Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 24.10.2017
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Treeniryhmät & Seurat

Rukan viihtyisät Ski-Inn majoituskohteet rinteiden äärellä, huippukuntoiset rinteet erikoissuorituspaikkoineen ja hyvä palveluvalikoima takaavat onnistuneen harjoitusleirin aina lokakuun ensilumilta toukokuulle asti. Treeniryhmille tarjoamme edulliset treenihinnat. Lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä RukaBooking (08) 8600 300, myynti@ruka.fi.

Maailmanluokan suorituspaikat

Ruka tekee yhteistyötä suomalaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa luodakseen entistä paremmat harjoitus- ja kilpailuolosuhteet alppi- ja freestylehiihtoon. Rukan erikoissuorituspaikat tarjoavat loistavat olosuhteet harrastajasta ammattilaiseen ja Rukan harjoituspaikoissa nähdäänkin kauden aikana useita maajoukkueita sekä kansainvälisiä huippuja eri lajeista. Tutustu Rukan rinteisiin >

Yli 200 mahdollista treenipäivää rinteillä!

Viihtyisät majoituskohteet rinteiden äärellä, huippukuntoiset rinteet ja hyvä palveluvalikoima takaavat onnistuneen harjoitusleirin Rukalla aina lokakuun ensilumilta kauden loppuun asti. Tarjoamme treeniryhmälle mainiot puitteet harjoitteluun:

Happy Familyn kuntosali treeniryhmille

Happy Familyn kuntosalilla kauppakeskus Kumpareen alakerrassa on HUR-kuntoilulaitteet, joiden toimintaperiaate on Luonnollisessa Voimansiirrossa - Natural Transmission™. Se on paineilmaan perustuva vastusmenetelmä, minkä ansiosta HURin kuntosalilaitteet ovat hiljaisia, mukavia ja turvallisia käyttää. Valmentaja pääsee ilmaiseksi valmennettavien seurassa. Ei mimimirajoitetta henkilömäärässä. Maksetaan tullessa Rukan Infoon. Muistathan kertoa seuran nimen maksun yhteydessä. Hinta/hlö: kertakäynti 7 €, 1 kk 65 €, 3 kk 135 € ja 6 kk 195 €. Lue lisää Happy Familyn kuntosalista.

Ota yhteyttä - lähetä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä myyntipalveluumme tai lähetä tarjouspyyntö, niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen matkan ryhmällesi. Tarjouspyynnön voit lähettää lomakkeella niin saat sähköpostitse tarjouksen ryhmällesi. Huomioithan, että erikoishintaiset ryhmäpalvelut varataan kirjallisesti ennakkoon myyntipalvelusta. Näitä palveluita ovat majoitus, ateriat, hissiliput ja välineet sekä kuljetukset ja ohjelmat. Ennakkovarauksella varmistamme sinulle ja ryhmällesi sujuvan palvelun mahdollisimman vähäisellä odottamisella. ryhmävarauksissa saat veloituksetta käyttöösi Lyyti –tapahtumanhallintatyökalun, joka auttaa ryhmän hallinnoinnissa.

Ryhmänjohtajan opas

Sinun ja ryhmäsi onnistunut matka Rukalle on meille kunnia-asia! Ryhmänjohtajan oppaasta saat ohjeita, kuinka järjestelet helposti matkaan liittyvät palvelut. Apua järjestelyihin saat Rukakeskuksen ystävällisestä ja ammattitaitoisesta myyntipalvelusta. Tutustu ryhmänjohtajan oppaaseen.

Rinneturvallisuusehdot

Ohjattujen lajiharjoitteluryhmien rinneturvallisuutta koskevat ehdot. Nämä ehdot on laadittu Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n (SHKY), Ski Sport Finland ry:n ja Suomen Lumilautaliiton toimesta. Näiden ehtojen lisäksi noudatamme myös tunturikohtaisia ratavuorojen varaus- ja peruutusehtoja. Lue lisää täältä.

1. Soveltamisala
Näitä ehtoja sovelletaan, kun urheiluseura tai yksittäinen valmentaja varaa hiihtokeskuksen alueita ohjatun lajiharjoittelun suorittamista varten.

2. Harjoitusaluevarauksen tekeminen
2.1 Harjoitusaluevaraus voidaan tehdä hiihtokeskuksen edellyttämällä tavalla joko henkilökohtaisesti paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla tai hiihtokeskuksen sähköisen varausjärjestelmän avulla. Varausta tehtäessä on ilmoitettava hiihtokeskuksen edellyttämät tiedot varauksen tekijästä, ajankohdasta, johon varaus kohdistuu sekä ryhmän koosta ja lajista, jota ryhmän on tarkoitus harjoitella.
2.2 Varaus sitoo hiihtokeskusta, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse.
2.3 Varattua harjoittelualuetta pidetään varattuna harjoitusalueen varaajalle varausajankohdan alkuun saakka. Mikäli varaaja ei saavu paikalle varauksen alkamisajankohtaan mennessä tai ilmoita saapuvansa vielä paikalle ennen varatun ajan päättymistä, voi hiihtokeskus antaa harjoitusalueen muiden asiakkaiden käyttöön.

3. Hiihtokeskuksen oikeudet ja velvollisuudet
3.1 Hiihtokeskuksella on oikeus osoittaa ryhmälle parhaiten sopiva harjoitusalue. Alueen valitsemisessa on otettava huomioon aiotun lajiharjoittelun luonne, ryhmän koko ja ryhmän jäsenten taitotaso, rinneolosuhteet sekä hiihtokeskuksen muu asiakastilanne. Hiihtokeskus voi tarvittaessa osoittaa useampia ryhmiä samalle harjoitusalueelle samanaikaisesti.
3.2 Hiihtokeskus voi kieltää aiotun lajiharjoittelun, mikäli rinneolosuhteet tai hiihtokeskuksen muu asiakastilanne turvallisuussyistä niin edellyttää.
3.3 Hiihtokeskuksella on oikeus määrätä ohjattu lajiharjoittelu keskeytettäväksi, mikäli siitä aiheutuu ulkopuolisille vaaraa tai hiihtokeskuksen antamia toimintaohjeita ei noudateta.
3.4 Hiihtokeskuksen on huolehdittava siitä, että rinneolosuhteet täyttävät viranomaisten asettamat vaatimukset (mm. tyypilliset rinneturvallisuuden edellyttämät patjoitukset, suojaverkot sekä opastekyltit ovat paikoillaan ja oikein asennettuja).
3.5 Hiihtokeskuksen on huolehdittava siitä, että harjoitusalueen varaajalle annetaan riittävät ja tarpeelliset tiedot rinteistä ja niiden käytöstä aiottu lajiharjoittelu huomioiden.
3.6 Hiihtokeskuksen on huolehdittava siitä, että harjoitusalueen varaajalla ja ohjatun valmennusryhmän jäsenillä on mahdollisuus tutustua hiihtokeskuksen palveluiden käyttöä koskeviin yleisiin sopimusehtoihin. SHKY sopimusehdot
3.7 Hiihtokeskus voi edellyttää, että ohjatun lajiharjoittelun ajaksi harjoitusalue rajataan näkyvin rajausvälinein harjoitusalueen varaajan toimesta siten, ettei harjoitusalueelle pääse ohjatun valmennusryhmän ulkopuolisia henkilöitä. Hiihtokeskus voi myös edellyttää, että rajausvälineiden käytön lisäksi tai sijaan harjoitusalueen varaaja huolehtii valvojien käytön avulla, ettei harjoitusalueelle pääse ohjatun valmennusryhmän ulkopuolisia henkilöitä.
3.8 Hiihtokeskus voi edellyttää, että ohjatun lajiharjoittelun ajaksi harjoitusalueella tai sen reunoilla sijaitsevat, mahdollista vaaraa aiheuttavat rakenteet (valotolpat tms.) sekä puunrungot suojataan harjoitusalueen varaajan toimesta esimerkiksi suojapatjojen ja verkkojen avulla. Mikäli hiihtokeskus edellyttää suojapatjojen ja/tai verkkojen asentamista, on hiihtokeskuksen toimitettava kyseiset suojavarusteet varaajan käytettäviksi. Suojavarusteiden käytönaikaisesta huollosta ja kunnossapidosta vastaa varaaja. Suojavarusteet on palautettava hiihtokeskukselle viipymättä varauksen päätyttyä.

4. Harjoitusalueen varaajan oikeudet ja velvollisuudet
4.1 Harjoitusalueen varaajan on annettava hiihtokeskukselle edellä kohdassa 2 määritellyt tiedot varausta tehtäessä. Mikäli tiedoissa tapahtuu muutoksia, on muutoksista ilmoitettava hiihtokeskukselle viivytyksettä ja viimeistään ennen harjoitusalueen käyttöön ottamista.
4.2 Harjoitusalueen varaajan on ilmoitettava hiihtokeskukselle mahdollisista erityistoiveistaan harjoitusalueen sijainnin suhteen varausta tehdessään.
4.3 Harjoitusalueen varaajan on täytettävä edellä kohdassa 3 tarkoitetut, hiihtokeskuksen asettamat edellytykset ennen ohjatun lajiharjoittelun aloittamista harjoitusalueella.
4.4 Harjoitusalueen varaaja on velvollinen noudattamaan yleisiä hiihtokeskuspalveluiden käyttämistä koskevia ehtoja ja huolehtimaan siitä, että ohjatun valmennusryhmän jäsenet myös noudattavat ehtoja.
4.5 Harjoitusalueen varaaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että lajiharjoittelu voidaan toteuttaa ohjatun valmennusryhmän jäsenten ikä ja taitotaso huomioiden turvallisesti. Harjoittelun sisältöä suunniteltaessa ja toteutettaessa on huomioitava myös rinne- ja sääolosuhteet sekä hiihtokeskuksen muut asiakkaat.
4.6 Harjoitusvuoron päättyessä harjoitusalueen varaajan on poistettava harjoitusalueelta sinne laitetut välineet, kuten ratakepit sekä huolehdittava harjoitusalueen palauttamisesta sellaiseen kuntoon, ettei alueen käytöstä aiheudu vaaraa muille laskijoille. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi harjoituksen johdosta syntyneiden rataurien lanaamista tasaisiksi.

5. Vahingonkorvausvelvollisuus
5.1 Hiihtokeskus vastaa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet hiihtokeskuksen laiminlyönnin tai huolimattomuuden johdosta.
5.2 Hiihtokeskus ei vastaa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet harjoitusalueen varaajan, ohjatun valmennusryhmän valmentajan tai muun toimihenkilön tai ohjattuun valmennusryhmään kuuluvan henkilön laiminlyönnin tai huolimattomuuden johdosta.
5.3 Harjoitusalueen varaaja vastaa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet harjoitusalueen varaajan, ohjatun valmennusryhmän valmentajan tai muun toimihenkilön tai avustajan tai ohjattuun valmennusryhmään kuuluvan henkilön laiminlyönnin tai huolimattomuuden johdosta.

6. Erimielisyydet
6.1 Näistä ehdoista mahdollisesti syntyvät erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli neuvottelut eivät johda osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, voi osapuoli saattaa asian käsiteltäväksi toimivaltaisessa käräjäoikeudessa.

7. Voimassaolo
7.1 Nämä ehdot on käsitelty ja hyväksytty SHKY:n teknisessä työryhmässä ja hallituksessa ja Ski Sport Finland ry:n hallituksessa sekä Suomen Lumilautaliiton hallituksessa.lla. Suora yhteys rinteeseen Maston rinteen kautta joulukuusta huhtikuun loppuun.