Olet täällä

0400 101601
myynti@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Myymälävastaava

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi koet intohimonasi kaupan alan, haluat vastuullisen työtehtävän myymäläpäällikön aisaparina. Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka tarjoaa upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä. 

Haemme kasvaneen myymälätoiminnan takia myymälävastaavaa toimimaan kaikissa myymälöissämme Rukatunturilla sekä tarvittaessa myös Pyhällä. Meillä sinulla on mahdollisuus luoda ainutlaatuisia asiakaselämyksiä kahdessa jatkuvasti kehittyvässä hiilineutraalissa hiihtokeskuksessa Rukalla. 

Hakijalta odotamme:

Paloa kehittää asiakaspalvelua ja myymälätoimintaa sekä ennen oppia uutta.  Ymmärrät, että kaiken ydin ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka palavat halusta palata kohteeseen uudelleen ja uudelleen. Uskallusta olla esimerkillinen esimies. Kokemus myymälä-, esimies- ja/tai matkailualasta on eduksi. 

Sinulla on kokemusta monipuolisesti myymälätoiminnasta. Pystyt hallitsemaan erilaisia järjestelmiä, esillepanoja ja somistamista, tavaroiden tuloutusta, hintalappujen tekoa sekä sosiaalista mediaa. Sesonkien vaihtelun takia myymälämme uudistuvat usein, tavaranpurkua ja somistusta on paljon. Kassajärjestelmien ja varastojen hallinta on sinulle tuttua tai olet nopea oppimaan. Tarvittaessa pystyt tarkistamaan laskuja ja muokkaamaan työvuoroja tai tekemään täydennysostoja.

Asiakaspalvelu on kaiken perusta, haluat tehdä sen esimerkillisesti ja hymyssä suin. Nautit niin hyllyjen täydentämisestä kuin näyteikkunoiden tekemisestä. Olet motivoitunut työhösi etkä pelkää uusia haasteita, muutokset kuuluvat nykypäivän työelämään. Esimiehenä tartut nopeasti asioihin ja hoidat ne rakentavasti kaikissa tilanteissa.

Olet todellinen tiimitekijä, nopea ja intohimoinen oppija sekä suunnannäyttäjä, joka taitaa niin myyjän kuin esimiehenä olemisen taidon. Oma-aloitteisena ammattilaisena sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin sekä suomen että englannin kielellä. 

Odotamme sinulta:

  • Kaupan alan koulutusta, visualisti tai somistusosaaminen katsotaan eduksi
  • Kokemusta myyjän työtehtävistä, esimieskokemus eduksi
  • Kassajärjestelmä Tekson tai vastaavan hallintaa, varastonhallinta eduksi
  • Paloa asiakaspalvelutyöhön
  • Sujuvaa suomenkielen taitoa, muu kielitaito eduksi
  • Muita ohjelmistotaitoja: shoppa, MS office, MS teams, 
  • Sosiaalisen median sekä verkkosivujen taidot ja päivittäminen
  • Hyviä projektinhallintataitoja ja kykyä pitää useita lankoja käsissä
  • Näkemyksellisyyttä, kaupallista ajattelua sekä näyttöjä/tutkintoa somistuksesta
  • Ennen kaikkea kiinnostusta kaupan alan esimiestehtävään, intoa oppia uutta ja reilusti kunnianhimoa

Tarjoamme:

Me puolestamme tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa perheyhtiössä ja erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, jossa sopivan henkilön kohdalla on myös reilusti kasvuvaraa.

Myymälämme Rukalla Rukastore ja Ruka Brand Village sijaitsevat aivan tunturin ytimessä ja niiden vetäjänä toimii Pinja Ojanen.

Ruka-Kuusamo tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet aktiiviharrastajalle ja pääset vapaa-aikanasi nauttimaan puhtaan luonnon tarjoamista lukuisista aktiviteettimahdollisuuksista. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut.

Mikäli tunnet että haluat kuulua Rukakeskuksen osaavaan joukkoon, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hae tästä

Tapahtumakoordinaattori

Oletko innostunut laskemisesta tai ulkoilma-aktiviteeteista luonnossa? Oletko aina halunnut toimia Suomen johtavassa hiihtokeskuksessa tuottamassa elämyksiä tapahtumien kautta laskeville asiakkaille? Jos vastauksesi on kyllä, tämä paikka saattaa olla juuri oikea sinulle!

Haemme tapahtumayksikköömme tapahtumakoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastuullasi on Rukan rinnetapahtumien toteuttaminen yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä Ruka-Kuusamo matkailuyhdistyksen tapahtumayksikön kanssa, joka tuottaa alueelliset tapahtumat. Rukan alueella on kymmeniä tapahtumia vuodessa erilaisista kilpailuista kulttuuritapahtumien kautta aina rinnekansan festivaaleihin. Koordinoit rinnealueelle tulevia yhteistyökumppanien tapahtumia kuin myös tuotat Rukakeskuksen omia tapahtumia. Vastuullasi on päivittää tapahtumasisällöt sähköisiin kanaviimme ja huolehtia, että tapahtumaorganisaatioilla on tarvittavat resurssit tapahtumien tekemiseen. Tehtävä vaatii itsenäistä otetta työskentelyyn.

Odotamme sinulta:

Kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä tapahtumien tuottamisesta
Asiakaskohderyhmä lähtöistä ajattelua ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
Hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja kykyä mukautua nopeasti muuttuvissa tilanteissa
Rohkeutta tarttua tarvittaessa työkaluihin ja osaat tarvittaessa kytkeä vaikka äänentoiston
Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Positiivista asennetta ja innostusta laskemiseen
Innostusta kehittää tapahtumakonsepteja ja sisältöä

Lisäksi laskemme eduksi:

Tehtävään soveltuvan koulutuksen
Ymmärryksen laskettelubisneksestä
Aiemman työkokemuksen matkailualalta
Hyvän järjestelmien hallinnan esim. O365, Hotellinx Cloud, sisällönhallintajärjestelmät, taitto-ohjelmien käytön

Tarjoamme:

Me puolestamme tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa perheyhtiössä ja erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, jossa on mahdollisuus päästä kehittämään Rukan tapahtumia.
Ruka-Kuusamo tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet aktiiviharrastajalle ja pääset vapaa-aikanasi nauttimaan puhtaan luonnon tarjoamista lukuisista aktiviteettimahdollisuuksista. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut.
Työpisteesi sijaitsee Rukalla ja toivomme löytävämme joukkoomme henkilön, joka inspiroituu elämästä tunturissa. Yksikkösi vetäjänä toimii rinnetoiminnan kehityspäällikkö Otto Lintunen.

Mikäli tunnet että haluat kuulua Rukakeskuksen osaavaan joukkoomme, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä Barona Lapin Susanna Pohjanen, etunimi.sukunimi@barona.fi

Hae 31.3.2021 mennessä

Myyjä

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi koet intohimonasi kaupan alan, haluat palvella asiakkaita hymyssä suin. Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka tarjoaa upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä. 

Haemme kasvaneen myymälätoiminnan takia vakituista myyjää joukkoomme toimimaan molemmissa myymälöissämme Rukatunturilla.

Hakijalta odotamme:
Paloa kehittää asiakaspalvelua ja myymälätoimintaa sekä ennen kaikkea itseään.  Ymmärrät, että kaiken ydin ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka palavat halusta palata kohteeseen uudelleen ja uudelleen. Aiempi kokemus kaupan alasta katsotaan eduksi. 

Sinulla on kokemusta monipuolisesti myymälätoiminnasta. Pystyt myymään niin alppisukset kuin lumilaudan, asennat siteet vielä niihin ja siinä sivussa lisämyyt muutamat sukat ja laskettelulasit. Olet siis valmis palvelemaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti niin väline-, jalkine- kuin vaatepuolella. 

Asiakaspalvelu on kaiken perusta, haluat tehdä sen esimerkillisesti ja hymyssä suin. Nautit niin hyllyjen täydentämisestä kuin tuotteiden myyntikuntoon saattamisesta. Olet motivoitunut työhösi etkä pelkää uusia haasteita, muutokset kuuluvat nykypäivän työelämään. Olet valmis työskentelemään kaikkina kaupan aukioloaikoina niin arkisin kuin joulun- ja pääsiäisen pyhinäkin.

Olet todellinen tiimitekijä, nopea ja intohimoinen oppija. Oma-aloitteisena ammattilaisena sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin sekä suomen että englannin kielellä. 

Odotamme sinulta:

- Kaupan alan koulutusta, 
- Kokemusta myyjän työtehtävistä, esimieskokemus eduksi
- Välinepuolen osaaminen ja kokemus ovat vahva etu
- Kassajärjestelmä Tekson tai vastaavan hallintaa, varastonhallinta eduksi
- Paloa asiakaspalvelutyöhön
- Sujuvaa suomenkielen taitoa, muu kielitaito eduksi
- Muita ohjelmistotaitoja: shoppa, MS office, MS teams
- Näkemyksellisyyttä, kaupallista ajattelua, intohimoa ja motivaatiota asiakaspalvelutyöhön ja oman työn kehittämiseen
- Mielenkiintoa sosiaalisen media käyttöön (esimerkiksi myymälöiden Instagram päivityksien teko)

​​
Tarjoamme:
Me puolestamme tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa perheyhtiössä ja erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, jossa sopivan henkilön kohdalla on myös reilusti kasvuvaraa.
Myymälämme Rukalla Rukastore ja Ruka Brand Village sijaitsevat aivan tunturin ytimessä ja niiden vetäjänä toimii Pinja Ojanen. Pyhätunturin paraatipaikalta löytyy vastaavasti Pyhä shop.
Ruka-Kuusamo tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet aktiiviharrastajalle ja pääset vapaa-aikanasi nauttimaan puhtaan luonnon tarjoamista lukuisista aktiviteettimahdollisuuksista. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut.

Mikäli tunnet että haluat kuulua Rukakeskuksen osaavaan joukkoon, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Avoimet työhakemukset

Eikö meillä ole juuri nyt auki kiinnostustasi tai osaamistasi vastaavaa työtä? Ei hätää, sillä voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen. Täytäthän lomakkeen Töihin Rukalle -linkin kautta, kiitos! Emme ota vastaan hakemuksia suoraan sähköpostitse.

Töihin Rukalle

 

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit

Tutustu käyttöehtoihimme >

Lue Rukakeskuksen yritysesittely