Olet täällä

+358-(0)400-101 635
hiihtokoulu@ruka.fi, skischool@ruka.fi
Rukankyläntie 17
93830
RUKATUNTURI

Hiihtokoulu aikuisille

Aikuisten kurssit 2016-2017

Haetpa lisää vauhtia ja tekniikkaa laskuun tai olipa edellisestä laskettelukerrasta vierähtänyt vuosia, aikuisten ryhmäkurssit soveltuvat taitajasta tuntumaa hakevalle.

Ryhmäkurssilla takaamme, että jokainen oppii uusia taitoja ja pääsee nauttimaan ammattitaitoisten opettajiemme opeista. Kurssien ohjelmat sisältävat paitsi monipuolista ja vauhdikasta tekemistä Rukan rinteillä, niin ohjelmassa on muutakin mukavaa yhdessäoloa. Ja toki kursseilla pidetään hauskaa, tutustutaan uusiin ihmisiin ja nautitaan laskemisesta!

AIKUISTEN JA NUORTEN RYHMÄKURSSIT - VIIKOT 52-1 ja 8-17
Kesto 1h40min. Hinta 45€/hlö. Tapaaminen Bistron tapaamispaikalla Itä-Rukalla.

Ilmoittaudu näille kursseille joko sähköpostilla, soittamalla tai paikan päällä! Ilmoittautuminen viimeistään kello 15.00 kurssia edeltävänä päivänä. 

INTRO-TUNNIT Testaa välineitä, tekniikkaa tai uutta lajia. Intro-tunnista saat  helpon mäkistartin uuden harrastuksen pariin:
LASKETTELU INTRO: Maanantai klo 10.00
TELEMARK INTRO: Tiistai klo 14.00
LUMILAUTAILU INTRO: Sunnuntai klo 11.00

TEKNIIKKA KLINIKKA ja VIDEOINTI vie taitosi helposti nextille levelille.
KURVIT KUNTOON - Videoinnin kera. Taso 2-3. Tiistai klo 10.00
JYRKÄN LASKU - Videoinnin kera. Taso 3-4. Perjantai klo 10.00
LUISTELUHIIHTO - Videoinnin kera. Lauantai klo 10.00

Lue lisää viikoittaisten ryhmäkurssien sisällöstä.  

TELLU BOOT CAMP 3.-4.12.2016
Telemark laskijoiden oma vauhdikas kauden avauskurssi. Tekniikkaa hiotaan monipuolisilla Rukan suorituspaikoilla, lisäksi laskuja videoidaan ja treenataan vauhtilaskutaitoja myös radalla ja unohtamatta että hypyt ja "tele-landing" ovat olennainen osa Tellu-kulttuuria! Lisätietoja Tellu Boot Campista ja kurssille ilmoittautumislinkki.

ALPPI BOOT CAMP 14.-15.1.2017
Rinteiden tykittäjien eli alppikanuunoiden vauhtilaskukurssi järjestetään jälleen heti alkutalvesta. Tekniikkatreenien lisäksi videoimme suorituksia ja sovellamme opittuja taitoja erilaisissa rinneolosuhteissa, myös radalla. Tämä on oikea paikka viilata laskutaitoja talven Alppireissuille! Lisätietoja Alppi Boot Camp-kurssista ja kurssille ilmoittautumislinkki.

LADIES SKI CAMP 1.-2.4.2017 
Hyvää fiilistä, mukavaa yhdessäoloa, huikeita laskuja mimmiporukalla. Viikonlopun aikana pureudutaan perustekniikkaan, hiotaan kurvit kuntoon ja pidetään hauskaa hyvässä seurassa. Tule kehittämään laskutaitojasi ammattilaisen valmennuksessa: vinkkien, videoinnin ja harjoitusten avulla nostat laskemisen ilon uudelle tasolle. Lisätietoja Ladies Ski Campistä ja kurssille ilmoittautumislinkki.

PÄÄSIÄISKURSSI 13.-16.4.2017
Tule mukaan viettämään Pääsiäistä mukavassa seurassa mäenlaskun merkeissä. Mukaan mahtuu kaiken tasoiset ja ikäiset alppihiihdon ja telemarkin harrastajat. Pääsiäiskurssi on paljon muutakin kuin pelkkää alamäkeä, ohjelmassa on oma Afterski, teemaklinikoita sekä leikkimielisiä kisoja, joissa leivotaan kurssin mestarit. Keskiviikkona on tarjolla varaslähtö kurssille, jolloin lähdetään legendaariselle bussiretkelle Pyhälle. Lisätietoja Pääsiäiskurssista päivitetään talvikauden alussa.

Pääsiäiskurssi on yli 40 vuotta vanha perinne ja siitä on muodostunut tärkeä osa Rukan Hiihtokoulun ja Rukatunturin pääsiäistä. Idea Pääsiäiskurssista, joka tunnettiin aiemmin nimellä Vieraskurssi, on lähtöisin Itävallasta. Kävijöistä suurin osa tulee vuosi toisensa jälkeen nauttimaan pääsiäisen tunnelmasta ja laskemisesta hyvässä seurassa, parhaiden opettajien kanssa.

Tutustuthan myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.