Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT

Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Osta verkosta

accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Esim. 07.04.2020
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS

Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Nettivuokraamoon

ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU

Aina voi oppia uutta.

Lue lisää ja varaa netistä

bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI

Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka

packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT

Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Rukalla kokouskin on elämys

Rukan kävelykylässä järjestät helposti onnistuneen yritystilaisuuden tai kokouksen. Majoitus, kokoustilat, ohjelmapalvelut ja rinteet sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä RukaBooking (08) 8600 300, myynti@ruka.fi.

Suksi kokoukseen

Majoitu ja kokousta keskellä Rukan kylää, mistä sujahdat Rukan rinteille vaivattomasti. Ajatustyön vastapainona leikkaavaa käännöstä huippuvalmentajien johdolla sekä rinnepäivän päätös After-Skissä tai kuntosalilla.
Hinnat alk. 147 € / vrk /hlö Tarjouspyyntöön >

Ruoki mieltä ja kehoa

Suuntaa kohti ympäröivää luontoa ja sen tarjoamia herkkuja. Kokouspäivän jälkeen rentouttava saunajooga vie ajatukset pois kiireestä ja villiruokaillalliselta löydät uusia herkkuja makunystyröitä piristämään.
Hinnat alk. 141 € / vrk /hlö Tarjouspyyntöön >

Terävyyttä päätöksentekoon

Sukella Kuusamon luontoon RZR-mönkijän kyydissä ja testaa ajotaitosi jääradalla. Talven vauhdikkain kokemus kantaa pitkälle kevääseen ja jälkipelit värittävät myös päätöksentekoa.
Hinnat alk. 157 € / vrk Tarjouspyyntö >

Majoitu mukavasti keskellä kylää

Hotelli RukaVillage Rukan sydämessä tarjoaa vaativaakin yritysasiakasta miellyttävän majoituksen kaikkien palveluiden äärellä. Erikokoisista majoitusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Kaikista Ski-Inn majoituskohteista on suora yhteys rinteeseen tai hisseille. Muita kokousasiakkaiden suosiossa olevia majoituksia ovat Ski-Inn AurinkoRinne tai Ski-Inn RukaTonttu n. 5-10 min kävelymatkan päässä Rukan keskusaukiolta tai Ski-Inn MastonAition viihtyisät paritalomökit itä-Rukalla.

Osa Ski-Inn huoneistosta soveltuu myös pienemmän ryhmän kokoustarpeisiin. Kauttamme voit tilata myös kokoustarvikepaketin hintaan 110 € (ei aikarajausta). Tilaus: myynti@ruka.fi, 08 8600 300 tai ota yhteyttä Ski-Inn vastaanottoon RukaVillagessa.

Kokoustarvikepaketti sisältää:

  • Projektorin
  • Valkokankaan
  • Fläppitaulun tusseineen
  • Paperit ja kynät
  • Teipin
  • Nitojan
  • Rei’ittimen

 

Kokoustilat Rukan kylän ytimessä

Hotelli RukaVillage tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 40 henkilölle hotellin alimmassa kerroksessa. RukaVillagen kokoustilojen sijainti tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluja, mahdollistaa monipuolisen kokousohjelman järjestämisen. Rukan kokouskeskuksesta löytyy tilat jopa 255 hengen tilaisuuksiin. Pienen ryhmän kokoukset onnistuvat myös viihtyisissä Ski-Inn huoneistoissa >

Rukan monipuolinen kylä

Rukan kylän suunnittelun lähtökohtana oli lomailun helppous - tärkeimmät palvelut on keskitetty kävelymatkan päähän toisistaan. Katutason ravintolat, kaupat ja muut palvelut on suunniteltu aktiivisen lomailijan tarpeisiin. Kävelykylä pitää sisällään useita hotelleja ja huoneistohotelleja, Ruka Infon, K-marketin, Alkon, vuokraamoja, ostospaikkoja ja ravintoloita pikaruokaloista vaativampaankin makuun. Happy Family -toimintakeskuksen keilaratojen, kuntokeskuksen ja touhutalon vilskeessä kuluu helposti tunti jos toinenkin, iästä riippumatta.Auto voi huoletta levätä kävelykylän alla parkkihallissa. Kävelykylästä on vain kymmeniä metrejä lähimmälle hissiasemalle Myös kelkka- ja luontosafarit alkavat heti kävelykylän kupeesta. Kävelykylä muodostaa palveluineen Rukan vilkkaan ytimen, josta pääset hetkessä rinteeseen. Tutustu Rukan kylän palveluihin.

Ryhmähinnat hissilippuihin

Tarjoamme ryhmille erikoishintaisia hissilippuja eli Rukan rinteille kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Kun mäkeen lähtee vähintään 15 henkilöä, hiihdätte edullisesti ryhmähinnoilla. 

Ruka+Pyhä Ennakkopäivälippu

Ennakkopäivälipun hinnan edellytyksenä on vähintään 30 lippua / tilaus. Hiihdä halvalla-kautena ennakkopäivälipun hinta on 36 € ja normaalikautena 39 €. Hintakausi määritellään ostopäivän mukaan, Hiihdä halvalla-kausi on 5.10–14.12.2018 sekä 2.–9.5.2019, muutoin voimassa on normaalihinnasto.  Liput ovat voimassa Rukalla ja Pyhällä hiihtokauden 2018-2019. Kaikki ennakkopäiväliput ladataan kertakäyttöiselle etäluettavalle keycardille ja lippu aktivoituu ensimmäisellä hissiporttikäynnillä. Toimitusaika 3-4 arkipäivää. Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus jälkilaskutukseen voimassa olevalla laskutussopimuksella. Käyttämättömiä ennakkopäivälippuja ei voi palauttaa / vaihtaa voimassaoloajan jälkeen. Ennakkolipputilaukset Rukalta myynti@ruka.fi, puh. 08 - 8600 300.

Ohjelmaa ja tekemistä talvella

Rukalla on tarjolla tekemistä lumikenkäilystä saunajoogaan. Tarjontaan voit tutustua ennakkoon ja varata porukalle mielekästä tekemistä. Hiihtokoulu tarjoaa ryhmätunteja niin laskettelussa, lumilautailussa kuin murtomaahiihdossakin. Ryhmäkurssit tarjoavat useita mahdollisuuksia taitojen treenaamiseen ja elämyksiin lumella. Myös hauskat rinneohjelmat mahtuvat mukavasti vaikka laskettelupäivän lomaan.Tervetuloa kokemaan rattikelkkarallin huumaava jännitys tai ryhdistäydy leikkimieliseen pujottelukilpailuun ammattilaisten järjestämänä Rukan rinteille. Tutustu rinneohjelmiimme tarkemmin.

Ohjelmaa ja tekemistä kesällä

Kesällä Rukan ja Kuusamon upea, vehreä ja vaikuttava luonto tarjoavat tekemistä ja aktiviteettaja. Voit varata porukalle ohjelma amieltymysten mukaan esimerkiksi valloittamalla alueen korkeimman vaaran, Valtavaaran tai nauttimaan vauhdista ja jännityksestä maastopyöräilleen Rukan parhaimmat mäet ylös ja alas.

Ota yhteyttä - lähetä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä myyntipalveluumme tai lähetä tarjouspyyntö, niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen matkan ryhmällesi. Tarjouspyynnön voit lähettää lomakkeella niin saat sähköpostitse tarjouksen ryhmällesi. Huomioithan, että erikoishintaiset ryhmäpalvelut varataan kirjallisesti ennakkoon myyntipalvelusta. Näitä palveluita ovat majoitus, ateriat, hissiliput ja välineet sekä kuljetukset ja ohjelmat. Ennakkovarauksella varmistamme sinulle ja ryhmällesi sujuvan palvelun mahdollisimman vähäisellä odottamisella. ryhmävarauksissa saat veloituksetta käyttöösi Lyyti –tapahtumanhallintatyökalun, joka auttaa ryhmän hallinnoinnissa.

Ryhmänjohtajan opas

Sinun ja ryhmäsi onnistunut matka Rukalle on meille kunnia-asia! Ryhmänjohtajan oppaasta saat ohjeita, kuinka järjestelet helposti matkaan liittyvät palvelut. Apua järjestelyihin saat Rukakeskuksen ystävällisestä ja ammattitaitoisesta myyntipalvelusta. Tutustu ryhmänjohtajan oppaaseen.