Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 22.01.2018
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Hiihtävät perheet Rukalla

Rukalla viihtyy koko perhe - iästä huolimatta! Myös lapsille ja aloittelijoille on useita rinnealueita ja tekemistä on myös rinteiden ulkopuolella. Maksuttomasta rinneviikko-ohjelmasta löytyvät useat lomaelämykset ja pakkaspäivänä löytyy tekemistä muun muassa Kumpareessa ja Happy Familyn sisätiloissa. Varaa netistä tai ota yhteyttä RukaBooking (08) 8600 300, myynti@ruka.fi.

Hiihtoalueet & pulkkamäet lapsille ja aloittelijoille

Rukan hiihtokeskuksen suunnitellussa on huomioitu perheiden onnistunut lumiloma. Rukalta löytyy hiihtoalueet lapsille ja aloittelijoille. Lasten omia hiihtoalueita (pulkkamäkineen ja tulistelupaikkoineen) on Rukalla kaksi: laaja Rosa & Rudolf Lastenmaa sekä Rukan kylän vieressä sijaitseva Kaltiolammen Lastenmaa. Edellä mainittujen lisäksi pulkkamäkiä ja tulipaikkoja löytyy Itä-Rukalla olevan Lastenmaan alaosasta ja Mastorinteillä sekä Rukan kylän laidalla Kaltiolammen vieressä. Lisäksi Saaruan Battery Parkin yläosasta löytyy makkaranpaistoon sopiva kota. Maksuttomasta rinneviikko-ohjelmasta löytyy kaikenlaista tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin! Rukan kylästä löytyy ulkoleikkipaikka ja jos sää ei suosi ulkoilu voi aikaa viettää sisätiloissa Kauppakeskus Kumpareen alakerrasta löytyvässä Happy Family Touhutalossa tai ottaa kisaa keilauksen merkeissä.

Kaikki uudet lumihuvit hissilipulla

Rosa & Rudolf Family Parkin käyttö sisältyy voimassaolevan hissilipun hintaan. Ilman voimassaolevaa hissilippua saapuvilta aluelippu Family Parkiin on 10 euroa.

Family Parkin päivälippuja voit ostaa kaikista Rukan lipunmyyntipisteistä sekä sisäänkäynniltä, joka sijaitsee Ski Bistro –rinneravintolaa vastapäätä. Päivälipulla ja kaikilla Ruka ja RukaPyhä hissilipuilla alueelta voi kulkea vapaasti sisään ja ulos, aukioloaikojen mukaisesti.

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Alle 6-vuotiaan lapsen tulee noutaa Rosa&Rudolf-hissilippu lipunmyyntipisteestä, jonka saa ilmaiseksi huoltajan voimassaolevaa Ruka tai RukaPyhä hissilippua (ei Family Parkin aluelippua) vastaan. Rosa & Rudolf Family Parkiin yhdessä saapuvat aikuinen ja vaunuissa oleva, ei-laskeva lapsi pääsevät alueelle ilman lippua. 

Rukankylän taikamaton käyttö on ilmaista kaiken ikäisille laskijoille. Tervetuloa kokeilemaan!

Lasten ja Nuoriso-liput hankit ennakkoon edullisemmin nettikaupasta.

Kokeile myös nettivuokraamoa! Valitsemasi välineet noudat valmiiksi laskijan mittojen mukaan säädettyinä, joko Pisteen tai VuosselinPortin vuokraamoista omalta noutotiskiltään. Saat myös halutessasi SMS-viestin, kun välineet ovat valmiina noudettavaksi.

Rukan kylän aloittelijoiden alue

Rukan kylän aloittelijoiden rinnealue ja taikamatto sijaitsee etutuolihissin tuntumassa. Lähellä sitä sijaitsee myös Ravintola Piste kaikkine palveluineen. Lämmittelemään, pikku purtavalle ja juotavalle on siis todella lyhyt matka. PisteVuokraamon löydät Pisteen alakerrasta, jonka palveluihin kuuluu vuokraamon lisäksi hissilippujen myynti, hiihtokoulu ja suksihuolto.

Loistavan sijaintinsa ansiosta Kaltiolammen aloittelijoiden alueelle on helppo tulla koko päiväksi tai vaikka vain pienelle happihiihtelylle. Alueelta löydät ensikertalaisille sopivan alkeisrinteen ja taikamaton. Jos laskettelu alkaa väsyttää, niin Rukankylän leikkikenttä kiipeilytelineineen ja keinuineen löytyvät aivan läheltä ja lisäksi Kaltiolammelle rakennetaan talven aikana koko perheen jääveistosmaailma. Etutuolihissin vierestä löytyvällä katoksessa on mukava lämmitellä ja nauttia lämpimistä eväistä nuotion ääressä.

Rudolfin seikkailureitti

Vuosselin Ahonlaidan rinteen vasemmalla puolella metsän siimeksessä kulkee Rukan seikkailureitti. Reitille pääsee Ahonlaidan rinteen 27 puolesta välistä sijaitsevasta portista. Kunnostettu reitti kulkee mutkitellen loivaa rinnettä ja päättyy Ahonlaidan rinteen 27 loppuosaan, josta pääsee helposti Kulma- tai RukaExpress-hisseille. Tervetuloa tutustumaan Rosan ja Rudolfin metsäneläinystäviin ja seikkailemaan heidän kanssaan! Reitin varrelta löydätte myös porotarhan ja Erä-Suden huskyt, jotka tervehtivät laskijoita lumilomallaan. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan poroihin ja huskeihin myös jalkaisin rinteen nro 27 laitaa pitkin kulkien. Tutustu rinneviikko-ohjelmaamme; tarjolla on poronruokintanäytös maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 16.30.

Hissiliput nuorisolle alkaen 23,50 € / päivä

Rukalla ja Pyhällä 12-17 vuotiaat nuoret laskevat alkaen 23,50 € / päivä (7 päivän lippu 164 € = 23,43 € / päivä). Nuorisoliput ostat edullisimmin netistä viimeistään edellisenä päivänä. Samalle päivälle voit ostaa hissilipun lipunmyyntipisteistämme Pisteen tai VuosselinPortin Vuokraamojen yhteydestä.  Tutustu nuorisolippujen valikoimaan ja hintoihin.

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät ilmaiseksi rinteeseen ja Rosa & Rudolf Family Parkiin!

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Alle 6-vuotiaan lapsen tulee noutaa Rosa&Rudolf-hissilippu lipunmyyntipisteestä, jonka saa ilmaiseksi huoltajan voimassaolevaa Ruka tai RukaPyhä hissilippua (ei Family Parkin aluelippua) vastaan. Rosa & Rudolf Family Parkiin yhdessä saapuvat aikuinen ja alle 3-vuotias lapsi pääsevät Family Parkiin ilman lippua.

Rukankylän taikamaton käyttö on ilmaista kaiken ikäisille laskijoille. Tervetuloa kokeilemaan!

Perhelipulla lapsille lisäalennus 30%

Kahden vanhemman ostaessa 4-14 päivän hissiliput, annamme samoista lasten (6-11 v) ja nuorten (12-17 v) lipuista -30 % lisäalennuksen! Perheliput voi ostaa lippukassoilta tai nettikaupasta yhtenä ostona, jolloin kaikkien lippujen on oltava saman pituisia. Perhelippu on tarjolla 4-14 päivän normaalihintaisiin lippuihin ja se on tarkoitettu samassa taloudessa asuville perheenjäsenille. Perhelippu on voimassa myös Hiihdä Halvalla kaudella. Perhelippu ei koske kausikortteja, seniorilippuja eikä muita erikoishintaisia lippuja eikä sitä voida yhdistää muihin alennuksiin. Netistä ostettu Perhealennus lasketaan aina kassahinnasta, ei online-hinnasta. Tutustu päivälippujen hintoihin ja osta netistä.

Majoitussuositus perheille

Perheiden keskuudessa suosittuja Ski-Inn majoituskohteita ovat mm. MastonAition mökit sekä AurinkoRinteen ja RukaSuitesin huoneistot.
Esim. 4 pvän lumiloma perheille (2 aikuista + 2 lasta) majoitus + hissiliput alk. 172€/vrk
Esim. 4 pvän majoitus neljälle alk. 330€
Tutustu Ski-Inn majoitukseen.

Rukan ja Kuusamon lastenhoitopalvelut

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa lastenhoitopalveluja perheille myös lomalla. Hoitotilaukset toivotaan ensisijaisesti netin kautta; tilauksen käsittelyyn on varattava 3 arkipäivää. Lastenhoitoa voi tilata myös numerosta 045 121 5562 ma-pe klo 8-13. MLL ei ota vastaan lastenhoitotilauksia tekstiviesteillä tai sähköpostitse. Lastenhoito maksetaan käteisellä hoidon yhteydessä. Lastenhoitajien tuntipalkka on 8,20 e/h, sunnuntaisin ja kaikkina juhlapyhinä  korotettu  hinta 16.40 eur/h. Lisäksi hoitajalle maksetaan mahdolliset matkakorvaukset. MLL:n lastenhoitoalvelu on todennäköisesti päättymässä Pohjois-Pohjanmaan piirissä vuoden 2016 lopulla.