Pyhän hiihtokeskukset sulkeutuvat maanantaina 23.3.2020 

Ruka ja Pyhä päättävät laskettelukauden maanantaina 23.3.2020. Rinteet sulkeutuvat Rukalla klo 19 ja Pyhällä klo 18. Emme myöskään ota uusia varauksia Ski-Inn majoituksiin. Käyttämättä jääneiden hissilippujen ja vuokravälineiden osuus ostosta palautetaan asiakkaille. Tällä hetkellä meillä on huomattavasti vähemmän asiakkaita kuin normaalisti, mutta haluamme varmistaa, ettei asiakasmäärämme lähde enää nousuun. Hiihtokeskuksiin ei enää kannata matkustaa.  
 
Päätös vaikuttaa asiakkaiden,  yrittäjien sekä  työntekijöiden tilanteeseen. Kaikkien toimijoiden osalta tarvitaan aikaa, jotta tämä poikkeuksellinen sulkeminen saadaan hoidettua vastuullisesti kaikki osapuolet huomioiden. Alueellamme asiakasmäärät ovat laskeneet huomattavasti. Aikaistetulla sulkemisaikataululla haluamme nyt varmistaa ettei asiakasmäärämme lähde enää nousuun. Emme suosittele enää matkustamista hiihtokeskuksiin. 
 
Kiitämme kaikkia kuluneesta talvikaudesta ja toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi nauttimaan lumen ja laskettelun riemuista ensi kaudella. Kesän aukioloajoista tiedotamme myöhemmin. 
 
Suomen talvikausi alkaa Rukalla jo 2.10.2020 ja Pyhän rinteiden avaustavoite on 19.11.2020. Nähdään lumisissa merkeissä viimeistään silloin. 
 
Lisää tietoa koronan vaikutuksista Pyhän ja Ruka-Kuusamon matkailualueisiin voit lukea täältä
 
Ruka-Kuusamon koronainfo: https://www.ruka.fi/poikkeustiedotus  
 
Pyhän koronainfo: https://pyha.fi/koronavirus-tiedote  
 
Ski-Inn muutos- ja peruutusehdot: https://www.ski-inn.fi/info-korona 
 
 
Kuinka toimia, jos etukäteen maksetut hissiliput tai vuokravälineet jäävät käyttämättä? 
 
Käyttämättä jääneiden hissilippujen ja vuokravälineiden osuus ostosta palautetaan asiakkaille. Tässä vaiheessa kautta palautus ei kuitenkaan koske kausikortteja.  Palautathan vuokraamaasi välineet siihen vuokraamoon, josta olet ne noutanut. Samalla saat hyvityksen niiltä päiviltä, jotka rinteiden sulkeutumisen vuoksi jäävät käyttämättä. Rukan vuokraamot (Piste, Vuosselinportti ja Valley) palvelevat vielä tiistaina 24.3. ja ottavat vastaan palautuksia. Keskiviikosta 25.3. alkaen vuokraamomme ja lipunmyyntipisteemme ovat kiinni. Vuosselinportin vuokraamo on auki ma 23.3. ja ti 24.3. klo 9–19:15, ValleyVuokraamo ma klo 9:30–19:15, ti 9:30-17 ja PisteVuokraamo ma ja ti klo 9–19:15. 
 
Miten toimin, jos olen ostanut hissiliput verkkokaupasta ja haluan palautuksen?
 
Laita palautuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@ruka.fi. Kerro viestissä maksun saajan nimi, tilinumero (jos olet maksanut luottokortilla, niin löydämme tiedot), alkuperäinen veloitettu tuote, alkuperäinen veloituspäivä ja summa (esim. Aikuisten hissilippu 1 pv, 44,18 €) sekä nettikaupan tilausnumero (löytyy tilausvahvistuksesta).  Huomioithan, että asiakaspalvelussamme on nyt ruuhkaa, mutta vastaamme sinulle mahdollisimman pian. 
 
Kuinka toimin, jos olen ostanut ennakkolipun Go Expo Winter -messuilta tai Arctic Weekendistä?
 
Siirrämme ennakkolippujen voimassaoloaikaa ensi kaudelle, joten voit käyttää ne laskukaudella 2020–2021. Tällaisissa tilanteissa sinun ei tarvitse olla meihin yhteydessä. Säästä lippu, niin saat sitä vastaan uuden, voimassaolevan hissilipun lipunmyyntipisteistämme ensi kaudella. Mahdollisissa palautuspyynnöissä voit olla yhteydessä osoitteeseen verkkokauppa@ruka.fi.
 
Minulla on lahjakortti, jonka voimassaoloaika päättyy kaudella 2019–2020. Miten toimin?
 
Siirrämme lahjakorttien voimassaoloaikaa ensi kaudelle. Voit käyttää lahjakortin kaudella 2020–2021.
 
Kuinka toimia, jos majoitusvaraus on tehty Pyhän tai Rukan Ski-Inn huoneistoon tai hotelliin ja haluaa tehdä siihen muutoksia?
 
Luethan tarkemmat muutos- ja peruutusohjeet täältä.  
Hissiliput

Edullisimmin netistä.

Vuokravälineet

Vuokraa välineet ennalta.

Rinneviikko-ohjelma

Maksutonta toimintaa.

Ski-Inn majoitus

Parhailla paikoilla.

Hiihtokoulu

Aina voi oppia uutta.

After Ski & Bändit

Tunnettuja esiintyjiä.

Rukan hiihtokeskus somessa