Olet täällä

0400 101 605
pistevuokraamo@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Piste Vuokraamo, Hissiliput & Välinehuolto

Piste Vuokraamo palvelee päivittäin Rukan kylällä! Alkukauden valikoimassa laskuvälineiden lisäksi alamäkipyörät. Tervetuloa! 

Talven vuokratuotteisiin kuuluu lasketteluvarusteet, lautailuvarusteet, telemarksukset sekä hiihtovälineet. Lisäksi vuokraamme lumikenkiä, stigoja ja muita varusteita. Katso Piste Vuokraamon hinnasto. Tarjoamme kahden tasoisia välineitä: STANDARD-luokassa erittäin hyvätasoisia perusvälineitä ja VIP-luokassa uusimmat carverit, kisasukset ja -monot. VIP-setin vuokraajalla on vuokra-ajan rajaton vaihto-oikeus kaikkiin vuokraamon välineisiin, joten tämä on loistava mahdollisuus testata erilaisia välineitä ja lajeja! Välineiden lisäksi vuokrattavissa on myös kypäriä. Vuokraamon yhteydessä toimivasta shopista löytyy laskettelulaseja, hanskoja, pipoja ja huppuja. Vuokraamon yhteydessä toimii myös hissilipunmyynti ja suksihuolto. Huomioithan, että poikkeusaikana emme vuokraa laskettelulaseja. 

Vuokraa välineet ennakkoon netistä ja ne odottavat sinua valmiiksi paketoituna nettikaupan noutotiskillä. 

Nettivuokraamoon

Hissiliput

Pistevuokraamosta ostat myös hissiliput. Kätevimmin ostat hissiliput netistä >

Välineitä kaiken kokoisille ja ikäisille

Rukan vuokraamoiden valikoimasta löytyy välineet kaiken kokoisille ja ikäisille, taitajasta aloittelijaan. Laskettelumonojen koot ovat välillä 25-53, maastohiihtomonot 27-50 ja lautailukengät 27-48. Laskettelusuksien pituudet alkavat 70 senttimetristä ja lumilaudat 90 senttimetristä.

Osta hissiliput tai välinevuokraus Finnair Plus pisteillä!

Käytä Finnair Plus -pisteitäsi tai pisteiden ja rahan yhdistelmää lunastaaksesi palkintosetelin, jonka voit käyttää Rukan hissilippuihin tai välinevuokraukseen. Esim. 50 euron palkintoseteli Finnair Plus Shopista 41,60 € + 1000 Finnair Plus pistettä.

Finnair Plus Shop

Säilytyskaapit

Laskettelupäivien välissä välineet ne on helppo säilöä lukittavaan suksisäilytyskaappiin Pisterakennuksen alakertaan (käynti Eturinteen suunnalta). Kaapin vuokra on 6 € / vrk tai 30 € / viikko.  Avaimen saa PisteVuokraamon kassalta (avainpantti 15 €, maksetaan takaisin avaimen palauduttua).

Käytettyjä välineitä myytävänä!

Vuokraamot myyvät edullisesti vuokrakäytöstä poistettuja välineitä. Tule tutustumaan paikan päälle!

Vuokravälinevalikoiman merkit ja varusteet

  • Atomic ja Salomon lasketteluvälineet
  • Salomon, Nitro ja Burton lumilautailuvälineet
  • Telemark-välineet
  • Twintip-sukset
  • Lasten välineet ja kypärät, valjaat
  • Maastohiihtovälineet
  • Stigat, pulkat, ahkiot
  • Lumikengät
  • Salomon vuokravaatteet