Olet täällä

0400 101 610
vuosselinportti@ruka.fi
Jussinkuja 6
93830
Rukatunturi

VuosselinPortti Vuokraamo & Hissiliput

 

Välinevuokraus

Vuokraamo sijaitsee aivan Vuosselin lastenmaan vieressä. Avarassa ja valoisassa vuokraamossa välineiden vuokraus käy kätevästi. Vuokraamon yhteydessä toimii hissilipunmyynti. VuosselinPortista pääsee helposti Rosan & Rudolfin seikkailureitille Ahonlaidan metsikköön tai harjoittelemaan laskemista lastenmaahan. Voit noutaa Rosa&Rudolf-diplomin VuosselinPortin kassalta reitin kierrettyäsi. Suosittelemme VuosselinPorttia etenkin omalla autolla liikkuville sekä ryhmille, koska aivan VuosselinPortin viereesä on hyvä ja laaja parkkipaikka henkilöautoille ja busseille.

Alppihiihtoon tarjoamme kahden tasoisia välineitä: STANDARD-luokassa hyvätasoisia perusvälineitä ja VIP-luokassa uusimmat sukset ja -monot. VIP-setin vuokraajalla on vuokra-ajan rajaton vaihto-oikeus kaikkiin vuokraamon välineisiin, joten tämä on loistava mahdollisuus testata erilaisia välineitä ja lajeja! Välineiden lisäksi vuokrattavissa on kypäriä, laseja, rannesuojia ja lasten valjaita. Vuokraamon yhteydessä olevasta shopistamme löydät lisäksi Smithin ja Bollen lasit, pipot, hanskat, sukat ja huput.  

Käytettyjä vuokravälineitä myynnissä!

Myynnissä suksia, monoja, lautoja, murtsikoita.. Mallit ja hinnat nähtävillä Piste ja Vuosselin Portin vuokraamoissa! Tervetuloa edullisille välineostoksille!!

Suksisäilytyskaapit

Laskettelupäivien välissä välineet on helppo säilöä VuosselinPortin vuokraamon yläkerrassa oleviin suksisäilytyskaappeihin. Kaapin vuokra on 6 € / vrk tai 30 € / vk.  Avaimen saa VuosselinPortin vuokraamon kassalta (avainpantti 10 €, maksetaan takaisin avaimen palauduttua).
 

VuosselinPortin valikoima ja varusteet


- Fischer, Atomic ja Salomon lasketteluvälineet
- Burton ja Salomon lumilautailuvälineet
- Telemark -välineet
- Twintip-sukset
- Lasten välineet, kypärät ja  valjaat
- Salomon vuokravaatteet
- Maastohiihtovälineet
- Lumikengät
- Stigat, pulkat, ahkiot

 

Täytä eVuokrauslomake ja säästä aikaa!

eVuokrauslomakkeella voit kätevästi lähettää ennakkoon
vuokraustietosi Rukan välinevuokraamoihin. Lomakkeen tiedot
siirtyvät suoraan vuokrausjärjestelmäämme joten säästät aikaa
asioidessasi vuokraamossa! Testaa tästä - kätevää ja nopeaa!!

 

 

 

Tuotteen nimi Hinta Availability
Välineet ja hissiliput VuosselinPortista! Book online 27.00€ 27.11.2015 - 30.04.2016