Itsenäisyyspäivän viikonloppu 4.-6.12.2020

Itsenäisyyspäivän superviikonloppu kokoaa yhteen monta tapahtumaa: Suomen itsenäisyyden juhlinnat jo perinteisen Vuosselin valosoihtulaskun ja ilotulituksen merkeissä, FIS Freestyle Ski World Cup Opening 2020 -kisan sekä paljon muuta!

Koko perhe viihtyy Rukalla itsenäisyyspäivänä 4.-6.12.

Itsenäisyyspäivänä on Rukan suositun Family Parkin avaustavoite koko laajuudessaan. Avautuessaan koko perhe on tervetullut kokemaan mm. viime kaudella avatun katetun taikamaton! Matolla voi kokea ääni- ja valomaailmalla höystettynä eri vuodenaikoja! Itsenäisyyspäivän tapahtumia koko perheelle: lapsille järjestetään oma valosoihtulasku helppoja Family Parkin rinteitä pitkin. Klo 18 jälkeen lasketaan Vuosselin rinteessä jo perinteinen itsenäisyyspäivän valosoihtulasku johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Laskun päätteeksi ilotulitus. Samana päivänä Rukalla kisataan myös Kumparelaskun maailmancup kisa.

Suunnittele viikonloppu ennakkoon

Kun teet majoitusvarauksen, hissilippuostot ja välinevuokrauksen hyvissä ajoin jo kotona, on perillä tunturissa helppo vaihtaa lomamoodiin. Varaa ja osta helposti netissä!

#LUMENKOORDINAATIT
#LUONNONKOORDINAATIT