Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 21.07.2017
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Hiihtävät perheet Rukalla

Rukalla viihtyy koko perhe - iästä huolimatta! Myös lapsille ja aloittelijoille on useita rinnealueita ja tekemistä on myös rinteiden ulkopuolella. Maksuttomasta rinneviikko-ohjelmasta löytyvät useat lomaelämykset ja pakkaspäivänä löytyy tekemistä muun muassa Kumpareessa ja Happy Familyn sisätiloissa. Varaa netistä tai ota yhteyttä RukaBooking (08) 8600 300, myynti@ruka.fi.

Hiihtoalueet & pulkkamäet lapsille ja aloittelijoille

Rukan hiihtokeskuksen suunnitellussa on huomioitu perheiden onnistunut lumiloma. Rukalta löytyy hiihtoalueet lapsille ja aloittelijoille. Lasten omia hiihtoalueita (pulkkamäkineen ja tulistelupaikkoineen) on Rukalla kaksi: laaja Rosa & Rudolf Lastenmaa sekä Rukan kylän vieressä sijaitseva Kaltiolammen Lastenmaa. Edellä mainittujen lisäksi pulkkamäkiä ja tulipaikkoja löytyy Itä-Rukalla olevan Lastenmaan alaosasta ja Mastorinteillä sekä Rukan kylän laidalla Kaltiolammen vieressä. Lisäksi Saaruan Battery Parkin yläosasta löytyy makkaranpaistoon sopiva kota. Maksuttomasta rinneviikko-ohjelmasta löytyy kaikenlaista tekemistä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin! Rukan kylästä löytyy ulkoleikkipaikka ja jos sää ei suosi ulkoilu voi aikaa viettää sisätiloissa Kauppakeskus Kumpareen alakerrasta löytyvässä Happy Family Touhutalossa tai ottaa kisaa keilauksen merkeissä.

Rosa & Rudolf Lastenmaa Vuosselissa

Rosa & Rudolf Lastenmaa palvelee eritasoisia lapsia ja aloittelijoita tehden hiihtopäivästä hauskemman. Aluetta on jaettu eritasoisille laskettelijoille ja kehityksen myötä voi lastemaassa siirtyä näppärästi seuraavalle ’tasolle’. Suomen suurimman ja hauskimman lastenmaan alaosa on omistettu pienimmille lumiliikkujille; alueella on 3 erimittaista taikamattoa 24m, 50m ja 80m sekä Rosan & Rudolfin yllätyksiä. Rukan taikamatot ovat maksuttomia kaiken ikäisille.

Lastenmaan Rosan & Rudolfin nimikkohissi on sompahissi, jolla pääsee lastenmaan yläosaan ja voi kurvailla hissin molemmin puolin alas. Lastenmaan ala-osassa on laavu, jossa voi paistaa makkaraa ja seurata lastenmaan touhuja. VuosselinPortissa on täydellisesti varusteltu vuokraamo sekä hissilipunmyynti. Nälkä taittuu nopeasti Pizzeria Vuosselin tai SkiBistron rinnelounaalla.

Tervetuloa Rosan & Rudolfin Lastenmaahan vaikka Rukan alueen maksuttomalla SkiBussilla!

Muutamilla vinkeillä laskureissu lasten kanssa sujuu mukavasti: LUE VINKIT 

Uutta Lastenmaassa

 Vuosselin Rosa & Rudolf lastenmaahan rakennetaan aloittelijoille sopivia hyppyreitä ja reilejä Rosa Parkiin sekä Rudolf crossi-rata. Katso suorituspaikkaesittelyt alapuolelta. Lisäksi lastenmaan viereen tulee leikkipuisto, joka on käytettävissä ympäri vuoden. Kaudella 2016-2017 lastenmaahan tulee lisäksi hiihtokaruselli, jota voi käyttää kaiken ikäiset suksilla tai laudalla liikkuvat laskijanalut.

Kaltiolammen Lastenmaa Rukan kylän kupeessa

Kaltiolammen Lastenmaa on Rukan kylän kupeessa, etutuolihissin tuntumassa. Lähellä sitä sijaitsee myös Ravintola Piste kaikkine palveluineen. Lämmittelemään, pikku purtavalle ja juotavalle on siis todella lyhyt matka. Etutuolihissin vierestä löytyy taikamatto-hissi. Myös PisteVuokraamo löytyy ihan vierestä. Loistavan sijaintinsa ansiosta Kaltiolammen Lastenmaahan on helppo tulla koko päiväksi tai vaikka vain pienelle happihiihtelylle. Lastenmaassa on ensikertalaisille sopiva alkeisrinne. Jos laskettelu alkaa väsyttää, niin leikkikenttä kiipeilytelineineen ja keinuineen löytyvät aivan läheltä. Etutuolihissin vierestä löytyvällä tulipaikalla on mukava lämmitellä ja vaikka paistaa omat makkarat.

Rosa & Rudolf seikkailureitti

Vuosselin Ahonlaidan rinteen vasemmalla puolella metsän siimeksessä kulkee lasten oma seikkailureitti. Reitille pääsee Ahonlaidan rinteen 27 puolesta välistä sijaitsevasta portista. Kunnostettu reitti kulkee mutkitellen loivaa rinnettä ja päättyy Ahonlaidan rinteen 27 loppuosaan, josta pääsee helposti Kulma- tai RukaExpress-hisseille. Tervetuloa tutustumaan Rosan ja Rudolfin metsäneläinystäviin ja seikkailemaan heidän kanssaan! Reitin varrelta löydätte myös porotarhan ja Erä-Suden huskyt, jotka tervehtivät laskijoita lumilomallaan. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan poroihin ja huskeihin myös jalkaisin rinteen nro 27 laitaa pitkin kulkien. Tutustu rinneviikko-ohjelmaamme; tarjolla on poronruokintanäytös maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 16.30.

Hissiliput nuorisolle alkaen 23,50 € / päivä

Rukalla ja Pyhällä 12-17 vuotiaat nuoret laskevat alkaen 23,50 € / päivä (7 päivän lippu 164 € = 23,43 € / päivä). Nuorisoliput ostat edullisimmin netistä viimeistään edellisenä päivänä. Samalle päivälle voit ostaa hissilipun lipunmyyntipisteistämme Pisteen tai VuosselinPortin Vuokraamojen yhteydestä.  Tutustu nuorisolippujen valikoimaan ja hintoihin.

Alle 6-vuotiaat kypäräpäät ilmaiseksi rinteeseen!

Kypärä kannattaa pitää päässä rinteessä ja alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ilmaiseksi vanhemman seurassa. Lapset saavat ilmaisen etäluettavan Rosa&Rudolf-hissilipun vanhempien lipunoston yhteydessä lipunmyynnistä. 6-11-vuotiaat saavat myös reilun alennuksen hissilipuista. Tutustu hissilippuhintoihimme. Vuosselin ja Kaltiolammen lastenmaasta löytyvät taikamatot ovat ilmaisia kaiken ikäisille laskijoille. Tervetuloa kokeilemaan!

Perhelipulla lapsille lisäalennus 30%

Kahden vanhemman ostaessa 4-14 päivän hissiliput, annamme samoista lasten (6-11 v) ja nuorten (12-17 v) lipuista -30 % lisäalennuksen! Perheliput voi ostaa lippukassoilta tai nettikaupasta yhtenä ostona, jolloin kaikkien lippujen on oltava saman pituisia. Perhelippu on tarjolla 4-14 päivän normaalihintaisiin lippuihin ja se on tarkoitettu samassa taloudessa asuville perheenjäsenille. Perhelippu on voimassa myös Hiihdä Halvalla kaudella. Perhelippu ei koske kausikortteja, seniorilippuja eikä muita erikoishintaisia lippuja eikä sitä voida yhdistää muihin alennuksiin. Netistä ostettu Perhealennus lasketaan aina kassahinnasta, ei online-hinnasta. Tutustu päivälippujen hintoihin ja osta netistä.

Majoitussuositus perheille

Perheiden keskuudessa suosittuja Ski-Inn majoituskohteita ovat mm. MastonAition mökit sekä AurinkoRinteen ja RukaSuitesin huoneistot.
Esim. 4 pvän lumiloma perheille (2 aikuista + 2 lasta) majoitus + hissiliput alk. 172€/vrk
Esim. 4 pvän majoitus neljälle alk. 330€
Tutustu Ski-Inn majoitukseen.

Rukan ja Kuusamon lastenhoitopalvelut

Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa lastenhoitopalveluja perheille myös lomalla. Hoitotilaukset toivotaan ensisijaisesti netin kautta; tilauksen käsittelyyn on varattava 3 arkipäivää. Lastenhoitoa voi tilata myös numerosta 045 121 5562 ma-pe klo 8-13. MLL ei ota vastaan lastenhoitotilauksia tekstiviesteillä tai sähköpostitse. Lastenhoito maksetaan käteisellä hoidon yhteydessä. Lastenhoitajien tuntipalkka on 8,20 e/h, sunnuntaisin ja kaikkina juhlapyhinä  korotettu  hinta 16.40 eur/h. Lisäksi hoitajalle maksetaan mahdolliset matkakorvaukset. MLL:n lastenhoitoalvelu on todennäköisesti päättymässä Pohjois-Pohjanmaan piirissä vuoden 2016 lopulla.