Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 19.08.2017
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Lastenmaat

Suomen suurin ja hauskin lastenmaa on Rosa & Rudolf Lastenmaa Vuosselissa. Alue sopii eritasoisille laskettelijoille ja kehityksen myötä voi siirtyä seuraavalle tasolle. Lastenmaan vieressä on myös pulkkamäki, laavu ja Ski Bistro, joka on mainio paikka seurata hauskanpitoa. Lisäksi Vuosselissa Ahonlaidan metsän siimeksessä on lasten oma Rosa & Rudolf seikkailureitti. Ja Rukan kylän kupeessa on pienempi Kaltiolammen Lastenmaa.

Rosa & Rudolf Lastenmaa Vuosselissa

Rosa & Rudolf Lastenmaa palvelee eritasoisia lapsia ja aloittelijoita tehden hiihtopäivästä hauskemman. Aluetta on jaettu eritasoisille laskettelijoille ja kehityksen myötä voi lastemaassa siirtyä näppärästi seuraavalle ’tasolle’. Suomen suurimman ja hauskimman lastenmaan alaosa on omistettu pienimmille lumiliikkujille; alueella on 3 erimittaista taikamattoa 24m, 50m ja 80m sekä Rosan & Rudolfin yllätyksiä. Rukan taikamatot ovat maksuttomia kaiken ikäisille.

Lastenmaan Rosan & Rudolfin nimikkohissi on sompahissi, jolla pääsee lastenmaan yläosaan ja voi kurvailla hissin molemmin puolin alas. Lastenmaan ala-osassa on laavu, jossa voi paistaa makkaraa ja seurata lastenmaan touhuja. VuosselinPortissa on täydellisesti varusteltu vuokraamo sekä hissilipunmyynti. Nälkä taittuu nopeasti Pizzeria Vuosselin tai SkiBistron rinnelounaalla.

Tervetuloa Rosan & Rudolfin Lastenmaahan vaikka Rukan alueen maksuttomalla SkiBussilla!

Muutamilla vinkeillä laskureissu lasten kanssa sujuu mukavasti: LUE VINKIT 

Uutta Lastenmaassa

 Vuosselin Rosa & Rudolf lastenmaahan rakennetaan aloittelijoille sopivia hyppyreitä ja reilejä Rosa Parkiin sekä Rudolf crossi-rata. Katso suorituspaikkaesittelyt alapuolelta. Lisäksi lastenmaan viereen tulee leikkipuisto, joka on käytettävissä ympäri vuoden. Kaudella 2016-2017 lastenmaahan tulee lisäksi hiihtokaruselli, jota voi käyttää kaiken ikäiset suksilla tai laudalla liikkuvat laskijanalut.
Rosa & Rudolf Lastenmaa 
20 Bistrorinne280 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 1.12.17
21 Bistron rinne310 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 1.12.17
22 Lastenmaan rinteet150 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 1.12.17

Hissit, Hissit, avataan 6.10. klo 9:30
    lasumatiketope
Bistro-hissi (J) -
-
-
-
-
-
-
Jänö taikamatto (T) -
-
-
-
-
-
-
Ilves (K) -
-
-
-
-
-
-
Poro (U) -
-
-
-
-
-
-


Rosa & Rudolf seikkailureitti

Vuosselin Ahonlaidan rinteen vasemmalla puolella metsän siimeksessä kulkee lasten oma seikkailureitti. Reitille pääsee Ahonlaidan rinteen 27 puolesta välistä sijaitsevasta portista. Kunnostettu reitti kulkee mutkitellen loivaa rinnettä ja päättyy Ahonlaidan rinteen 27 loppuosaan, josta pääsee helposti Kulma- tai RukaExpress-hisseille. Tervetuloa tutustumaan Rosan ja Rudolfin metsäneläinystäviin ja seikkailemaan heidän kanssaan! Reitin varrelta löydätte myös porotarhan ja Erä-Suden huskyt, jotka tervehtivät laskijoita lumilomallaan. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan poroihin ja huskeihin myös jalkaisin rinteen nro 27 laitaa pitkin kulkien. Tutustu rinneviikko-ohjelmaamme; tarjolla on poronruokintanäytös maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 16.30.


Vuosseli & Super Pipe 
26 Rudolf seikkailureitti700 m avaustavoite laskukaudelle 17-18 1.12.17

Hissit, Hissit, avataan 6.10. klo 9:30
    lasumatiketope
Vuosseli Express (N) -
-
-
-
-
-
-
Vuosseli III/Kulma (O) -
-
-
-
-
-
-


Kaltiolammen Lastenmaa Rukan kylän kupeessa

Kaltiolammen Lastenmaa on Rukan kylän kupeessa, etutuolihissin tuntumassa. Lähellä sitä sijaitsee myös Ravintola Piste kaikkine palveluineen. Lämmittelemään, pikku purtavalle ja juotavalle on siis todella lyhyt matka. Etutuolihissin vierestä löytyy taikamatto-hissi. Myös PisteVuokraamo löytyy ihan vierestä. Loistavan sijaintinsa ansiosta Kaltiolammen Lastenmaahan on helppo tulla koko päiväksi tai vaikka vain pienelle happihiihtelylle. Lastenmaassa on ensikertalaisille sopiva alkeisrinne. Jos laskettelu alkaa väsyttää, niin leikkikenttä kiipeilytelineineen ja keinuineen löytyvät aivan läheltä. Etutuolihissin vierestä löytyvällä tulipaikalla on mukava lämmitellä ja vaikka paistaa omat makkarat.