Olet täällä

+358-(0)400-101 635
hiihtokoulu@ruka.fi, skischool@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Hiihtokoulun yksityisopetus

Uusi laji haltuun tai treeniä tutussa lajissa

Yksityisopetus on hauska ja tehokas tapa tutustua uuteen lajiin, tai opetella uusia ja vaativampia taitoja tutun lajin parissa. Yksityisopetus soveltuu kaiken ikäisille ja -tasoisille laskijoille. Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Lajeina laskettelu, lumilautailu, telemark, maastohiihto ja soveltava alppihiihto.

Suosittuja oppituntien teemoja

PERUSTAIDOT alkeista expertiksi TASOT I-IV
Innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme osaavat viedä sinut laskutaidoiltasi aina astetta paremmeksi, turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on varmasti myös hauskaa tunnillamme. Tutustu opetettavien lajien taitotasoihin ja varaa tuntisi meiltä!

PALUU SUKSILLE pitkän tauon jälkeen
Onko edellisestä laskukerrastasi vierähtänyt jo tovi? Palaa laskettelun pariin turvallisesti opettajan johdolla, ja samalla tulevat myös  nykyaikaiset sukset ja -laskutekniikka tutuksi.

KURVIT KUNTOON 
Haluatko laskettelustasi entista sujuvampaa ja hallitumpaa? Tunnilla annetaan suksille kyytiä ja treenataan leikkaavia käännöksiä. Näin kehität laskuasi varmemmaksi ja vauhdikkaammaksi kaikenlaisissa rinneolosuhteissa.

MINIPARKKI hypyt, -reilit ja rinnekikkailut
Tekisikö mieli ottaa ilmaa suksien alle tai kenties tasapainoilla reileillä? Arveluttaako kuitenkin miten tulisi toimia? Säännöt ja obstaakkelit tutuiksi. Hyppyjen ja reilaamisen perustekniikkaan pääsee helposti kiinni ammattilaisen opastuksella.

HALFPIPE
Halfpipe ei ole vain huimapäiden rinnetrampoliini. Hyppää, spinnaa ja surffaa paipissa! Opi uusia temppuja! Saat lisämaustetta laskemiseen, niin laskettelijoille kuin lumilautailijoille. 

LUISTELUHIIHDON TEKNIIKKA
Tekniikka tunnilla pureudutaan luisteluhiihdon rytmiin, kehitetään yksi- ja kaksipotkuista luistelutekniikkaa, erilaisia nousutekniikoita ja sauvatyönnön oikeaa suuntaa. Rytmin löytyminen takaa sujuvan luisteluhiihtotekniikan. Suosittelemme tekniikkatunnin kestoksi 1h40min.

VIDEO-KLINIKKA tuplatunnilla (1h40min)
Video-klinikalla saat yksityiskohtaisen kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista. Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen.

RATALASKU
Ratalaskutreenit tarjoaa hauskaa yhdessäoloa ja urheilullisen ohjelman vaikkapa kokouspäivän lomaan kohottamaan yhteishenkeä. Ratalasku-treenit antaa myös harrastelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea vauhdikasta alppihiihtoa ja ratalaskun hurmaa turvallisessa ympäristössä saaden ammattitaitoista valmennusta parhailla treenipaikoilla. Lue lisää!

Yksityisopetuksen hinnat löydät hinnastostamme!

ALOITTELIJAN TARJOUSPAKETTI! Ensikertalaiset tutustuvat rinnelajeihin nyt edullisemmin! 
Tarjous voimassa: 10.10.-23.12.2016 / 9.1.-12.2.2017 / 20.3.-12.4.2017 / 17.4.-7.5.2017
Yksityistunnille (30min/50min/1h40min/2h40min) 3h vuokraus ja Lasten LumiWerneri alkeiskurssilaisille kahdeksi päiväksi vuokravälinesetti -50% Pisteen ja Vuosselinportin vuokraamoista. 
Aloittelijan välinetarjouspaketti maksetaan hiihtokoulun kassalle ennen välineiden vuokraamista ja opetuksen alkua. Hissilippuakaan et tarvitse ensi alkuun. Opetus alkaa maksuttomilla alkeisrinteillä. Hiihtokoulun toimistohenkilökunta kertoo tarkemmin hissilipun tarpeesta.