Olet täällä

0400 101601
info@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Työnhakijoille

Käsittelemme työhakemuksessa antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. 

Tutustu käyttöehtoihimme >
 

Työpaikkoja Rukalla

 

Avoimet työhakemukset: Töihin Rukalle
Valitettavasti emme voi ottaa vastaan hakemuksia suoraan sähköpostitse, joten täytäthän lomakkeen Töihin Rukalle -linkin kautta.

 

Markkinointisuunnittelija (hakuaika päättyy 21.3.2019)

 
Dynaaminen markkinointitiimiimme etsii aktiivista tiimipelaajaa rakentamaan Rukan ja Pyhätunturin brändejä sekä markkinointia. Tervetuloa joukkoomme, valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon keskelle!
Etsimme sinua iloinen ja pirteä tiimipelaaja, joka tykkää haasteista, tekemisen meiningistä sekä ennen kaikkea inspiroidut kehityksestä. Viihdyt Kuusamon toimistollamme varmasti, jos pidät myös lumesta, luonnosta ja kivoista ihmisistä. Uusi markkinointisuunnittelijamme osallistuu markkinointi- ja myyntitoimenpiteiden suunnitteluun, tuottamiseen sekä tulosten mittaamiseen. Yhdessä muun tiimin kanssa hän vastaa strategian jalkautumisesta, brändimielikuvan rakentamisesta, myynnin aktivoinnista sekä digitaalisen asiakaskokemuksen kehityksestä.
 
Tarkemmin markkinointisuunnittelijan vastuulla ovat:
Markkinointi- ja viestintäkampanjoiden vuositason suunnittelu yhdessä markkinointijohtajan, muun markkinointitiimin sekä yhteistyökumppanien kanssa
Ideoida ja suunnitella brändejä vahvistavia ja strategiaa tukevia markkinoinnillisia toimenpiteitä yhdessä muun markkinointitiimin sekä yhteistyökumppanien kanssa
Toimenpiteiden seuranta, analysointi sekä ohjaaminen tuottavuuteen
Markkinointitoimenpiteiden koordinointi niin mediassa, rinnealueilla ja omissa digitaalisissa kanavissa.
 
Odotamme sinulta:
kykyä tehokkaaseen projektien läpivientiin sekä kykyä pitää useita lankoja käsissä
positiivista ”can do”-asennetta
yhteistyökykyä, tiimipelaajan asennetta
näkemystä ja paloa digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen sekä ymmärrystä sen mahdollisuuksista
sisällönhallintajärjestelmien tuntemusta
näyttöjä markkinoinnin toimenpiteiden tuloksellisesta toteuttamisesta
kunnianhimoa sekä halua oppia ja kehittyä joka päivä
 
Eduksi katsomme:
Kyky tuottaa tarvittaessa myös itse sisältöä eri kanaviin
Viestintäosaaminen
Kokemusta dataohjautuvan markkinoinnin suunnittelusta
 
Hakuaika päättyy 17.03.2019
 

Markkinointiassistentti (hakuaika päättyy 21.3.2019)

 
Haemme markkinoinnin tiimiimme reipasta ja heittäytyvää markkinointiassistenttia. Työpaikka sijaitsee Rukan valkoisten rinteiden äärellä ja Kuusamon luonnon ympäröimänä.
Viihdyt kanssamme, jos nautit sisällön tuottamisesta moniin eri kanaviin, omaat kyvyn tarttua toimeen ja toimit iloisella ilmeellä muiden tiimiläistesi kanssa. Tuleva markkinointiassistenttimme osaa tuottaa niin kirjoitettua kuin visuaalistakin sisältöä sekä ymmärtää projektihallinnan päälle. Hakemamme valioyksilö pelaa sujuvasti yhteen sekä sisäisen tiimin että eri sidosryhmien kanssa.
 
Tarkemmin markkinointiassistentin vastuulla ovat:
Sisällöntuotanto Rukan ja Pyhän hiihtokeskuksien eri kanavissa
Graafisen materiaalin tuotanto niin sähköisissä,- kuin printtimateriaaleissakin annetun graafisen ohjeiston mukaisesti
Verkkosivujen päivitys
Sähköisten uutiskirjeiden tuotanto
Sosiaalisen median sisällöntuotanto
Tehtävässä autat ja avustat tiimin eri jäseniä päivittäisen markkinoinnin toteutuksessa ja toimintojen koordinoinnissa.
 
Odotamme sinulta:
Reipasta can do-asennetta
Halua oppia uusia asioita ja löytää ratkaisuja
Valmiutta sekä rohkeutta tarttua mitä moninaisimpiin tehtäviin
Kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
Joustoa työajoissa kiireisten sesonkien yhteydessä
Adobe Creative Cloud ohjelmistojen hallintaa
Hyvää suomen ja englanninkielen kirjallista taitoa
Ystävällisyyttä, reippautta sekä yhteistyökykyä
Iloista asennetta ja intoa nauraa myös kiireen keskellä
Innostusta laskemiseen ja ulkoiluun
 
Meidän markkinoinnin tiimissä työskentelee tulevan markkinointiassistentin ja markkinointisuunnittelijan lisäksi neljä markkinointialan ammattilaista. Esimiehenäsi työskentelee Rukakeskus Oy:n Markkinointijohtaja Jenni Ihatsu. Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen sekä edellyttää asumista Ruka-Kuusamon luonnonkaunissa maisemissa. Lumisten rinteiden, 200 laskettelupäivän sekä iloisten kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvät hiihtokeskusedut Suomen johtavissa hiihtokeskuksissa.
 
 
Hakuaika päättyy 17.03.2019
 

Hotellipäällikkö (hakuaika päättyy 21.3.2019)

 
Haemme Rukakeskuksen majoitustiimiin joukkuepelaajaa ja esimiestä vastaamaan Rukalla sijaitsevien Ski Inn-majoitusten vastanottojen toiminnasta. Ski-Inn majoituksemme koostuu nykyisellään 350 majoitusyksiköstä sekä 100 ensi sesongille aukeavasta Hotelli RukaValleyn yksiköstä. Vastaanottoja tämän jälkeen meillä on kaksi, yksi kummallakin puolella tunturia ja kumpikin niistä palvelee koko Rukan alueella majoittuvia asiakkaita. Majoituskapasiteetti koostuu hotellihuoneista ja -huoneistoista, paritaloista sekä erillismökeistä ja huviloista ja majoitusyksiköitä sijaitsee koko Rukan rinnealueen laajuudella.
Hotellipäällikön tehtävänä on Rukan vastaanottojen toimintojen johtaminen ja organisointi. Avainhenkilömme osallistuu myös laajemmin majoitusliiketoiminnan kehittämiseen myynti- ja majoitusorganisaation kanssa. Hotellipäällikkömme toimii vahvasti asiakasrajapinnassa ja on esimerkkinä tiimilleen palvelun, lisämyynnin ja toiminnan kehittämisessä. Tiimin vahvuus on keskimäärin 10 respa-osaajaa ja vaihtelee jonkin verran sesonkien mukaan.
 
Hotellipäällikön vastuulla ovat mm:
Vastaanottojen operatiiviset esimiehen tehtävät
Työnohjaus ja perehdytys
Palaverikäytännöt, niiden suunnittelu, toteuttaminen ja raportointi
Vastaanottojen lisämyynnistä vastaaminen ja seuranta
Vastaanoton palvelusopimusten hallinta
Vastaanottojen raportointivelvollisuuksista huolehtiminen
Matkanjärjestäjäyhteistyö yhdessä muun myynti- ja majoitustiimin kanssa
Majoituskiinteistöjen viihtyisyydestä sekä turvallisuudesta huolehtiminen yhdessä isännöitsijän ja kiinteistöpäällikön kanssa
Asiakastiedottaminen majoitustiloissa
Asiakastyytyväisyyden kehittäminen
 
Odotamme sinulta
Haemme majoitusliiketoiminnan esimieskokemusta omaavaa ammattilaista, jolla on sekä kokemusta että näyttöjä vastaavantyyppisen toiminnon menestyksellisestä johtamisesta.
 
Omaat seuraavia osaamisia ja taitoja:
Hotellinx Cloud tai vastaavan hotellivarausjärjestelmän syvällinen tuntemus
Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englanninkielen taito. Kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi
Omaat alan koulutuksen esim. restonomi- tai erikoisammattitutkinnon
Yrittäjä- ja palveluhenkisyyttä
Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Kyky suunnitella toimintaa ottaen huomioon sekä laadullinen että taloudellinen näkökulma
Luovuutta
 
Hakemamme persoona:
Viihtyy kasvollisessa perheyrityksessä, jonka arvot ovat innostus laskemiseen, vastuullisuus, yhteistyö ja monta iloista ilmettä (jokainen tunturiin tuleva asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi ja tarjoamme aina Rukan ainutlaatuista monipuolisuutta hymy kasvoilla).
Etsimme henkilöä, joka elää ja hengittää samoja arvoja kanssamme ja on innolla mukana kehittämässä Rukan yli 50-vuotista ja ajan hengessä kehittyvää tarinaa ympäristöä unohtamatta.
Rukakeskuksen majoitustoiminnan laajuudesta johtuen majoitusliiketoiminannan tiimi on tyypilliseen hotelliin verrattuna huomattavasti laajempi moniosaajatiimi. Tiimissä toimivat mm. majoituspäällikkö, myyntipäällikkö, myyntipalvelutyöntekijöitä, majoitusvastaava, majoitusassistentti, isännöitsijä, kiinteistöpäällikkö ja kaupallinen johtaja. Hotellipäällikkö tulee olemaan vahvasti mukana kehittämässä Ski-Inn konseptia ja tuoteperhettä yhdessä muun organisaation kanssa.
Hotellipäällikön esimiehenä toimii kaupallinen johtaja Kaisa Sirniö. Tehtävä on täysipäiväinen ja vakituinen sekä edellyttää asumista alueella. Palkan lisäksi tarjoamme erinomaiset hiihtokeskusedut. Lue lisää Ski-Inn-konseptista. 
 
Toivottu aloitusaika on alkukesä.
Nyt on mahdollisuutesi päästä aktiivisen Outdoor-elämäntyylin pariin sekä vaikuttamaan yhden Suomen suurimman hiihtokeskusyrityksen toiminnan ja tulevaisuuden kehitykseen!
 
 
Hakuaika päättyy 17.03.2019
 

Myyjä RukaStoreen (hakuaika päättyy 30.4.2019)

Haemme myymälätiimiimme kahta reipasta ja positiivista myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Rukan valkoisten rinteiden äärellä ja Kuusamon luonnon ympäröimänä.
Olet etsimämme tiimipelaaja, jos koet asiakaspalvelun ja myyntityön omaksesi etkä pelkää sesongin vaihteluita ja pystyt asiakaspalveluun myös englannin kielellä. Lisäksi olet valmis myymään vaatteiden lisäksi lumilautoja tai suksia, laskettelukypäriä tai -laseja.

Tarkemmin myyjän vastuulla ovat:

asiakaspalvelu ja myyntityö

tuotteiden esillepano ja hinnoittelu

tuotteiden noudot lastauslaiturilta ja varastoista

 

Odotamme sinulta:

Reipasta ja positiivista asennetta

Halua oppia uusia asioita ja löytää ratkaisuja

Valmiutta sekä rohkeutta tarttua mitä moninaisimpiin tehtäviin

Joustoa työajoissa kiireisten sesonkien yhteydessä

Ystävällisyyttä, reippautta sekä yhteistyökykyä

Iloista asennetta ja intoa nauraa myös kiireen keskellä

Innostusta laskemiseen ja ulkoiluun

Urheilukaupan välinepuolen asiantuntemus ja/tai venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Myymälöissämme työskentelee vakituisesti tällä hetkellä 3 henkeä ja kaudella tiimi kasvaa 5-10 hengellä. Esimiehenäsi työskentelee Rukakeskus Oy:n myymäläpäällikkö Pinja Ojanen. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syksyn 2019 aikana. Lumisten rinteiden, 200 laskettelupäivän sekä iloisten kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvät hiihtokeskusedut Suomen johtavissa hiihtokeskuksissa.

Kiinnostuitko?  Hakuilmoitus TE-keskuksen sivuilla

 

 

Hiihtokoulu Ruka etsii kausi- ja tuntiopettajia

Katso hiihtokoulun työpaikkailmoitukset TE-palveluiden sivuilla – Lisätietoja: Maaria Pieviläinen, hiihtokoulun johtaja, puh: 0400 - 606 384, maaria.pievilainen (a) ruka.fi

FREELANCER HIIHDONOPETTAJAT

Rukan hiihtokoulun kannatusyhdistys ry hakee joukkoonsa freelancer-opettajia, jotka tekevät hiihdonopetustyötä keikkatyönä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Otamme freelancer-opettajia hakemusten perusteella, minimivaatimuksena on Suomen Hiihdonopettajat ry:n ohjaajakurssi (ykköskurssi)  tai vastaava koulutus ulkomailla.

Freelancer opettajien yhteydenotot:
https://www.hiihtokouluruka.fi/

Täältä löydät lisää tietoa hiihdonopettajakoulutuksesta ja muista kursseista Suomessa.

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit