Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 23.01.2019
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Hiihtävät ryhmät Rukalla

Lasketteleville perheille

Rukan tavoite on olla maailman paras lomanviettopaikka perheille. Monipuolinen rinnevalikoima, modernit ja turvalliset hiihtohissit sekä perheille sopivat monipuoliset palvelut huolehtivat siitä, että talviloma sujuu mukavasti. Rukan Ski-in, Ski-out –majoituskohteet varmistavat helpon siirtymisen rinteille ja hiihtokeskuksesta löytyy sopiva rinne kaikentasoisille laskettelijoille ja lumilautailijoille, ensikertalaisesta ammattilaiseen. Tutustu tarkemmin perheille suunnattuihin rinnealueisiin ja palveluihin. 

Ystäväporukoille

Isossa kaveriporukassa voi olla monia erilaisia toiveita siitä, mitä tunturiloman tulisi sisältää. Ruka tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, viihdettä ja rentoutumistapoja, joten jokaiselle löytyy varmasti tekemistä, niin isolla ryhmällä kuin pienemmällä porukalla. Lue lisää, miten saat Rukan lomasta eniten irti.

Parkkilaskijoille ja freestyle-hiihtäjille

Ruka Park on Suomen suosituin snow park, mutta sen lisäksi Ruka tarjoaa huipputason suorituspaikat myös half pipen, kumpareiden sekä aerials-hyppyreiden laskijoille. Rukalla treenaavat niin maailman huipulla kilpailevat ammattilaiset kuin harrastajat ja tulevaisuuden lupaukset. Tutustu Rukan harjoituspaikkoihin tarkemmin. 

Yritys- ja kokousvieraille

Rukan kävelykylä Ruka Village tarjoaa ensiluokkaiset puitteet business-tapahtumien sekä kokouksien järjestämiselle. Majoitus, kokoustilat sekä rinteet ovat kaikki kylän ytimessä, kaikkien palveluiden vieressä. Lue lisää Rukan kokouspalveluista. 

Treeniryhmille

Rukan Ski-Inn-majoitus aivan huippukuntoisten rinteiden vieressä sekä läheltä löytyvät kattavat palvelut mahdollistavat onnistuneet treenileirit aina lokakuun alusta toukokuulle saakka. Tarjoamme harjoitusryhmille edullisemmat hissilippu- ja majoitushinnat. Lue lisää Rukan harjoituskeskuksesta. 

RukaBooking hoitaa kaikki hiihtoreissuun liittyvät asiat yhdellä puhelinsoitolla

RukaBookingin kautta voit varata perheille ja yritysporukoille majoituksen, hissiliput, ruokailut ja tunturin parhaat rinteet ja tilat, oli mielessäsi sitten kokous, henkilöstön koulutus, pikkujoulut, harjoitusmatka tai muu reissu. Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme onnistuneen matkan Rukalle. RukaBooking, email: myynti@ruka.fi, puh. + 358 8 8600 300.

Rukalla ja Kuusamossa onnistuvat niin isot kuin pienetkin kokoukset ja ryhmämatkat. Alueen vieraanvarainen ilmapiiri, elämykselliset talvi- ja kesäohjelmat, korkeatasoiset majoituspalvelut ja hyvät liikenneyhteydet luovat Kuusamosta erinomaisen virkistäytymis- ja kokouskohteen. Hyvin varustettuja kokoustiloja on Rukan Kokouskeskuksen ja Kuusamotalon lisäksi hotelleissa, eräravintoloissa ja mökeissä. Rukan kokoustiloissa on helppo luottaa siihen, että kaikki sujuu mutkattomasti ja sovitulla tavalla. Tarjouspyyntölomakkeemme avulla voit ottaa meihin yhteyttä vaikkapa heti!