Etätöihin Rukatunturiin

Muuttuvien työskentelytapojen vuoksi olemme lanseeranneet uuden konseptin, missä tarjoamme turvallisesti mahdollisuuden tutustua tunturikonttoriin – etätöihin Rukatunturissa, aivan rinteiden, palveluiden, latujen, maastopyöräreittien sekä vaellusreittien vieressä. Miltä kuulostaisi työpäivä hyvin varustellussa Ski-Inn huoneistossa tunturinäkymin? 

Rukan laskettelukausi 21-22 alkaa jälleen 8.10.2021 ja jatkuu aina toukokuulle saakka. Laskettelukaudella rinnealueet ovat avoinna joka päivä klo 19 saakka sekä perjantaisin lasketaan iltamäessä klo 19–23 joulusta pääsiäiseen. Ensilumen latukin aukeaa jo lokakuussa, joten tunturikonttorilta on helppo siirtyä hiihtoladulle. Alueelta löytyy myös useita pyöräreittejä sekä useat vaarat tarjoavat vaelluksen lisäksi lumikenkäreittejä. Rukalta löytyy aktiviteettejä jokaiselle!

Jätä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin myyntipalvelumme on yhteydessä sinuun ja teemme sinulle tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta (min. kesto 2 viikkoa). Parhaan hinnan saat high seasonin ulkopuolella, joita ovat joulu ja uusivuosi, hiihtolomat sekä pääsiäinen. Pidempiaikaista edullista etätyömajoitusta tarjolla nyt myös kesälle ja syksylle! Tervetuloa Suomen suosituimpaan hiihtokeskukseen! 

Ski-Inn majoitus

Tarjoamme etätyöskentelijöille majoituksen hiihtokeskuksen omista Ski-Inn huoneistoista, aivan rinteiden ja palveluiden vierestä. Majoitusvaihtoehtoja on monenlaisia ja niistä löytyy varmasti jokaiselle soveltuva vaihtoehto. Kaikki Ski-Inn majoituskohteet ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät oman saunan, parvekkeen / terassin (pl. RukaValley28 Studio huoneistot) ja maksuttoman WLANin. Myös liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Ski-Inn huoneistoihin on kytketty omistusmalli, jossa yksityisten omistamia lomahuoneistoja vuokrataan ympäri vuoden, mikä tekee siitä ekologisesti vastuullisen valinnan, sillä se vähentää muun muassa rakentamisen tarvetta ja energiankulutusta yhdistämällä omistus- ja vuokrahuoneistot. Kaikista huoneistoista, mökeistä ja hotellihuoneista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin, laduille ja Rukalla SkiBussille. Pääset helposti suksilla rinteeseen ja takaisin. Saavuitpa lomalle omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen – sen jälkeen et autoa Ski-Inn lomallasi tarvitse!

Tutustu huoneistoihin

Netti etätyöhön täydellä 4G-nopeudella

Tarjoamme sinulle etätyön ajaksi Ski-Inn Flexworking Mokkulan muodostaman langattoman verkon, minkä avulla saat jaettua 4G-netin jopa 64:lle eri laitteelle. Puhelimien, tablettien ja tietokoneiden ohella pidät kätevästi yhteyksissä myös TV:t, pelikonsolit ja monet muut WiFiä tukevat laitteet. Langallisia yhteyksiä varten mokkulasta löytyy kaksi Ethernet (LAN) -liitäntää. Uusinta mobiiliverkkotekniikkaa hyödyntävä Ski-Inn Flexworking Mokkula 4G WiFi B818 mahdollistaa nopean netin ja langattoman verkon kaikille huoneistosi laitteille. Mokkula käyttää DNA:n verkkoa ja siten saat kaiken irti 4G:stä tätä varten räätälöidyllä mokkulalla, sillä sen teoreettinen latauksen maksiminopeus yltää jopa 1,6 gigatavuun sekunnissa. Mokkuloita on rajoitettu määrä, tiedustelethan saatavuutta varauksen yhteydessä.

Voisit olla kiinnostunut myös