Olet täällä

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu on avoinna rinteiden aukioloaikojen mukaisesti päivittäin klo 9:00-19:15 (lisäksi joka perjantai 13.4.2018 saakka klo 23:15 saakka).

Voit ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse verkkokauppa@ruka.fi tai puhelimitse 0400 101 605 . Lisäksi palvelemme mahdollisuuksien mukaan tällä sivulla olevassa chatissä.

Usein kysytyt kysymykset

 

Mitkä maksutavat käyvät verkkokaupassa?

Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, MobilePaylla sekä Visalla ja MasterCardilla. Epassilla, Kulttuuri- ja virikeseteleillä sekä Finnair Plus -pisteillä voit maksaa vain paikan päällä.

Verkkokauppa ei hyväksy keycardini numeroa, mitä teen?

Hissilipun voi ladata KeyCardille, jonka numerosarja alkaa 01-, 25- tai 30, syötä numerosarja huolellisesti. Jos verkkokauppa ei hyväksy tällaista numerosarjaa, voit joko ostaa uuden KeyCardin netistä hissilipun oston yhteydessä tai ostaa hissilipun lipunmyyntipisteestämme.  KeyCardeja on myynnissä lipunmyyntipisteiden lisäksi RukaStoressa ja Rukankylän K-Marketissa (Kauppakeskus Kumpare).

HUOM! Nettikaupasta ei voi ostaa hissilippuja 08, 8, 14- tai 29 -alkuiselle KeyCardille ja 25-alkuiselle kortille et voi ladata lippua, jos siinä on jo voimassaoleva hissilippu (esim. toisen keskuksen kausikortti). 

Ostin lipun verkosta suoraan omalle KeyCardille. Voinko mennä suoraan rinteeseen?

Voit. Jos syötit onnistuneesti KeyCardisi numerosarjan ostovaiheessa, ei sinun enää tarvitse aktivoida lippua asiakaspalvelussa, vaan hissilippusi on käyttövalmis ja toimii automaattisesti portilla valitsemanasi aloituspäivänä.

Miten noudan netissä vuokraamani välineet vuokraamosta?

Nettivuokraa noutaessasi sinun ei tarvitse jonottaa tavallisessa vuokrausjonossa, vaan henkilökuntamme on jo valinnut sinulle oikean kokoiset välineet valmiiksi valitsemaasi vuokraamoon. Vuokraamoon saapuessasi voit noutaa välineet suoraan nettivuokraamon noutopisteestä. Palautathan välineet samaan vuokraamoon kuin mistä noudit ne. 

Mistä voin noutaa netissä vuokraamani välineet?

Voit valita noutopisteeksi joko Piste Vuokraamon tai Vuosselinportin Vuokraamon. Piste Vuokraamo sijaitsee Rukan kylässä, Eturinteiden alaosassa. Vuosselinportin vuokraamo sijaitsee Itä-Rukalla, VuosseliExpress-hissin ala-asemalla ja Rosa & Rudolf Family Parkin läheisyydessä. Huomioithan, että varusteet täytyy palauttaa samaan vuokraamoon kuin mistä ne on noudettu.

Miten osaan valita oikean kokoisen monon vuokratessani välineet verkosta?

Suksimonoon tai lumilautakenkään ei kannata jättää ylimääräistä tilaa, sillä parhaiten rinteessä toimii napakka jalkine joka tukee hyvin jalkaa ja nilkkoja. Valitse sama koko kuin mikä sinulla on muissakin kengissäsi. Sovita laskettelumonot tai lumilautakengät noutovaiheessa ennen rinteeseen menoa – jos valmiiksi valitsemamme kenkä ei istu jalkaasi tai osoittautuu väärän kokoiseksi, etsimme sinulle sopivamman kengän hyllystä. Koko on ilmoitettu euro-kokona sekä senttimetreinä.

Miksi minun pitää ilmoittaa taitotasoni välineitä vuokrattaessa?

Kysymme taitotasoasi, sillä se määrittelee minkälaiset varusteet ovat sinulle sopivin valinta rinteeseen. Tarjoamme kaiken tasoisille laskijoille yhtä laadukkaat välineet, joten esimerkiksi aloittelijan ei kannata mäkeen taitajan varustein sillä ajatuksella, että ne olisivat paremmat. Saat rinnepäivästä eniten iloa kun lasket varusteilla, jotka vastaavat parhaiten sinun tarpeitasi.

Miksi kysytte painoani?

Tarvitsemme painotietosi, jotta osaamme säätää suksisiteiden din-arvot kohdalleen ja sinä voit keskittyä rinteessä hyviin laskuihin. Jos et tiedä tarkkaa painoasi, ilmoita lähin arviosi. Tarvittaessa vuokraamo auttaa siteiden uudelleen säätämisessä.