Olet täällä

0400 101600
info@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Rukakeskus-konserni on perheyritys, joka on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä jayksi  hiihtokeskustoimialan markkinajohtajia lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä. Tutustu yritysesittelyyn.

Järjestelmäasiantuntija

Haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan konsernimme tietojärjestelmien, palvelinten ja muun IT-infran ylläpitämisestä yhdessä muun ICT-tiimin kanssa. Yhtiöllämme on kunnianhimoiset tavoitteet sähköisen kaupan, asiakaskokemuksen ja muun liiketoiminnan digitalisoimisen osalta – tässä kaikessa ICT:llä on voimakas taustarooli asioiden mahdollistajana. Jätä hakemus 5.3. mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Opteam Lappi – Ruka-Kuusamon HR-koordinaattori Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai 050 4131220. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lue lisää

Kiinnostaako työ huipulla?

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@ruka.fi