Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT

Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Osta verkosta

accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Esim. 11.08.2020
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS

Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Nettivuokraamoon

ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU

Aina voi oppia uutta.

Lue lisää ja varaa netistä

bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI

Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka

packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT

Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Rukan yrityspalvelut ja kokous

Rukan kylässä järjestät helposti onnistuneen yritystilaisuuden, kokouksen tai halutessasi voit varata myös majoituksen pidemmäksi aikaa ja siirtyä tunturiin etätöihin. Majoitus, kokoustilat, ohjelmapalvelut ja rinteet sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä RukaBooking (08) 8600 300, myynti@ruka.fi. Yritysten saatavilla on myös yrityskortti mikä mahdollistaa rinnepäivät koko kauden ajaksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille tai yrityksen muulle haluamalle taholle.

Majoitu ja kokousta mukavasti keskellä kylää

Hotelli RukaVillage Rukan sydämessä tarjoaa vaativaakin yritysasiakasta miellyttävän majoituksen kaikkien palveluiden äärellä. Kaikista Ski-Inn majoituskohteista on suora yhteys rinteeseen tai hisseille. Muita kokousasiakkaiden suosiossa olevia majoituksia ovat Ski-Inn AurinkoRinne tai Ski-Inn RukaTonttu n. 5-10 min kävelymatkan päässä Rukan keskusaukiolta tai Ski-Inn MastonAition viihtyisät paritalomökit itä-Rukalla.

Erikokoisista majoitusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto ja majoituksen pituuden päätät sinä. Halutessasi vuokraamme mökin tai huoneiston myös pidempiaikaiseen etätyöskentelyyn sopivaksi, mm. muutamaksi kuukaudeksi tai koko vuodeksi. Vuokrahinta sisältää kiinteistönkulut (sähkö, vesi, lämmitys jne), mukaan lukien kiinteistöhuollon sekä vastaanottokulut. Tilaus: myynti@ruka.fi, 08 8600 300.

Hotelli RukaVillage tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 40 henkilölle hotellin alimmassa kerroksessa. RukaVillagen kokoustilojen sijainti tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluja, mahdollistaa monipuolisen kokousohjelman järjestämisen. Rukan kokouskeskuksesta löytyy tilat jopa 255 hengen tilaisuuksiin. Pienen ryhmän kokoukset onnistuvat myös viihtyisissä Ski-Inn huoneistoissa >

Kokoustarvikepaketti sisältää: Wlanin, projektorin, valkokankaan, fläppitaulun tusseineen, paperit ja kynät, teipin, nitojan ja rei’ittimen.

Rukan monipuolinen kylä

Rukan kylän suunnittelun lähtökohtana oli lomailun helppous - tärkeimmät palvelut on keskitetty kävelymatkan päähän toisistaan. Katutason ravintolat, kaupat ja muut palvelut on suunniteltu aktiivisen lomailijan tarpeisiin. Kävelykylä pitää sisällään useita hotelleja ja huoneistohotelleja, Ruka Infon, K-marketin, Alkon, vuokraamoja, ostospaikkoja ja ravintoloita pikaruokaloista vaativampaankin makuun. Keilaratojen, kuntokeskuksen ja touhutalon vilskeessä kuluu helposti tunti jos toinenkin, iästä riippumatta. Autokin voi huoletta levätä kävelykylän alla parkkihallissa. Kävelykylästä on vain kymmeniä metrejä gondolin ala-asemalle sekä Village Express-tuolihissille ja myös kelkka- ja luontosafarit alkavat heti kävelykylän kupeesta. Ruka on myös usean kansallispuiston ympäröimä, mikä mahdollistaa monipuoliset ja kauniit vaellus ja lumikenkäreitit. Kävelykylä muodostaa palveluineen Rukan vilkkaan ytimen, josta pääset hetkessä rinteeseen Ski in, Ski out tyylillä. Tutustu tarkemmin Rukan kylän palveluihin.

Yrityskortit

RukaPyhä -yrityskortti on koko hiihtokauden voimassaoleva hissilippu, jonka käyttöä ei sidota henkilöihin. Kortti sopii erityisesti yrityksille ja yhteisöille, joiden henkilöstö ja muut sidosryhmät vierailevat tuntureissa useamman kerran kauden aikana. Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat ja se käy sekä Rukalla että Pyhällä. Yrityskortista voi tehdä alv- vähennyksen ja lopullisessa verotuksessa nettohinta on kuluna/veropohjan vähennyksenä.

Tilaa yrityskortti

Ryhmähinnat hissilippuihin

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Rukan rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Kun mäkeen lähtee vähintään 15 henkilöä, hiihdätte edullisesti ryhmähinnoilla. Ryhmähissiliput vain ennakkotilauksesta: RukaBooking, puh: 08 8600 300 tai myynti@ruka.fi

Tarjolla on myös RukaPyhä ennakkopäiväliput. Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Hiihdä halvalla-kautena ennakkopäivälipun hinta on 36 € ja normaalikautena 39 €. Hintakausi määritellään ostopäivän mukaan, Hiihdä halvalla-kausi on laskukauden avaus – 11.12.2020 ja 3.–9.5.2021, muutoin voimassa on normaalihinnasto.  Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä hiihtokauden 2020-2021. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi, puh. 08 - 8600 300.

Suksi kokoukseen

Majoitu ja kokousta keskellä Rukan kylää, mistä sujahdat Rukan rinteille vaivattomasti. Ajatustyön vastapainona leikkaavaa käännöstä huippuvalmentajien johdolla sekä rinnepäivän päätös After-Skissä tai kuntosalilla.
Hinnat alk. 147 € / vrk /hlö Tarjouspyyntöön >

Ruoki mieltä ja kehoa

Suuntaa kohti ympäröivää luontoa ja sen tarjoamia herkkuja. Kokouspäivän jälkeen rentouttava saunajooga vie ajatukset pois kiireestä ja villiruokaillalliselta löydät uusia herkkuja makunystyröitä piristämään.
Hinnat alk. 141 € / vrk /hlö Tarjouspyyntöön >

Terävyyttä päätöksentekoon

Sukella Kuusamon luontoon RZR-mönkijän kyydissä ja testaa ajotaitosi jääradalla. Talven vauhdikkain kokemus kantaa pitkälle kevääseen ja jälkipelit värittävät myös päätöksentekoa.
Hinnat alk. 157 € / vrk Tarjouspyyntö >

Ohjelmaa ja tekemistä talvella

Rukalla on tarjolla tekemistä lumikenkäilystä saunajoogaan. Tarjontaan voit tutustua ennakkoon ja varata porukalle mielekästä tekemistä. Hiihtokoulu tarjoaa ryhmätunteja niin laskettelussa, lumilautailussa kuin murtomaahiihdossakin. Ryhmäkurssit tarjoavat useita mahdollisuuksia taitojen treenaamiseen ja elämyksiin lumella. Myös hauskat rinneohjelmat mahtuvat mukavasti vaikka laskettelupäivän lomaan.Tervetuloa kokemaan rattikelkkarallin huumaava jännitys tai ryhdistäydy leikkimieliseen pujottelukilpailuun ammattilaisten järjestämänä Rukan rinteille. Tutustu rinneohjelmiimme tarkemmin.

Ohjelmaa ja tekemistä kesällä

Kesällä Rukan ja Kuusamon upea, vehreä ja vaikuttava luonto tarjoavat tekemistä ja aktiviteettaja. Voit varata porukalle ohjelma amieltymysten mukaan esimerkiksi valloittamalla alueen korkeimman vaaran, Valtavaaran tai nauttimaan vauhdista ja jännityksestä maastopyöräilleen Rukan parhaimmat mäet ylös ja alas.

Ota yhteyttä - lähetä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä myyntipalveluumme tai lähetä tarjouspyyntö, niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen matkan ryhmällesi. Tarjouspyynnön voit lähettää lomakkeella niin saat sähköpostitse tarjouksen ryhmällesi. Huomioithan, että erikoishintaiset ryhmäpalvelut varataan kirjallisesti ennakkoon myyntipalvelusta. Näitä palveluita ovat majoitus, ateriat, hissiliput ja välineet sekä kuljetukset ja ohjelmat. Ennakkovarauksella varmistamme sinulle ja ryhmällesi sujuvan palvelun mahdollisimman vähäisellä odottamisella. ryhmävarauksissa saat veloituksetta käyttöösi Lyyti –tapahtumanhallintatyökalun, joka auttaa ryhmän hallinnoinnissa.