Olet täällä

+358-(0)400-101 636
hiihtokoulu@ruka.fi, skischool@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Rinneohjelmat

Tervetuloa kokemaan mahtavaa kisameininkiä ammattilaisten järjestämänä Rukan rinteille! Koe rattikelkkarallin huumaava jännitys tai ryhdistäydy leikkimieliseen pujottelukilpailuun, josta ei vauhti ja hauskuus lopu. Hauskat rinneohjelmat mahtuvat mukavasti vaikka laskettelu- tai kokouspäivän lomaan. Isot ryhmät suosittelemaan jakamaan puoliksi. Toiset voivat viettää samanaikaisesti rinnepäivää Rukan monipuolisella rinnealueella, tai varatkaa vaikka kaksi eri tapahtumaa meiltä yhtäaikaa.
Rukan rinneohjelmiin sisältyy tapahtuman selostaminen ja musa soi maalialueella. Tulokset ovat nopeasti valmiit ja heti tapahtuman perään on palkintojen jako. Hintaan sisältyy 1-3. sija mitalit. Voitte myös tuoda omat palkinnot. 

SUURPUJOTTELUKILPAILUT
Perinteiset pujottelukilpailut ovat erinomainen vaihtoehto vauhdista pitäville ryhmille. Kilpailut käydään helpohkossa punaisessa rinteessä Maston rinnealueella. Rataan tutustumisen ja harjoituslaskun jälkeen on kaksi kisalaskua, joista nopeampi huomioidaan tai sopimuksen mukaan ajat lasketaan yhteen, aivan kuin oikeissa kisoissa. Tai kokeillaanpa laskea kaksi yhtä nopea/hidasta laskua peräkkäin. Tässä lajissa jokainen voi voittaa. Tasoituskertoimien avulla jokainen laskija saadaan samantasoiseksi ja jännittävä taistelu tunturin nopeimman laskijan tittelistä voi alkaa. Tasoituskertoimien käytöstä tuloslaskennassa sovitaan tapahtuman tilaajan kanssa etukäteen. Tasoituskertoimeen vaikuttaa kisailijoiden ikä, sukupuoli sekä kisalisenssi/hiihdonopettaja status.

STIGA RATTIKELKKAKILPAILU
Koe rattikelkkarallin huumaava jännitys! Tämä on hauska rinneohjelma laskettelupäivän lomaan, tai mukava ulkoilmatapahtuma kokouspäivän perään! Rattikelkalla mäen laskuun ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Kilpailu tarjoaa jännitystä ja tiukkojakin tilanteita pujotteluradalla, loivassa ja turvallisessa Bistron rinteessä. Ajanottokello tarjoaa tulokset sadasosien tarkkuudella, aivan kuin oikeissa formuloissa. Kilpailu voidaan järjestää joko normaalina pujottelukilpailuna tai cup-muotoisena paripujotteluna. Tapahtuman juontaja takaa riemukkaan kilpailun sujuvuuden ohjelman aikana.

LUMISÄHLY
Sisätiloista tuttu sähly on viety lajin talvisessa versiossa lumiseen "kaukaloon". Noin 20 neliön kaukalossa pelataan kolmen tai neljän hengen joukkueilla ilman maalivahtia. Tässä lajissa saa tarvittaessa hien pintaan, eikä lumisella alustalla puutu sähläystä. Toinen hauska vaihtoehto on vieläkin pienemmän pelikentän ulkopuolella istualtaan pelattava pelimuoto -jossa mailaa käytetään kaikenlisäksi "väärällä" kädellä. Taidot eivät suinkaan ratkaise tämän turnauksen voittajajoukkuetta, vaan tässä lajissa sisu ja joukkuehenki ovat ratkaisevassa osassa.

HINNAT 2020-2021 STIGAKISA ja LUMISÄHLY
10-19 hlö 360€/ryhmä, tapahtuman kesto noin tunti
20-29 hlö 430€/ryhmä, tapahtuman kesto reilu tunti
30-40 hlö 500€/ryhmä, tapahtuman kesto noin puolitoista tuntia

HINNAT 2020-2021 SUURPUJOTTELUKISA
10-19 hlö 500€/ryhmä, tapahtuman kesto noin tunti
20-29 hlö 580€/ryhmä, tapahtuman kesto reilu tunti - puolitoista tuntia
30-40 hlö 660€/ryhmä, tapahtuman kesto noin puolitoista tuntia – kaksi tuntia

Lisätiedot ja varaukset:
RukaBooking                       Hiihtokoulu Ruka
puh: 08-8600 300                puh: 0400-101 635
e-mail: myynti@ruka.fi       e-mail: hiihtokoulu@ruka.fi