Olet täällä

0400 101601
info@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Työnhakijoille

Käsittelemme työhakemuksessa antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. 

Tutustu käyttöehtoihimme >
 

Työpaikkoja Rukalla

Sovellusasiantuntija (hakuaika päättyy 31.5.2019)

Etsimme joukkoomme oppivaa ja osaavaa Microsoft-asiantuntijaa vahvistamaan Rukan nykyistä IT-tiimiä sekä kehittämään ja tukemaan Rukakeskus-konsernin Office 365 -ympäristöä.

Rukakeskuksen yksi kärkihankkeista on digitalisaation mahdollisuuksien täysimittainen hyödyntäminen, myös työntekijöiden arjen prosesseissa. Meillä sinulla on mahdollisuus parantaa hiihtokeskusmaailmaa uusia teknologioita hyödyntäen, sekä vaikuttaa erilaisten tiimien ja projektien käyttämiin yhteistyöpalveluihin ja työskentelytapoihin niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja omat tiimimme viihtyvät ja voivat menestyä työssään entistä paremmin.

Arvostamme asiakaspalveluasennetta, Microsoft-ympäristöjen hallintaosaamista sekä seuraavien teknologioiden asiantuntemusta:

• Office 365 ja PowerShell

• SharePoint Online, Teams

• Sovelluskehitystaidot, Drupal ja Azure DevOps -tuntemus katsotaan myös eduksi

• Verkkokauppa- ja muu verkkopalveluosaaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen sekä vahva halu oppia ja opetella koko ajan uutta digitalisaation aikakaudella. Työsuhde on sopimuksen mukaan joko määräaikainen tai jatkuva, työpaikka sijaitsee Rukalla. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Lisätietoa tehtävästä antaa IT-johtaja Maria Fonsell (p. +358407590988) 20.5. klo 15-16 tai 21.5. klo 9-10.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Avoimet työhakemukset: Töihin Rukalle
Valitettavasti emme voi ottaa vastaan hakemuksia suoraan sähköpostitse, joten täytäthän lomakkeen Töihin Rukalle -linkin kautta.

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit