Olet täällä

0400 101600
info@ruka.fi
Kauppakeskus Kumpare
93830
Rukatunturi

Avoimet työpaikat Rukalla

Rukan hiihtokeskukseen tapahtumatuottajaksi

Onko sinulla vahva osaaminen tapahtumien tuottamisesta, innostutko joka vuosi ensilumesta ja oletko aina halunnut asua lähellä hiihtokeskusta ja pohjoista luontoa? Jos vastasit jokaiseen kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Rukakeskus Oy haluaa tehdä rinteistään kansainväliset elämystuotteet ja tapahtumasisällöillä on siinä keskeinen rooli. Yhdessä muiden palveluiden ja tuotteiden kanssa tapahtumasisällöt kannustavat lomaa suunnittelevia asiakkaita valitsemaan Rukan talven lomakohteeksi ja kiinnostumaan erityisesti tekemisestä Rukan rinnealueella. Ruka on kaikkien hiihtokeskus ja tämä näkyy myös tapahtumatarjonnassa. Rukakeskus on mukana järjestämässä noin 200 päivää pitkän laskukauden aikana yli 30 tapahtumaa (mm. Talven Avajaiset, Wappulounas, Spring Break, Ski Pride, Polar Night Light Festival, Iskelmä Rinteessä).

Tapahtumien tuottaminen pohjoisessa on oma taiteenlajinsa, koska vaatii tapahtumalta paljon houkutella asiakkaita satojen ja yhä useammin tuhansien kilometrien päästä Rukalle. Onnistuminen tässä tehtävässä ei vaadi ainoastaan luovuutta ja tarkkaa budjettikuria vaan myös kaupallista ymmärrystä ja yritteliäisyyttä. Rakastat järjestelmällisyyttä ja lukuja yhtä paljon kuin työskentelyä värikkäiden ihmisten ja yhtäaikaisesti useiden erilaisten projektien kanssa.

Toivottavasti saimme tehtävän kuulostamaan edes vähän haastavalta, koska sitä se myös on. Toisaalta kaikki asiat mitkä tekevät tehtävästä haastavan tekevät siitä myös kiinnostavan. Tapahtumatuottajana teet töitä osana Rukakeskuksen digi-markkinointitiimiä, jonka vastuulla on Rukan tapahtumien lisäksi markkinointi, verkkokauppa ja digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen, ja ei ainoastaan Rukalla vaan myös Pyhätunturilla (kts. Yritysesittely). Rukakeskuksen tapahtumatuottajana vastaat isosta osasta Rukan hiihtokeskuksen alueelle sijoittuvista tapahtumista ja alueellista yhteistyötä teet Ruka-Kuusamon Matkailu ry:n tapahtumatiimin sekä lukuisten muiden yhteistyökumppaneiden ja yrittäjien kanssa.
Toivomme myös, että sinulla on ajokortti ja olet valmis muuttamaan Ruka-Kuusamon alueelle, avustamme asunnon etsimisessä.

Jätä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen markkinointi@ruka.fi viimeistään perjantaina 16.6. Hakemus kannattaa kuitenkin laittaa välittömästi, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja työt alkavat elokuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse digi- ja markkinointijohtaja Reino Tikkanen (+358 50 573 0707) keskiviikkoina 7.6. ja 14.6. kello 9-11 ja 16-18 välisinä aikoina.

Rukakeskus-konserni on perheyritys, joka on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja yksi hiihtokeskustoimialan markkinajohtajia lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä. Tutustu yritysesittelyyn.

Kiinnostaako työ huipulla?

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@ruka.fi