Rukan hiihtokeskus tuo myyntiin uuden lipputyypin niille asiakkaille, jotka haluavat välttää suurimmat kiireajat rinnealueilla. Lipputyyppi on myynnissä joulun  ja uudenvuoden sesongilla 26.12.2020-6.1.2021. Tällä ajalla 3 tunnin lippua ei myydä. Pidennetyllä aukiololla ja aamu&ilta -lipulla pyritään tasoittamaan asiakasmääriä läpi rinteiden aukioloajan.  

Aamu&ilta -lippu on voimassa päivittäin kello 8–11 ja 17–19, gondolissa 23 saakka. Hissilipun voi hankkia 1–7 päivälle. Lipun hinta on -50% normaalin päivälipun hinnasta ja se on tarjolla kaikille ikäryhmille.  

Rinteiden aukioloaikaa pidentämällä haluamme tarjota enemmän tunteja lasketteluun rinnealueella. Kahdeksalta avataan kaikki Rukan nopeat Express-tuolihissit: VillageExpress, VuosseliExpress sekä SaaruaExpress. Näin asiakkailla on laskettavissa lähes 80 % koko rinnealueesta. Rinnealueet ovat auki normaalisti kello 19.00 asti. Gondoli on avoinna kello 23.00 asti. Perjantaisin yömäki klo 23 saakka sisältyy myös aamu&ilta -lippuun.  

Suosittelemme asiakkaita hankkimaan hissiliput ennakkoon verkkokaupastamme. Lippukauppaan pääset tästä >> 

Rinnealueilla on valmistauduttu tuleviin sesonkeihin huolellisesti. Noudatamme viranomaisten suosituksia turvallisen rinteillä olon varmistamiseksi ja toivomme asiakkailtamme yhteistyötä, jotta varmistetaan yhdessä toiminnan sujuvuus rinnealueilla. Toivomme, että asiakkaat tutustuvat huolella turvallisuutta edesauttaviin toimiin alueelle ennen matkailualueelle saapumista täällä >>