You are here

Vertical Tabs

lifts
HOLIDAYSHOP
HISSILIPUT

Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Osta verkosta

accomodation
HOLIDAYSHOP
MAJOITUS
E.g., 28.06.2020
rent
HOLIDAYSHOP
VÄLINEVUOKRAUS

Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Nettivuokraamoon

ski-school
HOLIDAYSHOP
HIIHTOKOULU

Aina voi oppia uutta.

Lue lisää ja varaa netistä

bus
HOLIDAYSHOP
HIIHTOBUSSI

Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka

packets
HOLIDAYSHOP
TARJOUKSET & PAKETIT

Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Ruka Park

Ruka Parkin löydät Saaruasta, Itä-Rukalta. Suomen suosituin parkki sisältää kaksi rinnettä ja lukuisia eri laskulinjoja niin lumilautailijoille kuin freeski-laskijoille. Tule mukaan kehittämään parkkia ja kerro ideasi sekä toiveesi vaikka Ruka Parkin Facebook-sivujen kautta.

Suomen suosituin parkki

Parkkilaskijoita hellitään aina uudistuvalla Ruka Parkilla, josta löytyvät hyppyrit, boksit, reilit, minipaippi ja paljon muuta. Saaruassa sijaitsevan Ruka Parkin lisäksi Rosa Parkista SkiBistrolta löytyy pieniä hyppyreitä ja helppoja reilejä aloitteleville parkkilaskijoille. Ruka Park ja Rosa Park muodostavat monia eri vaikeusasteisia laskulinjoja sisältävän laajan alueen kaiken tasoisille parkkilaskijoille. Ruka Park ja Rosa Park kunnostetaan joka päivä, joten laskettavaa löytyy ympäri vuoden, heti avauspäivästä lähtien.

Ruka Park Club - taukotila parkkilaskijoille

Taukotila on avoinna SaaruaExpressin aukioloaikojen mukaan keskiviikosta 6.12. lähtien. Hissin ollessa kiinni tuolit ajetaan säilytykseen lämpimään halliin, joten SaaruaExpressin tuolit ovat joka aamu huurteesta ja lumesta vapaat. Hissin pyöriessä normaaliin tapaan on tuolihalli avoinna laskijoiden käyttöön palveluineen. Parkkiklubille on asennettu iso screeni leffa- ja kisakatsomoita varten, TV ja PlayStation-pelikone, äänentoisto, pingis, ilmakiekko ja pöytäjalkapallo, monokuivaaja ja lukittavat latauslokerikot mobiililaitteille. Lisäksi tilassa on mahdollisuus lämmittää ja syödä omia eväitä, sekä huoltaa kehoa laskujen välissä erilaisilla harjoitusvälineillä.

Tilaa kehitetään jatkossa käyttäjien palautteiden mukaan ja toiveissa onkin, että nuoriso ottaa tilan omakseen ja myös kunnioittaa irtaimistoa ja välineistöä kuin ne olisi heidän omiaan. Tilassa voi järjestää jatkossa myös laskuleffojen ensi-iltoja ja muita tapahtumia käyttäjien toiveiden mukaan.

PistenBully Park Pro

Ruka on hankkinut ensimmäisenä hiihtokeskuksena Suomessa käyttöönsä PistenBully Park Pro rinnekoneen, joka takaa entistä tarkemmin työjäljen erikoissuorituspaikkojen rakennus- ja kunnostusvaiheissa.

Ruka Park sosiaalisessa mediassa

Instagrammissa: @ruka_park, Löydä meidät Facebookista.

Ruka Parkin ajankohtaiset set upit

Viimeisimmät videot ja setupit löytyvät Instagrammista @ruka_park tai Facebookista Ruka Parkin sivuilta, jonne voi jakaa fiiliksiä, kuvia, videoita ja palautetta: facebook.com/rukaparkFI/
Tuoreet kuulumiset Ruka Parkista ja Rukan rinteiltä löydät myös Snapchatistä: rukaskiresort.