BAGJUMP LANDING BAG TRAINING FACILITY RUKA 31.3.–9.5.2019

Yhteistyössä Suomen Lumilautaliiton sekä Ski Sport Finlandin kanssa Ruka Park saa keväthangille harjoituskäyttöön Bagjumpin Landing Bagin, joka tuo uusia ulottuvuuksia big air ja slopestyle-harjoitteluun. 20x50 metrin kokoinen landing bag antaa freestylelaskuun ja lumilautailuun täysin uudenlaisen mahdollisuuden kokeilla uusia temppuja ja minimoida loukkaantumisriskit. Landing bag on pääasiassa treeniryhmille varattu tuote ja on kevään aikana varattavissa ajalle 31.3.–9.5.2019 sunnuntai-tiistai sekä torstai-perjantai klo 10–18.

  • Treeniryhmille hinta 40€/hlö/päivä. 40 € ei sisällä hissilippua (kaikilla Bagille hyppäävillä tulee olla lisäksi voimassa oleva hissilippu). Katso hissilippuhinnasto
  • Treenivuoron kesto 2 h, joista jokaiseen voidaan myydä 25 hyppääjää
  • Päivähintaan sisältyy kaksi vuoroa
  • Minimissään 4 urheilijaa /varaus. Jos haluaa patjan yksityiskäyttöön, hinta lasketaan 25 hlön mukaan
  • Valmentajat huolehtivat valvonnasta
  • Säännöt & käyttöehdot -lomake on allekirjoitettava ennen vuoroa ja hyppääjien nimilista ilmoitettava myyntipalveluun. Toimitathan vastuuvapautuslomakkeen ja nimilistan viimeistään kahta arkipäivää ennen landing bag-varauksesi alkua. 

Lataa Landing Bagin säännöt & käyttöehdot

Landing bagin varaukset treeniryhmille: myynti@ruka.fi

YLEISÖVUOROT 3.4.–9.5.2019

Keskiviikkoisin ja lauantaisin:  10.00–12.00 ja 14.00–17.00
Yleisövuorolle voit ostaa lipun PisteVuokraamon lipunmyynnistä.  Kapasiteetti: Max 25 hlö/vuoro.
Yleisövuoron hinta: 45€/ hlö. Varaathan myös 5 € pantin hihanauhaa varten. Pantti palautetaan vuoron jälkeen.

Vuorolle tehdään varaus etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä klo 15. Huomioithan, että varaus on vahvistettu vasta sen jälkeen, kun olet saanut varausvahvistuksen. 

Ilmoittaudu yleisövuorolle tästä linkistä
 
Kaikilla landing bagille hyppäävillä tulee lisäksi olla voimassa oleva hissilippu.

Huom! Kaikilta patjalle hyppääviltä alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus. Voit ladata ja tulostaa vastuuvapauslomakkeen etukäteen ja pyytää siihen huoltajan allekirjoituksen.

LANDING BAG -FAKTAT:

  • Hyppyrin mitat: n. 18 metriä hyppyriltä alastuloon, hyppyrin koko saattaa vaihdella kevään aikana
  • Landing Bagin mitat: 50 x 20 metriä
  • Landing Bagin alastulon jyrkkyys: 32° 

Lue Lumilautaliiton tiedote landing bagista.

Matti Suur-Hamari x Ruka

 

Ratavuorot Rukalla

Ratavuoroja on mahdollista varata seuraaviin rinteisiin: Eturinne 2, FIS-rinne 4, Pessari 11, Saarua 12, Masto 35 ja joissakin tapauksissa myös Vuosseli 24. Rinteillä rata A on ylhäältä alaspäin katsottaessa rinteen vasen reuna ja rata B oikea reuna, rata C jää keskelle.

Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostitse ratavuorot@ruka.fi. Ratavuorojen puhelinpäivystys maanantaista perjantaihin klo 09.00–14.00, puh: +358 400 290 438.

Ratavaraukseen tarvitaan päivän ja kellonajan lisäksi seuran nimi, yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa, ryhmän koko ja laskijoiden ikä sekä harjoiteltava laji (SL/GS). Varaukset mielellään vähintään kahta vuorokautta aikaisemmin.

Rukakeskus Oy pidättää oikeudet muutoksiin. Jo vahvistettuihin vuoroihin voi tulla muutoksia mm. sääolosuhteista johtuen.

Ratavuorojen varaus- ja peruutusehdot

Treenaajien hissiliput ja majoitus

Rukan myyntipalvelu - RukaBooking hoitaa ryhmäsi (myynti@ruka.fi, puh. +358 8 8600 300) treeni- ja seurahintaiset hissiliput. Lippujen nouto voidaan sopia Pisteen tai Vuosselinportin lipunmyyntiin. RukaBooking auttaa sinua myös treenihintaisten ruokailujen varauksessa sekä majoitusasioissa, Ski-Inn huoneistoihin voit tutustua osoitteessa www.ski-inn.fi.

Välineiden huolto

Jokaisessa Rukan Ski-Inn majoituskohteista löydät suksihuoltotilat isommankin ryhmän tarpeisiin. Rukan kylän kohteissa suosittelemme huoltopaikaksi Rukan parkkihallia, josta löytyy tehokas ilmastointi ja huoltopöydät valmiiksi. AurinkoRinteen ja MastonAition kohteissa suksien huoltotilat sijaitsevat majoitusrakennusten yhteydessä.

Huomaathan, että suksien ja lumilautojen säilytys ja voiteleminen majoituskohteissa ja huoneistokäytävillä on ehdottomasti kielletty.

Suksihuollon palvelut

PisteVuokraamon suksihuollossa huolletaan laskettelu-, telemark-, murtomaa- ja lumilautavälineet pitkällä kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella.

Suksihuollossamme toimii nykyaikainen automaattisuksihuoltokone Wintersteiger Shuttle 3C, koneella hiomme niin aloittelijoiden kuin myös kilpalaskijoiden suksia. Suksihuoltokoneella onnistuu myös murtomaasuksien kuviohionnat. Kuviohionnoista sovitaan aina erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan. Lumilautahuollot teemme Wintersteiger nauhahiomakoneella käsityönä, jolloin saamme hyvää jälkeä lumilaudan pohjaan. Muita suosituimpia palveluitamme ovat esimerkiksi pohjavoitelu lämpöuunissa, siteiden asennus ja pito- sekä luistovoitelut maastohiihtosuksille.

Tutustu suksihuoltoon

Välineiden säilytys Rukalla

Tarjoamme Rukalla useasti vieraileville harjoitusryhmille ratakeppien ja muiden välineiden säilytyspalvelua Vuosselin huoltohallilla, osoitteessa Vuosselintie 17. Säilytystilaa on rajallisesti ja se täytetään varausjärjestyksessä. Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostilla: ratavuorot@ruka.fi.

Suolatilaukset

Pehmeillä kevätsäillä treeniryhmien on mahdollista tilata suolaa radan kunnossapitoon. Suolasangon hinta on 15 € ja hinta sisältää kuljetuksen sen rinteen yläpäähän, johon rinnevuoro on varattu. Kaikki suolatilaukset Pisteen lipunmyynnin kautta, puh. 0400 101 605 tai pistevuokraamo@ruka.fi.

Suomen monipuolisimmat suorituspaikat

Ruka Park, Superpipe, BatteryRun kumpareikko, Aerials hyppypaikka, alppihiihto, maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty – Rukalta löydät maailmancup-tason harjoituspaikat lähes kaikille olympialajeille.

#LUMENKOORDINAATIT