Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 24.09.2017
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Vuosseli

Vuosseli on Rukan tunnetuimpia ja suosituimpiakin rinnealueita. Nopea RukaExpress -tuolihissi vie huipulle 3,5 minuutissa. Rinnealueella on myös Rosa & Rudolf lastenmaa ja seikkailureitti sekä SuperPipe ja Crossirata.

Vuosselin rinne-alueen esittely

Vuosselin rinteen sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneellekin laskijalle. Suomen ensimmäinen huippunopea 6-hengen tuolihissi avattiin hiihtokaudella 2005-2006. Hissinousuun kuluva aika lyheni 10 minuutista vain 3,5 minuuttiin. RukaExpressin tuolit on varustettu läpinäkyvällä sääkuomulla, joten sydäntalven viima ei pure poskia nousun aikana. Hissin lähtömatto parantaa kokonaiskapasiteettiä ja turvallisuutta lähtövaiheessa. Eurooppalaiseen tyyliin käyttössä ovat myös ns. single-linjat, jotta jokainen tuoli saadaan täytettyä eikä laskupäivä kulu jonottamiseen. Vuosselin rinnealueella on myös Rosa & Rudolf Family Park, Rudolfin seikkailureitti sekä SuperPipe.

Palvelut Vuosselin rinne-alueella

VuosselinPortissa on täydellisesti varusteltu vuokraamo sekä hissilipunmyynti. Nälkä taittuu nopeasti vieressä sijaitsevassa Colorado Expressin herkuillla. SkiBistron rinneravintola palvelee Rosa & Rudolf Family Parkin vieressä. SkiBistron läheisyydessä on myös Bar-Cafe Ski Booster.

Rudolfin seikkailureitti

Vuosselin Ahonlaidan rinteen vasemmalla puolella metsän siimeksessä kulkee Rukan seikkailureitti. Reitille pääsee Ahonlaidan rinteen 27 puolesta välistä sijaitsevasta portista. Kunnostettu reitti kulkee mutkitellen loivaa rinnettä ja päättyy Ahonlaidan rinteen 27 loppuosaan, josta pääsee helposti Kulma- tai RukaExpress-hisseille. Tervetuloa tutustumaan Rosan ja Rudolfin metsäneläinystäviin ja seikkailemaan heidän kanssaan! Reitin varrelta löydätte myös porotarhan ja Erä-Suden huskyt, jotka tervehtivät laskijoita lumilomallaan. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan poroihin ja huskeihin myös jalkaisin rinteen nro 27 laitaa pitkin kulkien. Tutustu rinneviikko-ohjelmaamme; tarjolla on poronruokintanäytös maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 16.30.
Vuosseli & Super Pipe 
16 Reitti Saaruaan480 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 10.11.17
23 Vuosseli FreeRide500 m hoitamaton luonnonlumirinne
24 Vuosseli900 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 17.11.17
25 Vuosselin sininen950 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 22.12.17
25b SuperPipe Vuosseli155 m
26 Rudolf seikkailureitti700 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 1.12.17
27 Ahonlaita1300 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 1.12.17Hissit, Hissit, avataan 6.10. klo 9:30
    sumatiketopela
Poma (M) -
-
-
-
-
-
-
Vuosseli Express (N) -
-
-
-
-
-
-
Vuosseli III/Kulma (O) -
-
-
-
-
-
-