Olet täällä

0400 101600
info@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Työnhakijoille

Käsittelemme työhakemuksessa antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. Tutustu käyttöehtoihimme >

Avoimet työhakemukset -> rekry (a) ruka.fi

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit

Rukakeskus hakee hiihtokeskustyöntekijöitä

Rinnetoiminta

Haemme Rukakeskus Oy:lle hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2018 - 2019. 
Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta. Työsi on pääosin ulkotöitä, aamu-/iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu palvella asiakkaita ja oppia hiihtokeskusalan töitä.

Katso ilmoitus TE-palvelujen sivuillaHae paikkaa – Lisätietoja: asiakaspalvelupäällikkö Antti Kouru, antti.kouru (a) ruka.fi

Vuokraamot ja lipunmyynti

Haemme Rukakeskus Oy:lle hiihtokeskustyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin talvikaudelle 2018 - 2019. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelutyö vuokraamoissa ja lipunmyynnissä. Työhösi sisältyy lisäksi erilaisia ulko- ja sisätöitä (mm. siivous, hissivalvonta) aamu-/iltavuorossa sekä viikonloppuisin. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvällä asenteella varustettu, jolla on halu oppia hiihtokeskusalan töitä.

Katso ilmoitus TE-palveluiden sivuillaHae paikkaa – Lisätietoja: Riikka Virkkula, riikka.virkkula (a) ruka.fi

RukaStore hakee kausityöntekijöitä

Haemme Rukakeskus Oy:lle määräaikaisia ja osa-aikaisia myyjiä Rukan kylään RukaStoreen hiihtokaudeksi 2018-2019. RukaStore on monipuolinen urheilukauppa ja sen valikoimiin kuuluu RukaPyhä-tuotteet ja merkkitekstiilit, jalkineet, matkamuistot sekä lasketteluvälineet, kypärät, lasit sekä muut varusteet.

Odotamme sinulta
- hyvää asiakaspalvelutaitoa
- kiinnostusta lasketteluharrastukseen sekä siihen liittyviin tuotteisiimme 
- oma-aloitteisuutta ja reippautta
- joustavuutta ja mukautumiskykyä kausivaihtoluista johtuviin tunturiolosuhteisiin
- sujuvaa suomenkieltä
Rukan alueen tuntemus, aikaisempi työkokemus myynti- tai vastaavissa tehtävissä sekä englannin tai venäjänkielen taito luetaan eduksi. Työtehtäviin, yritykseen sekä alueen muihin palveluihin perehdytämme erikseen työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle
- Reippaan ja vaihtelevan työympäristön kehittyvässä ja vilkkaassa hiihtokeskuksessa
- Mahdollisuuden työskentelyyn myös muilla osastoilla mielenkiinnon mukaan
- Hyvät harrastusmahdollisuudet
- Hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa

Työ alkaa ja kesto: Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan 
Työaika: kokopäivätyö
Palkkaus: TES:in mukainen

Katso ilmoitus TE-palveluiden sivuilla - Hae paikkaa

Hiihtokoulu Ruka etsii kausi- ja tuntiopettajia sekä asiakaspalvelijaa toimistolle

Katso hiihtokoulun työpaikkailmoitukset TE-palveluiden sivuilla – Lisätietoja: Maaria Pieviläinen, hiihtokoulun johtaja, puh: 0400 - 606 384, maaria.pievilainen (a) ruka.fi (lomalla ajalla 18.8.-9.9.)

FREELANCER HIIHDONOPETTAJAT

Rukan hiihtokoulun kannatusyhdistys ry hakee joukkoonsa freelancer-opettajia, jotka tekevät hiihdonopetustyötä keikkatyönä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Otamme freelancer-opettajia hakemusten perusteella, minimivaatimuksena on Suomen Hiihdonopettajat ry:n ohjaajakurssi (ykköskurssi)  tai vastaava koulutus ulkomailla.

Freelancer opettajien yhteydenotot:
https://www.hiihtokouluruka.fi/

Mikäli sinulla ei vielä ole koulutusta ja haluat kouluttautua Rukalla, Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää 10.-18.11.2018 Rukalla alppihiihdon ohjaajakurssin yhteistyössä Kuusamo-opiston, Suomen hiihdonopettajat ry (SHOry) ja Rukan hiihtokoulun kanssa. Koulutus on ensimmäinen osa kansainvälistä ISIA-standardit täyttävää hiihdonopettajan koulutusjärjestelmää.

Täältä löydät lisää tietoa hiihdonopettajakoulutuksesta ja muista kursseista Suomessa.