Olet täällä

0400 101601
myynti@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Rukakeskus hakee vahvistusta IT-tiimiin - hakuaika päättyy 31.3.2020 

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista IT-asiantuntijaa vahvistamaan Rukan nykyistä IT-tiimiä sekä kehittämään ja tukemaan Rukakeskus-konsernin IT- ja digitalisaatioympäristöä.

Rukakeskuksen yksi kärkihankkeista on digitalisaation mahdollisuuksien täysimittainen hyödyntäminen, myös työntekijöiden arjen prosesseissa. Meillä sinulla on mahdollisuus parantaa hiihtokeskusmaailmaa uusia teknologioita hyödyntäen, sekä vaikuttaa erilaisten tiimien ja projektien käyttämiin työkaluihin ja työskentelytapoihin niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja omat tiimimme viihtyvät ja voivat menestyä työssään entistä paremmin.

Arvostamme asiakaspalveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä paineen alla, Microsoft-ympäristöjen vankkaa osaamista sekä seuraavien aihealueiden asiantuntemusta:
•Office 365 ja Azure
•Palomuurit ja verkot
•Sovelluskehitystaidot; React ja Azure DevOps -tuntemus katsotaan eduksi

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vankka todistettavissa oleva osaaminen sekä vahva halu oppia ja opetella koko ajan uutta digitalisaation aikakaudella. Työsuhde on sopimuksen mukaan joko määräaikainen tai jatkuva, työpaikka sijaitsee Rukalla. Olet oma-aloitteinen, iloinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin sekä suomen että englannin kielellä.

Lisätietoa tehtävästä antaa IT-johtaja Maria Fonsell 26.2. ja 27.2. klo 8-9 tai 27.2. klo 16-17.

Hae työpaikkaa täyttämällä lomake Rukakeskuksen Sympa HR-sivulla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnhakijoille: Käsittelemme työhakemuksessa antamiasi tietoja luottamuksellisesti. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta. 

Tutustu käyttöehtoihimme >

Lue Rukakeskuksen yritysesittely

 

KAUSIOPETTAJIA RUKAN HIIHTOKOULUUN

Haemme Rukakeskus Oy:lle / Rukan Hiihtokouluun määräaikaiseen työsuhteeseen laskettelun ja lumilautailun hiihdonopettajia kaudelle 2019–2020.

Rukalla hiihdonopettajan työ on erittäin monipuolisista ja työtehtävät vaihtelevia. Ulkomaalaisten asiakkaiden opettaminen 5 ½-päivän kursseilla, kotimaisten lasten Werneri-kurssit ja erilaiset yksityistunnit tuovat opettamisen arkeen monipuolisuutta. Erilaiset opetustuotteet ja Rukan Rinneviikko-ohjelman tapahtumien järjestäminen tarjoavat ikimuistoisia talvisia elämyksiä asiakkaillemme ja tuovat mukavaa vaihtelua työpäiviin ja -viikkoihin.

Odotamme sinulta, että

- olet suorittanut hiihdonopettajakurssin (laskettelu ja/tai lumilautailu) hyvin arvosanoin ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot.
- sujuvan suomen ja englannin kielien keskustelu- ja opetustaito on välttämättömyys, myös muusta kielitaidosta on etua, erityisesti venäjänkielitaidosta.
- kykenet niin itsenäiseen työhön kuin myös yhteistyöhön ison opettaja-tiimimme kanssa.
- erityisosaamisena toivomme saavamme joukkoihimme myös ”parkkimaailman” tuntemusta mm. freestyle -tuntien/kurssien vetämiseen, myös maastohiihdonopettajien tarve on kasvanut viime vuosina.
- joustavuutta ja mukautumiskykyä kausivaihtelusta johtuvissa tunturiolosuhteissa.
- olet valmis sitoutumaan yritykseemme ja laadun kehittämiseen.

Hakijan vahvuuksien mukaan, työtehtäviin voidaan myös sisällyttää opettajien viikoittaisten opetustreenien vetäminen, sekä rinnetapahtumat -vastuu. Aiempi hiihdonopettajan työ, kahden tai useamman lajin opetuspätevyys, kokemus tapahtumien juontamisesta ja järjestämisestä ovat eduksi työnhakijoiden valintatilanteessa. Myös matkailu- ja liikunta-alan erilaiset työkokemukset huomioidaan. Kerro meille työhakemuksessasi itsestäsi, vahvuuksistasi ja motivaatiostasi hiihdonopettajana & rinnetapahtumien toteuttajana. Kerro myös minkä mittaista työsuhdetta haet ensisijaisesti (kts. alla). Hakemukset ja CV: hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

Tarjoamme sinulle

- Reippaan ja vaihtelevan työympäristön kansainvälisessä hiihtokeskuksessa, aivan sen ytimessä
- Hyvin organisoiden työympäristön, josta on ollut tuloksena erinomaiset asiakaspalvelupisteet
- Hiihtokoulun sisäisen kouluttautumisjärjestelmän
- Ison Hiihtokoulun iloisen meiningin – Our Passion is Skiing!
- Hyvät henkilökuntaedut liikkumisen ja laskettelun parissa

Työn alku ja kesto: Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan;

- esimerkiksi; 3.12.2019 alkaen – 8.3. / 12.4. / 25.4.2020 asti. myös lyhyemmät pestit / osa-aikainen tai kokoaikainen työ on sovittavissa.
- lisäksi 2 opettajaa (laskettelu): 7.3.2020 alkaen loppukevääksi 12 viikonloppujen ajaksi, la-su päiville: takuutyöaika 5-6h20min/pv.

Palkkaus: hiihtokeskusalan TES:n mukainen

Tilanteen mukaan, voi olla mahdollista sopia myös lyhyemmistä työsuhteista tai osa-aikaisesta työstä esim. koko kauden ajan / vain pääsesonkien ajan. Rukakeskuksen henkilöstön yhteismajoituksessa on myös tarjolla majoitusta (ei taata kaikille). Autamme mahdollisuuksien mukaan majoituksen järjestämisessä. Kuusamon kaupungin vuokra-asunnoista tietoa ja hakuohjeet: http://www.kuusamonvuokratalot.fi/ Lisätietoja kausiopettajien työsuhteista antaa hiihtokoulun johtaja Maaria Pieviläinen: puh: 0400-606384, e-mail: maaria.pievilainen(at)ruka.fi

 

 

 

Avoimet työhakemukset

Valitettavasti emme voi ottaa vastaan hakemuksia suoraan sähköpostitse, joten täytäthän lomakkeen Töihin Rukalle -linkin kautta.

Töihin Rukalle

 

Lue myös: Asiakaspalvelua Rukan hisseilla – ruka.fi/koordinaatit