Olet täällä

0400 101 605
pistevuokraamo@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93825
RUKATUNTURI

PisteVuokraamo

Vuokravälineet

Alppihiihtoon tarjoamme kahden tasoisia välineitä: STANDARD-luokassa erittäin hyvätasoisia perusvälineitä ja VIP-luokassa uusimmat carverit, kisasukset ja -monot. VIP-setin vuokraajalla on vuokra-ajan rajaton vaihto-oikeus kaikkiin vuokraamon välineisiin, joten tämä on loistava mahdollisuus testata erilaisia välineitä ja lajeja!  Välineiden lisäksi vuokrattavissa on kypäriä, laseja ja karkuremmejä. Vuokraamon yhteydessä toimivasta shopista löytyy laskettelulaseja, hanskoja, pipoja ja huppuja. Vuokraamon yhteydessä toimii myös hissilipunmyynti ja suksihuolto. PisteVuokraamossa toimii Fischerin, Atomicin ja Salomonin Test Centerit, joissa voi testata kauden huippu-uutuuksia, katso Test Centereiden ajat. Kun olet testannut sukset ja todennut ne hyväksi voit ostaa saman mallin omaksesi RukaStoresta

Käytettyjen vuokravälineiden myynti alkaa su 5.4.!

Myynnissä suksia, monoja, lautoja, murtsikoita.. Mallit ja hinnat nähtävillä Piste ja Vuosselin Portin vuokraamoissa! Tervetuloa edullisille välineostoksille!!

Hissiliput

Pistevuokraamosta ostat myös hissiliput. Kätevimmin ostat hissiliput netistä!

Säilytyskaapit

Laskettelupäivien välissä välineet ne on helppo säilöä lukittavaan suksisäilytyskaappiin Pisterakennuksen alakertaan (käynti Eturinteen suunnalta). Kaapin vuokra on 6 € / vrk tai 30 € / viikko.  Avaimen saa PisteVuokraamon kassalta (avainpantti 10 €, maksetaan takaisin avaimen palauduttua).

Vuokravälinevalikoiman merkit ja varusteet

  • Fischer, Atomic ja Salomon lasketteluvälineet
  • Burton, Salomon ja Ride lumilautailuvälineet
  • Telemark-välineet
  • Twintip-sukset
  • Lasten välineet ja kypärät, valjaat
  • Maastohiihtovälineet
  • Stigat, pulkat, ahkiot
  • Lumikengät
  • Salomon vuokravaatteet

Vuokraa ennakkoon eVuokrauslomakkeella

Uudella eVuokrauslomakkeella voit kätevästi lähettää ennakkoon vuokraustietosi Rukan välinevuokraamoihin. Lomakkeen tiedot siirtyvät suoraan vuokrausjärjestelmäämme joten säästät aikaa asioidessasi vuokraamossa! Testaa tästä- kätevää ja nopeaa.

Tutustu Itä-Rukan vuokraamon, VuosselinPorttiin.

PisteVuokraamo palvelee talvikaudella rinteiden aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa!