Itsenäisyyspäivän viikonloppu 5.-8.12.2019

Itsenäisyyspäivän superviikonloppu kokoaa yhteen monta tapahtumaa: Suomen itsenäisyyden juhlinnat jo perinteisen Vuosselin valosoihtulaskun ja ilotulituksen merkeissä, FIS Freestyle Ski World Cup Opening 2019 -kisan sekä parkkilaskijoiden Hotdogs & Handrails -laskusessarit. 

Koko perhe viihtyy Rukalla itsenäisyyspäivänä 6.12.

Itsenäisyyspäivänä on Rukan suositun Family Parkin avaustavoite. Avautuessaan koko perhe on tervetullut kokemaan mm. uuden katetun taikamaton! Matolla voi kokea ääni- ja valomaailmalla höystettynä eri vuodenaikoja! Itsenäisyyspäivän tapahtumia koko perheelle: lapsille järjestetään oma valosoihtulasku helppoja Family Parkin rinteitä pitkin. Klo 18 jälkeen lasketaan Vuosselin rinteessä jo perinteinen itsenäisyyspäivän valosoihtulasku johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Laskun päätteeksi ilotulitus. Ilta ei vielä lopu tähän vaan yömäki jatkaa laskupäivää aina klo 23 asti! 

Suunnittele viikonloppu ennakkoon

Kun teet majoitusvarauksen, hissilippuostot ja välinevuokrauksen hyvissä ajoin jo kotona, on perillä tunturissa helppo vaihtaa lomamoodiin. Varaa ja osta helposti netissä!

#LUMENKOORDINAATIT
#LUONNONKOORDINAATIT