Olet täällä

+358 50 5011 931
valleyvuokraamo@ruka.fi
Bistrotie 2
93830
RUKATUNTURI

Valley Vuokraamo & Hissiliput

Valley Vuokramo on avoinna talvikaudella 2020-2021 seuraavasti: 10.10.2020 alkaen päivittäin klo 09:30–19:15. Päiväkohtaiset poikkeukset näet viikkokohtaisesti aukioloaikalistauksesta.

Vuokravälineet

Alppihiihtoon tarjoamme kahden tasoisia välineitä: STANDARD-luokassa erittäin hyvätasoisia perusvälineitä ja VIP-luokassa uusimmat carverit, kisasukset ja -monot. VIP-setin vuokraajalla on vuokra-ajan rajaton vaihto-oikeus kaikkiin vuokraamon välineisiin, joten tämä on loistava mahdollisuus testata erilaisia välineitä ja lajeja! Välineiden lisäksi vuokrattavissa on myös kypäriä. Vuokraamon yhteydessä toimivasta shopista löytyy laskettelulaseja, hanskoja, pipoja ja huppuja. Vuokraamon yhteydessä toimii myös hissilipunmyynti. Huomioithan, että poikkeusaikana emme vuokraa laskettelulaseja.

Vuokraa välineet ennakkoon, säästä aikaa ja laske enemmän!

Vuokraa välineet ennakkoon netistä ja ne odottavat sinua valmiiksi paketoituna nettikaupan noutotiskillä. 

NETTIVUOKRAAMOON

Hissiliput

Valleyn vuokraamosta ostat myös hissiliput. Verkkokaupasta viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä ostettuihin hissilippuihin myönnämme 5% alennuksen. 

VERKKOKAUPPAAN

Välineitä kaiken kokoisille ja ikäisille

Rukan vuokraamoiden valikoimasta löytyy välineet kaiken kokoisille ja ikäisille, taitajasta aloittelijaan. Laskettelumonojen koot ovat välillä 25-53, maastohiihtomonot 27-50 ja lautailukengät 27-48. Laskettelusuksien pituudet alkavat 70 senttimetristä ja lumilaudat 90 senttimetristä.

Osta hissiliput tai välinevuokraus Finnair Plus pisteillä!

Käytä Finnair Plus -pisteitäsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmää lunastaaksesi palkintosetelin, jonka voit käyttää Rukan hissilippuihin tai välinevuokraukseen. Esim. 50 euron palkintoseteli Finnair Plus Shopista 41,60 € + 1000 Finnair Plus pistettä.

FINNAIR PLUS SHOP