Olet täällä

+358-(0)400-101 635
hiihtokoulu@ruka.fi, skischool@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Lasten ja nuorten kurssit 2016-2017

Rukan Hiihtokoulussa lapset ja nuoret viihtyvät, oppivat uusia taitoja, saavat uusia ystäviä ja ennen kaikkea pitävät hauskaa! Lasten ja nuorten kurssien opettajat odottavat innolla uusia seikkailuja oppilaiden kanssa ja jokainen kurssi onkin pieni elämys, olipa kyseessä minkä tasoinen laskija tahansa.


Werneri kurssit

Werneri-hiihtokoulu on 5-15-vuotiaiden lasten oma hiihtokoulu, joka tarjoaa loistavan reitin rinteeseen. Lapset oppivat itsenäisisiksi ja monipuolisiksi laskettelijoiksi, samalla opetellaan myös tärkeitä asioita rinneturvallisuudesta. Lajeina ovat laskettelu ja lumilautailu. Werneri-hiihtokoulu on kansallinen lasten opetusohjelma, joka pyörii Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa! Lue lisää Werneristä!

WERNERI-LASKETTELU KURSSIEN ALOITUSPÄIVÄT 2016-2017:

  • 12.12. - 24.4. AINA MAANANTAISIN, lisäksi; 
  • ITSENÄISYYSPÄIVÄ: 3.12. LAUANTAI
  • JOULU-UUSIVUOSI: 28.12 keskiviikko ja 30.12.PERJANTAI
  • NAPEROVIIKOT 7 & 11: PERJANTAI
  • HIIHTOLOMAVIIKOT 8-10: KESKIVIIKKO
  • PÄÄSIÄSVIIKKO: PERJANTAI

LUE LISÄÄ WERNERI LASKETTELU kursseista; tasot ja ilmoittautuminen.
LUE LISÄÄ WERNERI LUMILAUTA kursseista; tasot ja ilmoittautuminen.

WERNERI lumilauta ja KINOS kurssit ovat ohjelmassamme KOULUJEN LOMA-AIKAAN.

Kinos ei ole vain koulu - Kinos on kokemus

Oletko 8-15 vuotias? Viihdytkö lumella paremmin kuin muissa elementeissä? Oletko huimapäisempi kuin keskivertotallaaja? Haluatko laskutaitoihisi ja temppuihisi uutta kipinää?
FREESTYLE Camp on tarkoitettu parkki- ja halfpipe laskusta kiinnostuneille lumilaudalla ja suksilla jo sujuvasti laskeville lapsille ja nuorille. Ykköskurssilla tutustutaan parkkilaskemiseen miniparkissa ja - reileillä. Kakkoskurssilla viedään temput astetta vaativammalle tasolle. Lue lisää!

ALPPI Camp'eillä kehitetään jokaisen rinnelaskutaitoja ja tutustutaan ratalaskun saloihin. Kakkoskurssilla treenataan vauhdikkaampaa laskutekniikkaa ja tutustutaan ratalaskuun. Kolmoskurssi sopii jo vauhdikkaasti laskeville, ja tällä kurssilla pääsee soveltamaan leikkaavia käännöksiä ja vauhtilaskua vaativammilla rinteillä ja radoilla. Lue lisää ALPPI Kinos Campeista!

Lasten pääsiäiskurssi

Tule mukaan viettämään Pääsiäistä mukavassa seurassa mäenlaskun merkeissä. Mukaan mahtuvat kaikentasoiset ja -ikäiset alppihiihdon ja lumilautailun harrastajat. Lumilautaryhmä on tason II laskijoille eli käännökset sujuu jo molempiin suuntiin.

Pääsiäiskurssi on paljon muutakin kuin pelkkää alamäkeä. Lasten pääsiäiskurssilla on oma ohjelma, johon kuuluu mm. freestyle-taituruuden harjoittelemista sekä laskuleffan kuvaamista! 

Lue lisää lasten pääsiäiskursseista.

Leirikouluryhmät - hiihtokoulusta vauhtia leirikouluuun!

Oiva aloitus ikimuistoiselle leirikoulupäivälle tunturissa on lähteä hakemaan uusia vinkkejä laskutaitoon tai opetella täysin uutta lajia mukavien ja ammattitaitoisten opettajiemme kanssa. Jokaiselle ryhmälle räätälöidään opetusajankohta sopimaan leirikouluohjelmaan ja sopivat laji- ja taitotasoryhmät kootaan etukäteen.

Varaukset tulee tehdä ennakkoon, viimeistään kurssia edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin erityisesti hiihtolomaviikoille ja pääsiäiseksi.

Tutustuthan myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.