Olet täällä

0400 101 610
vuosselinportti@ruka.fi
Jussinkuja 6
93830
Rukatunturi

VuosselinPortti Vuokraamo & Hissiliput

Vuosselinportti sijaitsee aivan Vuosselin rinteiden sekä Ahonlaidan rinteen vieressä. Vuokraamon yhteydessä toimii myös hissilipunmyynti. Suosittelemme VuosselinPorttia etenkin omalla autolla liikkuville sekä ryhmille, koska aivan VuosselinPortin viereesä on hyvä ja laaja parkkipaikka henkilöautoille ja busseille.

Hissiliput saat edullisemmin verkkokaupasta, jos teet oston viimeistään päivää ennen.

Osta hissilippu verkosta

Välinevuokraus

Alppihiihtoon tarjoamme kahden tasoisia välineitä: STANDARD-luokassa hyvätasoisia perusvälineitä ja VIP-luokassa uusimmat sukset ja -monot. VIP-setin vuokraajalla on vuokra-ajan rajaton vaihto-oikeus kaikkiin vuokraamon välineisiin, joten tämä on loistava mahdollisuus testata erilaisia välineitä ja lajeja! Välineiden lisäksi vuokrattavissa on kypäriä, laseja, rannesuojia ja lasten valjaita. Vuokraamon yhteydessä olevasta shopistamme löydät lisäksi Salomonin ja Blizin lasit, pipot, hanskat, sukat ja huput. Huomioithan, että poikkeusaikana emme vuokraa laskettelulaseja.

Rukan vuokraamoiden valikoimasta löytyy välineet kaiken kokoisille ja ikäisille, taitajasta aloittelijaan. Laskettelumonojen koot ovat välillä 25-53, maastohiihtomonot 27-50 ja lautailukengät 27-48. Laskettelusuksien pituudet alkavat 70 senttimetristä ja lumilaudat 90 senttimetristä.

Vuokraa välineet ennakkoon netistä ja ne odottavat sinua valmiiksi paketoituna nettikaupan noutotiskillä. 

Vuokraa verkkokaupasta

Osta hissiliput tai välinevuokraus Finnair Plus pisteillä!

Käytä Finnair Plus -pisteitäsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmää lunastaaksesi palkintosetelin, jonka voit käyttää Rukan hissilippuihin tai välinevuokraukseen. Esim. 50 euron palkintoseteli Finnair Plus Shopista 41,60 € + 1000 Finnair Plus pistettä.

FINNAIR PLUS SHOP

Suksisäilytyskaapit

Laskettelupäivien välissä välineet on helppo säilöä VuosselinPortin vuokraamon yläkerrassa oleviin suksisäilytyskaappeihin. Kaapin vuokra on 6 € / vrk tai 30 € / vk.  Avaimen saa VuosselinPortin vuokraamon kassalta (avainpantti 15 €, maksetaan takaisin avaimen palauduttua).

Käytettyjä välineitä myytävänä!

Vuokraamot myyvät edullisesti vuokrakäytöstä poistettuja välineitä. Tule tutustumaan paikan päälle!

VuosselinPortin valikoima ja varusteet

- Salomon ja Atomic lasketteluvälineet
 -Salomon, Nitro ja Burton lumilautailuvälineet
- Telemark -välineet
- Twintip-sukset
- Lasten välineet, kypärät ja  valjaat
- Salomon vuokravaatteet (ei vuokrausta poikkeusaikana)
- Maastohiihtovälineet
- Lumikengät
- Stigat, pulkat, ahkiot