Olet täällä

0400 101601
myynti@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Työnhakijoille: Käsittelemme työhakemuksessa antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. 

Tutustu käyttöehtoihimme >

Lue Rukakeskuksen yritysesittely

HIIHTOKESKUSTYÖNTEKIJÖITÄ KEVÄÄLLE 2020

Haemme Rukakeskus Oy:lle hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin kevätkaudelle 2020. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta. Työsi on pääosin ulkotöitä, aamu-/iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu palvella asiakkaita ja oppia hiihtokeskusalan töitä.

 
Odotamme sinulta:
-Hyvää asiakaspalvelutaitoa
-Englannin ja/tai venäjänkielentaitoa
-Oma-aloitteisuutta ja positiivista palveluasennetta
-Kiinnostusta laskemiseen
-Vähintään T- luokan ajokortti ja 18 vuoden ikä
 
Eduksi luetaan:
-Joustavuutta kausivaihteluista johtuviin tunturiolosuhteisiin
-B- luokan ajokortti
-Rukan alueen tuntemus
 
Tarjoamme sinulle:
-Reippaan ja vaihtelevan työympäristön kehittyvässä ja vilkkaassa hiihtokeskuksessa
-Hyvät harrastusmahdollisuudet
-Hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa
 
Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan.
Palkkaus on Hiihtokeskusalan TES:n mukainen.
Työtehtäviin, yritykseen ja sekä alueen muihin palveluihin perehdytämme erikseen työsuhteen alussa.
 
Ei asuntomahdollisuutta.
 
Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
 
Hakemukset 16.1.2020 mennessä.
 

 

 

KAUSIOPETTAJIA RUKAN HIIHTOKOULUUN

Haemme Rukakeskus Oy:lle / Rukan Hiihtokouluun määräaikaiseen työsuhteeseen laskettelun ja lumilautailun hiihdonopettajia kaudelle 2019–2020.

Rukalla hiihdonopettajan työ on erittäin monipuolisista ja työtehtävät vaihtelevia. Ulkomaalaisten asiakkaiden opettaminen 5 ½-päivän kursseilla, kotimaisten lasten Werneri-kurssit ja erilaiset yksityistunnit tuovat opettamisen arkeen monipuolisuutta. Erilaiset opetustuotteet ja Rukan Rinneviikko-ohjelman tapahtumien järjestäminen tarjoavat ikimuistoisia talvisia elämyksiä asiakkaillemme ja tuovat mukavaa vaihtelua työpäiviin ja -viikkoihin.

Odotamme sinulta, että

- olet suorittanut hiihdonopettajakurssin (laskettelu ja/tai lumilautailu) hyvin arvosanoin ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot.
- sujuvan suomen ja englannin kielien keskustelu- ja opetustaito on välttämättömyys, myös muusta kielitaidosta on etua, erityisesti venäjänkielitaidosta.
- kykenet niin itsenäiseen työhön kuin myös yhteistyöhön ison opettaja-tiimimme kanssa.
- erityisosaamisena toivomme saavamme joukkoihimme myös ”parkkimaailman” tuntemusta mm. freestyle -tuntien/kurssien vetämiseen, myös maastohiihdonopettajien tarve on kasvanut viime vuosina.
- joustavuutta ja mukautumiskykyä kausivaihtelusta johtuvissa tunturiolosuhteissa.
- olet valmis sitoutumaan yritykseemme ja laadun kehittämiseen.

Hakijan vahvuuksien mukaan, työtehtäviin voidaan myös sisällyttää opettajien viikoittaisten opetustreenien vetäminen, sekä rinnetapahtumat -vastuu. Aiempi hiihdonopettajan työ, kahden tai useamman lajin opetuspätevyys, kokemus tapahtumien juontamisesta ja järjestämisestä ovat eduksi työnhakijoiden valintatilanteessa. Myös matkailu- ja liikunta-alan erilaiset työkokemukset huomioidaan. Kerro meille työhakemuksessasi itsestäsi, vahvuuksistasi ja motivaatiostasi hiihdonopettajana & rinnetapahtumien toteuttajana. Kerro myös minkä mittaista työsuhdetta haet ensisijaisesti (kts. alla). Hakemukset ja CV: hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

Tarjoamme sinulle

- Reippaan ja vaihtelevan työympäristön kansainvälisessä hiihtokeskuksessa, aivan sen ytimessä
- Hyvin organisoiden työympäristön, josta on ollut tuloksena erinomaiset asiakaspalvelupisteet
- Hiihtokoulun sisäisen kouluttautumisjärjestelmän
- Ison Hiihtokoulun iloisen meiningin – Our Passion is Skiing!
- Hyvät henkilökuntaedut liikkumisen ja laskettelun parissa

Työn alku ja kesto: Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan;

- esimerkiksi; 3.12.2019 alkaen – 8.3. / 12.4. / 25.4.2020 asti. myös lyhyemmät pestit / osa-aikainen tai kokoaikainen työ on sovittavissa.
- lisäksi 2 opettajaa (laskettelu): 7.3.2020 alkaen loppukevääksi 12 viikonloppujen ajaksi, la-su päiville: takuutyöaika 5-6h20min/pv.

Palkkaus: hiihtokeskusalan TES:n mukainen

Tilanteen mukaan, voi olla mahdollista sopia myös lyhyemmistä työsuhteista tai osa-aikaisesta työstä esim. koko kauden ajan / vain pääsesonkien ajan. Rukakeskuksen henkilöstön yhteismajoituksessa on myös tarjolla majoitusta (ei taata kaikille). Autamme mahdollisuuksien mukaan majoituksen järjestämisessä. Kuusamon kaupungin vuokra-asunnoista tietoa ja hakuohjeet: http://www.kuusamonvuokratalot.fi/ Lisätietoja kausiopettajien työsuhteista antaa hiihtokoulun johtaja Maaria Pieviläinen: puh: 0400-606384, e-mail: maaria.pievilainen(at)ruka.fi

 

Avoimet työhakemukset

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan hakemuksia suoraan sähköpostitse, joten täytäthän lomakkeen Töihin Rukalle -linkin kautta.

Töihin Rukalle

 

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit