Rukan hiihtokeskus tuo myyntiin lipputyypin niille asiakkaille, jotka haluavat välttää suurimmat kiireajat rinnealueilla. Lipulla lasketaan aamun ensimmäiset tunnit kello 8-11 ja illan viimeiset kello 17-19. Lipputyyppi on myynnissä pääsiäisenä 1.4.–4.4.2021. Pidennetyllä aukiololla ja aamu&ilta -lipulla pyritään tasoittamaan asiakasmääriä läpi rinteiden aukioloajan.  

Aamu&ilta -lippu on voimassa päivittäin kello 8–11 ja 17–19, gondolilla lisäksi jalankulkijana 19-23. Hissilipun voi hankkia 1–7 päivälle. Lipun hinta on -50% normaalin päivälipun hinnasta ja se on tarjolla kaikille ikäryhmille.  

Rinteiden aukioloaikaa pidentämällä haluamme tarjota enemmän tunteja lasketteluun rinnealueella. Kahdeksalta avataan kaikki Rukan nopeat Express-tuolihissit: VillageExpress, VuosseliExpress sekä SaaruaExpress. Näin asiakkailla on laskettavissa lähes 80 % koko rinnealueesta. Rinnealueet ovat auki normaalisti kello 19.00 asti. Gondoli on avoinna kello 23.00 asti. Perjantaisin yömäki klo 23 saakka sisältyy myös aamu&ilta -lippuun.  

Suosittelemme asiakkaita hankkimaan hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme. Lippukauppaan pääset tästä >> 

Rinnealueilla on valmistauduttu tuleviin sesonkeihin huolellisesti. Noudatamme viranomaisten suosituksia turvallisen rinteillä olon varmistamiseksi ja toivomme asiakkailtamme yhteistyötä, jotta varmistetaan yhdessä toiminnan sujuvuus rinnealueilla. Toivomme, että asiakkaat tutustuvat huolella turvallisuutta edesauttaviin toimiin alueelle ennen matkailualueelle saapumista täällä >>