BAGJUMP LANDING BAG TRAINING FACILITY RUKA

Kevättalvella 2019 testikäytössä Rukalla ollut olympiatason alastulopatja eli landing bag jää Rukalle pysyvästi lumilautailijoiden ja freestyle-laskijoiden harjoittelukäyttöön. Landing bag on treeniryhmien ja harrastajien käytössä tulevaisuudessa koko laskukauden läpi, avaustavoite laskeutumispatjalle on 7. lokakuuta. 20x50 metrin kokoinen landing bag antaa freestylelaskuun ja lumilautailuun täysin uudenlaisen mahdollisuuden kokeilla uusia temppuja ja minimoida loukkaantumisriskit. Bagjump landing bag syksyn ja talven treenivuorot varattavissa jo nyt tulevalle kaudelle myyntipalvelumme kautta (myynti@ruka.fi) kaikille päiville paitsi niille lauantaille, jolloin landing bagilla on yleisövuorot. 

* Treenivuorojen hinnat: 2 h vuoro 25€/hlö ja 2x2h vuoro samana päivänä 40€/hlö (esim klo 10–12 ja klo 15–17) 

*Vuorot per päivä: klo 10–12, 12–14, 15–17 ja 17–19
*  Landing bag -treenihinnat eivät sisällä hissilippua, ja kaikilla patjalle hyppäävillä tulee olla lisäksi voimassa oleva hissilippu
* Max 30 henkilöä / vuoro
* Minimissään 4 urheilijaa /varaus. Jos haluaa patjan yksityiskäyttöön, hinta on 650 € / 2h 
* Valmentajat huolehtivat valvonnasta

Säännöt & käyttöehdot -lomake on allekirjoitettava ennen vuoroa ja hyppääjien nimilista ilmoitettava myyntipalveluun. Toimitathan vastuuvapautuslomakkeen ja nimilistan viimeistään kahta arkipäivää ennen landing bag-varauksesi alkua. 

Lataa Landing Bagin säännöt & käyttöehdot

Landing bagin varaukset treeniryhmille: myynti@ruka.fi

YLEISÖVUOROT

Syksyn 2019 yleisövuorot tulevat varattavaksi myöhemmin.


Yleisövuorojen kapasiteetti: Max 25 hlö/vuoro.
Yleisövuoron hinta: 45€/ hlö. 

Vuorolle tehdään varaus etukäteen, viimeistään edellisenä päivänä klo 15. Huomioithan, että varaus on vahvistettu vasta sen jälkeen, kun olet saanut varausvahvistuksen. 
 
Kaikilla landing bagille hyppäävillä tulee lisäksi olla voimassa oleva hissilippu.

Huom! Kaikilta patjalle hyppääviltä alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suostumus. Voit ladata ja tulostaa vastuuvapauslomakkeen etukäteen ja pyytää siihen huoltajan allekirjoituksen.

LANDING BAG -FAKTAT:

  • Hyppyrin mitat: n. 18 metriä hyppyriltä alastuloon, hyppyrin koko saattaa vaihdella kevään aikana
  • Landing Bagin mitat: 50 x 20 metriä
  • Landing Bagin alastulon jyrkkyys: 32° 

Lue Lumilautaliiton tiedote landing bagista.

Matti Suur-Hamari x Ruka

Ruka Training Center - Matti Suur-Hamari from Ruka & Pyha Ski Resorts on Vimeo.

Ratavuoroja on mahdollista varata seuraaviin rinteisiin: Eturinne 2, FIS-rinne 4, Pessari 11, Saarua 12, Masto 35 ja joissakin tapauksissa myös Vuosseli 24. Rinteillä rata A on ylhäältä alaspäin katsottaessa rinteen vasen reuna ja rata B oikea reuna, rata C jää keskelle. Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostitse ratavuorot@ruka.fi . Ratavuorojen puhelinpäivystys maanantaista perjantaihin klo 09.00–14.00, puh: +358 400 290 438. Ratavaraukseen tarvitaan päivän ja kellonajan lisäksi seuran nimi, yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa, ryhmän koko ja laskijoiden ikä sekä harjoiteltava laji (SL/GS). Varaukset mielellään vähintään kahta vuorokautta aikaisemmin.

Rukakeskus Oy pidättää oikeudet muutoksiin. Jo vahvistettuihin vuoroihin voi tulla muutoksia mm. sääolosuhteista johtuen.

Ratavuorojen varaus- ja peruutusehdot

Treenaajien hissiliput ja majoitus

Rukan myyntipalvelu - RukaBooking hoitaa ryhmäsi (myynti@ruka.fi, puh. +358 8 8600 300) treeni- ja seurahintaiset hissiliput. Lippujen nouto voidaan sopia Pisteen tai Vuosselinportin lipunmyyntiin. RukaBooking auttaa sinua myös treenihintaisten ruokailujen varauksessa sekä majoitusasioissa, Ski-Inn huoneistoihin voit tutustua osoitteessa www.ski-inn.fi.

Välineiden huolto

Jokaisessa Rukan Ski-Inn majoituskohteista löydät suksihuoltotilat isommankin ryhmän tarpeisiin. Rukan kylän kohteissa suosittelemme huoltopaikaksi Rukan parkkihallia, josta löytyy tehokas ilmastointi ja huoltopöydät valmiiksi. AurinkoRinteen ja MastonAition kohteissa suksien huoltotilat sijaitsevat majoitusrakennusten yhteydessä.

Huomaathan, että suksien ja lumilautojen säilytys ja voiteleminen majoituskohteissa ja huoneistokäytävillä on ehdottomasti kielletty.

Suksihuollon palvelut

PisteVuokraamon suksihuollossa huolletaan laskettelu-, telemark-, murtomaa- ja lumilautavälineet pitkällä kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella.

Suksihuollossamme toimii nykyaikainen automaattisuksihuoltokone Wintersteiger Shuttle 3C, koneella hiomme niin aloittelijoiden kuin myös kilpalaskijoiden suksia. Suksihuoltokoneella onnistuu myös murtomaasuksien kuviohionnat. Kuviohionnoista sovitaan aina erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan. Lumilautahuollot teemme Wintersteiger nauhahiomakoneella käsityönä, jolloin saamme hyvää jälkeä lumilaudan pohjaan. Muita suosituimpia palveluitamme ovat esimerkiksi pohjavoitelu lämpöuunissa, siteiden asennus ja pito- sekä luistovoitelut maastohiihtosuksille.

Tutustu suksihuoltoon

Välineiden säilytys Rukalla

Tarjoamme Rukalla useasti vieraileville harjoitusryhmille ratakeppien ja muiden välineiden säilytyspalvelua Vuosselin huoltohallilla, osoitteessa Vuosselintie 17. Säilytystilaa on rajallisesti ja se täytetään varausjärjestyksessä. Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostilla: ratavuorot@ruka.fi.

Suolatilaukset

Pehmeillä kevätsäillä treeniryhmien on mahdollista tilata suolaa radan kunnossapitoon. Suolasangon hinta on 15 € ja hinta sisältää kuljetuksen sen rinteen yläpäähän, johon rinnevuoro on varattu. Kaikki suolatilaukset Pisteen lipunmyynnin kautta, puh. 0400 101 605 tai pistevuokraamo@ruka.fi.

Suomen monipuolisimmat suorituspaikat

Ruka Park, Superpipe, BatteryRun kumpareikko, Aerials hyppypaikka, alppihiihto, maastohiihto, mäkihyppy, yhdistetty – Rukalta löydät maailmancup-tason harjoituspaikat lähes kaikille olympialajeille.

#LUMENKOORDINAATIT