Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 19.08.2017
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Hiihtävät ryhmät Rukalla

Hiihtäville perheille

Ruka on ollut vuosia perheiden suosiossa. Monipuoliset rinteet takaavat onnistuneet lumiloman ja kattavat palvelut loman helppouden. Rukan kylä tuo lomaan helppoutta ja Rukan rinteet tarjoaa taitavalle laskijalle haasteita mutta myös aloittelijalle mainiot puitteet lumilajiin tutustumiseen ja harjoitteluun. Tutustu tarkemmin mitä Ruka tarjoaa perheille.

Kaveriporukoille

Kaveriporukalla voi olla monelaisia toiveita lumilomalle. Rukalla vaihtoehtoja tekemiselle löytyy niin paljon, että kaikille löytyy varmasti mieleistä puuhaa. Lue lisää mitä Rukalla voi tehdä kaveriporukalla.

Freestyle- ja parkkilaskijoille

Rukan parkki on Suomen suosituin! Monipuolisen parkin lisäksi Rukan muutkin erikoissuorituspaikat kuten pipe, crossirata ja kumpareet on maailmanluokkaa. Aivan kuten laskijatkin. Rukalla löytyy laskettavaa olitpa sitten alkaja tai pro. Tutustu Rukan erikoissuorituspaikkoihin.

Yritys- ja kokousasiakkaille

Rukan kävelykylässä järjestät helposti onnistuneen yritystilaisuuden tai kokouksen. Majoitus, kokoustilat, ohjelmapalvelut ja rinteet sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita. Lue lisää mitä Ruka tarjoaa yritys- ja kokousasiakkaille.

Treeniryhmille

Rukan viihtyisät Ski-Inn majoituskohteet rinteiden äärellä, huippukuntoiset rinteet ja hyvä palveluvalikoima takaavat onnistuneen harjoitusleirin aina lokakuun ensilumilta kesäkuun kesärinteeseen. Treeniryhmille tarjoamme edulliset treenihinnat. Lue lisää treenileiristä Rukalla.

Koululaisille ja leirikouluille

Koululaiset viihtyvät Rukalla. Tunturissa on tarjolla kouluryhmille tapahtumia ja ohjelmia vuoden ympäri. Valmis leirikoulupaketti on helppo tapa varmistaa luokalle unohtumattomia elämyksiä tunturissa. Tutustu Rukan tarjontaan leirikoululaisille.

Päivä- ja bussiryhmille

Ruka sijaitsee ajomatkan päässä Oulusta tai Rovaniemeltä. Rinteiden pitkä aukiolo mahdollistaa pelkän päiväkäynnin tunturissa. Rukan kylässä kaikki tarvitsemasi palvelut ovat aivan huoneistosi vieressä kuten myös Suomen kaunein ja puhtain luonto! Lue lisää mitä Rukalla on tarjota päivä- ja bussiryhmille.