ski.ruka.fi
PASSION FOR SKIING*
ski.pyha.fi
         Rukan ja Kuusamon aluesivusto:   www.ruka.fi   
Suomeksiin English По-Pусски
Ruka koululaisille & leirikoulut
Ruka koululaisille & leirikoulut
Puh: +358 8 8600 300

E-mail: myynti@ruka.fi
Osoite: Rukatunturintie 9,
93825 Rukatunturi

RUKA KOULULAISILLE & LEIRIKOULUT

koululaiset viihtyvät tunturissa

Rukalla on helppo järjestää kouluryhmän tapahtumia ja ohjelmia vuoden ympäri.

 

Majoittuminen käy helposti Ski-Inn majoituskohteissa, joissa liinavaatteet ja loppusiivous (lukuunottamatta astioiden tiskausta ja roskien vientiä) kuuluvat aina hintaan.

 

Talviarkipäivinä järjestettyihin rinneretkiin tarjoamme erittäin edulliset koululaishinnat niin hissilipuista kuin välineistäkin. Suosittelemme ryhmien saapumiseen itä-Rukaa ja Vuosselinportin vuokraamoa. Vuokraamon läheisyydessä on busseille riittävästi pysäköintitilaa, ja vuokraamon moderneissa tiloissa vuokraus ja hissilipun nouto sujuu jouhevasti.

 

Vapaan laskettelun lisäksi voitte valita palveluistamme monipuolista ohjelmaa niin rinteessä kuin rinteiden ulkopuolellakin. Kesällä luontoon tehty vaellusretki herkistää varmasti myös pienimmätkin koululaiset. Lue lisää täältä.

 

Touhukkaan päivän lomassa on hyvä rauhoittua ja nauttia lounas Ravintola Pisteessä edullisimmin koululaishinnoin.

 

Valmis leirikoulupaketti sopii teille, jotka halautte päästä mahdollisimman helpolla. Lue lisää leirikouluistamme täältä

 

Ryhmän hallinnoinnin avuksi saat Lyyti –ryhmänhallintatyökalun, jonka avulla ilmoittautumiset ja varaukset pysyvät ajantasaisina sähköisesti.

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin autamme sinua suunnittelemaan onnistuneen laskettelupäivän tai leirikoulun!Suomalainen työllistää
© 2014 Rukakeskus Oy | Rukankyläntie 9, 93825 Rukatunturi