Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 22.09.2018
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Rosa & Rudolf Family Park

Vuosselin rinnealueella sijaitseva Suomen suurin aloittelijoiden rinnealue uudistuu laskukaudelle 2017-2018 Rosa & Rudolf Family Parkiksi! Alue sopii hyvin eritasoisille laskijoille ja uutuutena on tulossa tubing-alue, jossa lasketaan ilmatäytteisellä renkaalla lumesta tehtyä kourua. Family Parkin vieressä palvelee Ski Bistro ja Itä-Rukan kehittyvät palvelut, joista jokainen löytää oman suosikkinsa tauko- ja lounaspaikaksi. Tutustu myös Rudolfin seikkailureittiin (26) Ahonlaita-rinteen (27) ja Kulma-hissin (O) välisessä metsässä.

Rosa & Rudolf Family Park

Rosa & Rudolf Family Park kasvaa kokoa entisestä lastenmaasta ja muuntuu koko perheen lumipuistoalueeksi laskukaudelle 2017-2018. Suomen suurimmalta ja huvittavimmalta laskualueelta löydät viisi taikamattoa: pituuksiltaan 24m, 50m, 50m, 80m ja 100m, joista toinen 50m ja 100m taikamatot ovat uutuuksia laskukaudelle 2017-2018.

Rosa & Rudolf Family Park aukeaa kokonaisuudessaan 25.12.2017. Koko parkin valmistuttua sisäänpääsymaksu alueelle on 10 euroa, voimassaolevalla hissilipulla alueelle on vapaa pääsy. Lisätietoa sivun alaosassa.

Uutuutena Tubing

Rosa & Rudolf Family Parkin yläosaan rakennetaan talvelle 2017-2018 uusi tubing-alue, jota voi käyttää sekä laskettelevat, lautailevat tai jalankulkevat henkilöt. Tubingissa lasketaan lumesta tehtyä kourua ilmatäytteisellä renkaalla ja kaksi identtistä rataa mahdollistaa vaikka tubing-kisailun kaveria vastaan.

Muita uutuuksia ovat vaijeriliuku, linnunpesäkeinu, leikkikenttä ja alueen maamerkkinä toimiva taukotupa.

Taukotuvassa kuivaat kastuneet kintaat kuivauskaapissa, lataat mobiililaitteet ja nautit eväät takkatulen ääressä. Tuvan pihalle rakennetaan lisäksi iso aurinkoterassi tulipaikkoineen.

Temppuilijoille suosittelemme Rosa & Rudolf Family Parkin naapurissa sijaitsevaa Rosa Parkia minihyppyreineen ja reileineen. Rosa Parkia ja sen viereistä rinnettä (21) lasketaan Ski Bistron sompahissillä (J), jonka käyttämiseen tarvitset normaalin Rukan hissilipun

Kaikki uudet lumihuvit hissilipulla

Rosa & Rudolf Family Parkin käyttö sisältyy voimassaolevan hissilipun hintaan (ei koske kertanousu-lippuja). Ilman voimassaolevaa hissilippua saapuvilta aluelippu Family Parkiin on 10 euroa.

Family Parkin päivälippuja voit ostaa kaikista Rukan lipunmyyntipisteistä sekä sisäänkäynniltä, joka sijaitsee Ski Bistro –rinneravintolaa vastapäätä. Päivälipulla ja kaikilla Ruka ja RukaPyhä hissilipuilla alueelta voi kulkea vapaasti sisään ja ulos, aukioloaikojen mukaisesti.

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Alle 6-vuotiaan lapsen tulee noutaa Rosa&Rudolf-hissilippu lipunmyyntipisteestä, jonka saa ilmaiseksi huoltajan voimassaolevaa Ruka tai RukaPyhä hissilippua (ei Family Parkin aluelippua) vastaan. Alle 3-vuotiaiden sisäänpääsy Family Parkiin on ilmainen.

Rukankylän taikamaton käyttö on ilmaista kaiken ikäisille laskijoille. Tervetuloa kokeilemaan!

Lasten ja Nuoriso-liput hankit ennakkoon edullisemmin nettikaupasta.

Kokeile myös nettivuokraamoa! Valitsemasi välineet noudat valmiiksi laskijan mittojen mukaan säädettyinä, joko Pisteen tai VuosselinPortin vuokraamoista omalta noutotiskiltään. Saat myös halutessasi SMS-viestin, kun välineet ovat valmiina noudettavaksi.

Hissilippujen nettikauppa  Välineiden nettivuokraamo

Itä-Rukalla lähimmän vuokraamon löydät VuosselinPortista, RukaExpress tuolihissin ala-aseman tuntumasta. Lounaspaikkoja Itä-Rukalla on esimerkiksi Colorado ExpressSki Bistro tai Ski Booster. Tutustu lisäksi Rukan palveluihin, majoitusmahdollisuuksiin ja aktiviteetteihin perheille ja varaa lumilomasi Ski-Inn huoneistossa Rukan parhaalla paikalla.

Tervetuloa Rosan & Rudolfin Family Parkiin vaikka Rukan alueen maksuttomalla SkiBussilla! Tutustu myös Rudolfin seikkailureittiin >

Muutamilla vinkeillä lumiloma lasten kanssa sujuu mukavasti

Vinkit lumilomalle 

Euroopan aluekehitysrahasto on tukenut Rosa & Rudolf Family Parkin rakentamista.

Rosa & Rudolf Family Park, Ruka Ski Resort, Kuusamo, Finland
Rosa & Rudolf Family Park 
20 Perherinne280 m avaustavoite 1.12.2018
21 Bistron rinne310 m avaustavoite 1.12.2018
22 Rosa & Rudolf Family Park150 m avaustavoite 2.11.2018

Hissit, Hissit, avoinna päivittäin klo 9:30-17:00
    lasumatiketope
Bistro J-hissi (J) -
-
-
-
-
-
-
Taikamatto 50m (T) -
-
-
-
-
-
-
Taikamatto 20m (K) -
-
-
-
-
-
-
Taikamatto 80m (U) -
-
-
-
-
-
-
 () -
-
-
-
-
-
-
Taikamatto 50m (L) -
-
-
-
-
-
-