Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 18.07.2018
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Yrityskortti

Ruka+Pyhä -yrityskortti on koko hiihtokauden voimassaoleva hissilippu Rukan ja Pyhän rinteisiin. Kortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana.

Yrityskortti ladataan Ruka+Pyhä-älykorttiin, eikä sen käyttöä sidota henkilöihin. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/ yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat. Yrityskortin edelleenmyynti on kielletty. Yrityskortin hinta kaudelle 2017-2018 on 1120 euroa/kpl. Jos tarvitsette useampia kuin neljä korttia, saatte seuraavat hintaan 920 euroa/kpl. Yrityskortin hintaan sisältyy 10 % arvonlisävero.

Noudatamme Suomen hiihtokeskusyhdistyksen hiihtokeskuspalveluja koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Tilaukset voitte tehdä nettikaupassa tai täyttämällä ao. lomakkeen. Tarkistettuamme tiedot lähetämme laskun sekä haluttaessa kortit postitse (laskutuslisä 12 eur). Tiedustelut: Rukakeskus Oy / RukaBooking, 08 8600 300, myynti@ruka.fi.

Ruka+Pyhä Ennakkopäivälippu

Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Hintakausi määritellään ostopäivän mukaan, Hiihdä halvalla-kautena hissilipun hinta on 35 € ja normaalikautena 38 €. Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä hiihtokauden 2017-2018 (6.5.2018 saakka). Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi, puh. 08 - 8600 300.

1. Tilaus ja toimitustapa
kpl yrityskorttia
2.Yhteystiedot
Alla on tilaa vapaille kommenteille sekä toimitusosoitteelle, mikäli eri kuin laskutusosoite:
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.