Olet täällä

0400 101600
info@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Tunturimyyjä – 3 paikkaa – Rukakeskus Oy

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 25 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 160 henkilöä. Lisäksi vastaamme lähes 500 yksityisomistuksessa olevan Ski-Inn huoneiston myynnistä.

Haemme kolmea tunturimyyjää, joiden työtehtäviin kuuluvat monipuoliset myyntitehtävät kuten Rukan ja Pyhän Ski-Inn -majoitusmyynti, PyhäBooking mökkimyynti ja molempien tuntureiden tapahtumamyynti sekä rinnetoimintaan olennaisesti liittyvät hissilippujen ja vuokravälineiden myynti. Osana työtehtäviä on aktiivinen asiakkaiden kontaktointi.

Työssäsi saat toimia niin Rukan ja Pyhän yksityisasiakkaiden kuin myös ryhmien parissa.

Edellytämme tehtävään:

- olet tiimipelaaja ja positiivinen persoona

- sinulla on myynnin nälkää ja tunnistat myyntityön omaksi tehtäväkentäksi

- sujuvan suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa

- tietoteknistä perusosaamista

- hyvää suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa. Myyntityötä teemme niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköisin välinein.

- Passion for skiing

Eduksi katsomme:

- kokemusta aktiivisesta b2b –myyntityöstä

- kokemusta matkanjärjestäjämyynnistä

- kaupallisen- ja/tai matkailualan vähintään opistotasoisen tutkinnon

- Hotellinx-varausjärjestelmän osaamisen

 

Ruka-Kuusamo tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet: kansainvälinen matkailukohde yhdessä kauniin ja puhtaan luonnon kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet mm. ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa. Tutustu Ruka-Kuusamon mahdollisuuksiin nettisivuillamme: www.ruka.fi

 

Täytä hakemuksesi ja jätä CV:si 31.5.2018 mennessä: TÄÄLLÄ

Yksi työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja kaksi elokuussa 2018. Työpiste on Rukalla. Palkkaus Hiihtokeskusalan tes:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntiryhmän päällikkö Seija Vesala, seija.vesala@ruka.fi,

puh. 040 509 2831.

 

 

Tervetuloa unelmien ammattiin - hiihdonopettajaksi!

FREELANCER HIIHDONOPETTAJAT

Rukan hiihtokoulun kannatusyhdistys ry hakee joukkoonsa freelancer-opettajia, jotka tekevät hiihdonopetustyötä keikkatyönä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Otamme freelancer-opettajia hakemusten perusteella, minimivaatimuksena on Suomen Hiihdonopettajat ry:n ohjaajakurssi (ykköskurssi)  tai vastaava koulutus ulkomailla.

Freelancer opettajien yhteydenotot:
https://www.hiihtokouluruka.fi/

Mikäli sinulla ei vielä ole koulutusta, täältä löydät tietoa hiihdonopettajakoulutuksesta ja -kursseista Suomessa.

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää marraskuussa Rukalla alppihiihdon ja lumilautailun ohjaajakurssit yhteistyössä Kuusamo-opiston, Suomen hiihdonopettajat ry (SHOry) ja Rukan hiihtokoulun kanssa. Koulutus on ensimmäinen osa kansainvälistä ISIA-standardit täyttävää hiihdonopettajan koulutusjärjestelmää.