Olet täällä

Treenikeskus

Ruka on Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden virallinen treenikeskus. SkiSportFinland Oy ja Ruka tekevät entistä tiiviimmin yhteistyötä suomalaisen alppi- ja freestylehiihdon menestyksen eteen. Kyse on strategisesta kumppanuudesta, joka perustuu korkeatasoisiin harjoittelu- ja kilpailupaikkoihin. Rukan erikoissuorituspaikat tarjoavat loistavat olosuhteet harrastajasta ammattilaiseen.

Rukan FIS-rinne

Rukan uusi FIS-luokiteltu kisarinne alkaa Eturinteen huipulta ja päättyy Hiihtostadionille. Rinteen profiili on vauhdikas ja täyttää kisaajien ohella taitavan hiihtäjän toiveet.

Rukan BatteryRun

Rukan Freestyle-keskuksen muodostavat freestylehyppyrit sekä Battery Run, yksi maailman parhaita kumparerinteitä. Peräti 29 astetta jyrkässä Batteryssa käynnistyy joulukuussa MaailmanCup kiertue.

Rukan SuperPipe

SuperPipe Rukan Vuosselissa täyttää mittavimmatkin kansainväliset vaatimukset. Nopeasti ylös pääsee RukaExpress tuolihissillä.

Ruka BatteryPark

Saaruan Battery Park on lumilautailijoiden ja freeski-laskijoiden suosikkialue Rukalla. Parkissa on neljä eritasoista laskulinjaa. Arvostetussa Battery Parkissa viihtyvät usein myös maailman huiput.

Rukan Hiihtostadion

Perinteisessä Ruka Nordic Opening MC-avauksessa marraskuussa kilpaillaan mäkihypyssä, hiihdossa ja yhdistetyssä.