Вы здесь

+358-(0)400-101 636
skischool@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Hiihtokoulu Ruka - Vauhtia ja elämyksiä ympäri vuoden

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Järjestämme ohjelmia myös tilauksesta kaikille ryhmille, niin talvella kuin kesälläkin. Jos haluat olla osa Rukan luontoa ja kokea vahvoja elämyksiä omassa ryhmässäsi omien aikataulujenne mukaan, lähde kanssamme vaikka patikkaretkelle tai tule mukaan maastopyöräilemään Rukan vauhdikkaille reiteille. Kesäiset ohjelmapalvelumme löydät tämän sivun alareunasta ja tutustu tästä jo nyt talvisiin rinneohjelmiimme.

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme. 

Opetustarjonnassamme on niin yksityisopetusta sinulle, perheellesi tai vaikka ystäväporukallenne, sekä erilaisia Werneri ja Kinos ryhmäkursseja lapsille ja nuorille että teemakursseja aikuisille.
Lue lisää taitotasoista ja yksityisopetuksestaVauhdikkailla ja hauskoilla teemakursseillamme on jo pitkät perinteet – lue lisää; Alppi Boot Camp tammikuussa, Ladies Ski Camp huhtikussa ja legendaarinen Hiihtokoulun Pääsiäiskurssi.

Tervetuloa mukaan!