Olet täällä

0400 101601
myynti@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Digital Marketing Specialist

Hakuaika päättyy 29.10.2020

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi olet kiinnostunut monipuolisista digitaalisen markkinoinnin tehtävistä! Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka tarjoaa upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä.

Etsimme kasvavaan tiimiimme tuloshakuista Digital Marketing Specialistia vastaamaan Rukan ja Pyhän hiihtokeskuksien jatkuvan digitaalisen mainonnan sekä löydettävyyden suunnittelusta ja optimoinnista, että digitaalisen myynnin kehittymisestä.

Tehtävässäsi edistät molempien tuntureiden optimaalista digitaalista asiakaskokemusta, ja varmistat, että vieraamme löytävät juuri itselleen sopivan loman tuntureistamme.

Tekemiselläsi ja erityisesti digitaalisten myyntitoimenpiteiden aktiivisella kehittämisellä varmistat, että tavoitamme oikeat kohderyhmät oikeassa paikassa ja että brändimielikuvat tuntureissa kehittyvät tekemisen myötä oikeaan suuntaan. Digitaalisen mainonnan dataohjautuvuus ja jatkuva kehittäminen eri teknologioiden parissa ovat avainasemassa työnkuvassasi varmistaessamme positiivisen myynnin kehityksen.

Tehtävässäsi pääset tarttumaan itsenäisesti asioihin ja viemään niitä kehittäen eteenpäin. Samaan aikaan olet myös tiimipelaaja ja ymmärrät yhteisen tekemisen tärkeyden eri markkinoinnin osa-alueiden välillä. Olet vahvasti mukana digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisessä, yhdessä koko tiimin kanssa.

Lue lisää ja hae 29.10. mennessä!

Myyntipäällikkö

Hakuaika päättyy 08.11.2020

Oletko myynnin ammattilainen, joka on kiinnostunut kehittämään kuluttajamyyntiä ja haluat olla mukana vaikuttamassa Suomen valovoimaisimpien hiihtokeskusten Rukan ja Pyhän tulevaisuuteen? Sinua vetävät puoleensa Suomen kauneimmat maisemat, joilla voi kyllä olla rumimmat nimet. Jos tämän lisäksi haluat hypätä sulavasti rinteestä/ladulta/erämaasta myös myyntitiimin päällikön puikkoihin, tässä voisi olla juuri sinun tehtäväsi!

Etsimme myyntitiimiimme tuloshakuista myyntipäällikköä vastaamaan Rukan ja Pyhän hiihtokeskuksien indis- eli kuluttajamyynnistä. Työlläsi varmistat, että tavoitamme oikeat kohderyhmät eri jakelukanavissa ja tunturin myyntipisteissä, ja että brändimielikuvat tuntureissa kehittyvät tekemisen myötä oikeaan suuntaan.

Katso tarkempi työnkuva ja hae 8.11. mennessä!

Kouluttaudu alppihiihdon tai lumilautailun ohjaajaksi Rukalla!

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n hiihdonohjaajakurssi järjestetään Rukalla 1.-5.12.2020.
SHKY:n ohjaajakurssi on lajikohtainen ja antaa valmiudet opettaa alppihiihdon tai lumilautailun alkeita asiakkaalle.
Edellytyksiä kurssille osallistumiseen on mm. hyvä laskutaito, kiinnostus kehittää itseään laskijana ja opetustyössä sekä paikallisen hiihtokoulun suositus.

Huomaathan, että ohjaajakoulutus alkaa verkko-opinnoilla, jotka tulee olla hyväksytysti suoritettu ennen lähiopetusjaksoa.
Kurssin verkko-opiskelu aukeaa 7.11.2020 ja lähiopetus alkaa 1.12.2020 9.00 Rukalla.

Kurssipaikka: 
Ruka
 
Kurssiaika: 
1.-5.12.2020 
 
Kurssin hinta: 
395€/hlö
 
Hissilippu kurssin ajalle: 
5pv 76,50€ tai 6pv 88€ kurssille ilmoittautuneille
 
Majoitusvaihtoehdot:
Susu: Rukan hiihtokoulun kannatusyhdistyksen hiihdonopettajien majan vapaita petipaikkoja voit tiedustella 12€/vrk hintaan rhk@hiihtokouluruka.fi.
Ski-Inn: Kurssin osallistujat saavat kurssin ajalle (5-7vrk) -20% alennuksen Rukan Ski-Inn majoitusten listahinnoista. Lisätiedot kohteista https://www.ski-inn.fi Alennuksen saat kun olet ilmoittautunut joko lauta tai suksikurssille ja tekemällä varauksen myynti@ruka.fi kautta.
 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
myynti@ruka.fi

Molemmilla kursseilla on 4 hengen minimi osallistujamäärä ja maksimissaan kursseille otetaan 12 henkeä.
Hae kurssille viimeistään 5.11.2020

Avoimet työhakemukset

Eikö meillä ole juuri nyt auki kiinnostustasi tai osaamistasi vastaavaa työtä? Ei hätää, sillä voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen. Täytäthän lomakkeen Töihin Rukalle -linkin kautta, kiitos! Emme ota vastaan hakemuksia suoraan sähköpostitse.

Töihin Rukalle

 

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit

Tutustu käyttöehtoihimme >

Lue Rukakeskuksen yritysesittely