Ruka tarjoaa hyvät puitteet yrityksen virkistysmatkoihin, yritystilaisuuksiin sekä isompiin konferensseihin. Autamme sinua järjestämään onnistuneen yritystilaisuuden Rukalla, missä pääset nauttimaan kauniista tunturimaisemista niin kesällä kuin talvellakin. Majoitus, kokoustilat ja ohjelmapalvelut sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita, rinteitä, vaellusreittejä ja latuja. Varaa uusi ryhmämatkasi Rukalle!

Majoitu Rukan parhailla paikoilla

Ski-Inn majoituskohteistamme on aina suora yhteys rinteeseen, hisseille ja ladulle. Erikokoisista majoitusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja majoituksen pituuden päätät sinä. Halutessasi vuokraamme mökin tai huoneiston myös pidempiaikaiseen etätyöskentelyyn sopivaksi, mm. muutamaksi kuukaudeksi tai koko vuodeksi. Vuokrahinta sisältää kiinteistönkulut (sähkö, vesi, lämmitys jne), mukaan lukien kiinteistöhuollon sekä vastaanottokulut. Tilaus: myynti@ruka.fi, +358 10 382 5222.

Aktiviteetit

Yritysten hissiliput

Yrityskortit

RukaPyhä -yrityskortti on koko hiihtokauden voimassaoleva hissilippu, jonka käyttöä ei sidota henkilöihin. Kortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat ja se käy sekä Rukalla että Pyhällä. Yrityskortista voi tehdä alv- vähennyksen ja lopullisessa verotuksessa nettohinta on kuluna/veropohjan vähennyksenä.

Osta verkkokaupasta

Ryhmähissiliput

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Rukan rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Kun mäkeen lähtee vähintään 15 henkilöä, hiihdätte edullisesti ryhmähinnoilla. Ryhmähissiliput vain ennakkotilauksesta: RukaBooking, puh: +358 10 382 5222 tai myynti@ruka.fi

Ennakkopäiväliput

Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Hiihdä halvalla-kautena ennakkopäivälipun hinta on 37 € ja normaalikautena 40 € ja hintakausi määritellään ostopäivän mukaan.  Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä hiihtokauden 2020-2021. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi, puh. +358 10 382 5222.

Kokouksen järjestäminen Rukalla

Rukalla pääset nauttimaan kouksesta kauniiden maisemien lomassa ja se voi olla vaikka tunnelmallinen MastonAition -mökki Itä-Rukalla tai RukaVillagen kokoustila tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluita. Pienen ryhmän kokoukset onnistuvat myös viihtyisissä Ski-Inn huoneistoissa. Kokoustarjoilut on tilattavissa suoraan samalla tilauksella RukaBookingin kautta. Rukan kokouskeskuksesta löytyy tilat jopa 255 hengen tilaisuuksiin! 

Jätä tarjouspyyntö

Hotelli RukaVillage tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 40 henkilölle hotellin alimmassa kerroksessa. Tilan varustukseen kuuluu ilmainen langaton wlan, langallinen verkkoyhteys, videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä tussit. Kaikkien varusteiden käyttö ja tilan saattaminen haluttuun muotoon (luokka, pöytäryhmä, U-muoto, diplomaatti) sisältyvät tilavuokraan. Hotelli sijaitsee aivan Rukan kylässä kaikkien palveluiden keskellä ja eturinteet sekä Village-2-Valley gondoli ovat aivan vieressä. Hotelli tarjoaa erikokoisia huoneistoja majoittumiseen ja erityisesti RukaVillage133 huoneisto sopii keskikokoisille yritysryhmille sekä kokoustilana että majoituksena. Huoneistossa voi majoittua jopa 8+2 henkilöä. 

Rukan uusin hotelli RukaValley avautui joulukuussa 2019 ja tarjoaa 12 henkilön kokoustilat Rukan laakson puolella, aivan Village-2-Valley gondoliaseman vieressä. Tilassa on neuvottelupöytä, fläppitaulu sekä televisio. Hotellissa on myös erikokoisia huoneistoja majoitukseen sekä oma ravintola ja välinevuokraamo. 

Voisit olla kiinnostunut myös