Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 24.02.2019
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Kaveriporukalla Rukalle

Pitkä viikonloppu ei ole ajanmääre vaan mielentila! Irtaudu arjesta ja kaupungin vilinästä, kerää porukka kasaan ja edullisesti valovuoden päähän arjesta. Jo muutaman päivän irtiotolla arjesta raikkaan lumen keskellä muuttaa maailman. Tuhat sanaa lumelle, ei yhtään kiireelle. Varaa netistä tai ota yhteyttä RukaBooking (08) 8600 300, myynti@ruka.fi.

Kohota mieliala viiteensataan metriin ja lähde kaveriporukalla Rukalle!

Suomen parhaan hiihtokeskuksen monipuolisissa rinteissä ja erikoissuorituspaikoissa viihtyy kaikentasoiset laskijat. Myös rinteen ulkopuolella on tekemistä jokaisen makuun. Ski-Inn majoitus tarjoaa edullisen vaihtoehdon majoittua pelipaikoilla ja Rukan kylän palvelut maustaa lomaa mukavasti!

Tekemistä & aktiviteetit

Lumen ja luonnon koordinaateilta löytyy jokaiselle kivaa tekemistä. Myös rinteiden ulkopuolella on elämää, voitte lähteä porukalla sivakoimaan ja rauhoittumaan upean luonnon keskelle hakemaan vauhtia moottorikelkkasafarilta, hurjapäisesti jääkiipeilemään tai vaikka rentoutumaan elämykselliseen saunaan. Rukalla tapahtuu läpi hiihtokauden ja maksuton rinne-viikko-ohjelma tarjoaa tekemistä myös kaveriporukoille.

Before and After Ski

Jano sammutetaan päivisin ravintola Pisteen After Ski:ssä. Pisteessä pääset myös maistelemaan pohjoisen makuja maittavalta ruokalistalta. Piste on myös tunturin paras bilepaikka, jossa esiintyy huippuartisteja ja bändejä pitkin kautta. Rukan kylässä on myös ympäri vuoden monemoista tapahtumaa! Tutustu After Ski ohjelmaan ja bändikalenteriin.

Rukan monipuolinen kylä

Rukan kylän suunnittelun lähtökohtana oli lomailun helppous - tärkeimmät palvelut on keskitetty kävelymatkan päähän toisistaan. Katutason ravintolat, kaupat ja muut palvelut on suunniteltu aktiivisen lomailijan tarpeisiin. Kävelykylä pitää sisällään useita hotelleja ja huoneistohotelleja, Ruka Infon, K-marketin, Alkon, vuokraamoja, ostospaikkoja ja ravintoloita pikaruokaloista vaativampaankin makuun. Happy Family -toimintakeskuksen keilaratojen, kuntokeskuksen ja touhutalon vilskeessä kuluu helposti tunti jos toinenkin, iästä riippumatta.Auto voi huoletta levätä kävelykylän alla parkkihallissa. Kävelykylästä on vain kymmeniä metrejä lähimmälle hissiasemalle Myös kelkka- ja luontosafarit alkavat heti kävelykylän kupeesta. Kävelykylä muodostaa palveluineen Rukan vilkkaan ytimen, josta pääset hetkessä rinteeseen. Tutustu Rukan kylän palveluihin.

Majoitus kaveriporukoille

Kaveriporukoille hyviä ja edullisia majoitusvaihtoehtoja ovat Ski-Inn Suites tai Aurinkorinne huoneistot Rukan kylän läheisyydessä. Mökkivaihtoehdoista suosikkeja ovat Ski-Inn mastonAitio Maston rinteilä.
Neljä rinnepäivää ja yötä alk. 59 € / hlö / päivä kuuden hengen porukoille!
Huoneisto kuudelle hengelle alk. 27 € / hlö / yö
4 päivän hissilippu alk. 32 € / päivä