You are here

Vertical Tabs

lifts
HOLIDAYSHOP
SKI PASSES
Buy ski passes cheaper online.

Children -30% with Family ski pass

Check prices
accomodation
HOLIDAYSHOP
ACCOMMODATION
E.g., 21.07.2017
rent
HOLIDAYSHOP
RENTAL GEARS
Rent the equipment beforehand and have more time on holiday.

Read more
ski-school
HOLIDAYSHOP
SKI SCHOOL
Snowfun with ski school.

Read more
bus
HOLIDAYSHOP
Skibus
Daytrip from Oulu to Ruka by skibus.

Read more
packets
HOLIDAYSHOP
OFFERS & PACKAGES
Offers and packages.

Offers

Kohderyhmät esittely

Hiihtäville perheille

Ruka on ollut vuosia perheiden suosiossa. Monipuoliset rinteet takaavat onnistuneet lumiloman ja kattavat palvelut loman helppouden. Rukan kylä tuo lomaan helppoutta ja Rukan rinteet tarjoaa taitavalle laskijalle haasteita mutta myös aloittelijalle mainiot puitteet lumilajiin tutustumiseen ja harjoitteluun. Tutustu tarkemmin mitä Ruka tarjoaa perheille.

Kaveriporukoille

Kaveriporukalla voi olla monelaisia toiveita lumilomalle. Rukalla vaihtoehtoja tekemiselle löytyy niin paljon, että kaikille löytyy varmasti mieleistä puuhaa. Lue lisää mitä Rukalla voi tehdä kaveriporukalla.

Freestyle- ja parkkilaskijoille

Rukan parkki on Suomen suosituin! Monipuolisen parkin lisäksi Rukan muutkin erikoissuorituspaikat kuten pipe, crossirata ja kumpareet on maailmanluokkaa. Aivan kuten laskijatkin. Rukalla löytyy laskettavaa olitpa sitten alkaja tai pro. Tutustu Rukan erikoissuorituspaikkoihin.

Yritys- ja kokousasiakkaille

Rukan kävelykylässä järjestät helposti onnistuneen yritystilaisuuden tai kokouksen. Majoitus, kokoustilat, ohjelmapalvelut ja rinteet sijaitsevat keskellä kylää, lähellä kaikkia palveluita. Lue lisää mitä Ruka tarjoaa yritys- ja kokousasiakkaille.

Treeniryhmille

Rukan viihtyisät Ski-Inn majoituskohteet rinteiden äärellä, huippukuntoiset rinteet ja hyvä palveluvalikoima takaavat onnistuneen harjoitusleirin aina lokakuun ensilumilta kesäkuun kesärinteeseen. Treeniryhmille tarjoamme edulliset treenihinnat. Lue lisää treenileiristä Rukalla.

Koululaisille ja leirikouluille

Koululaiset viihtyvät Rukalla. Tunturissa on tarjolla kouluryhmille tapahtumia ja ohjelmia vuoden ympäri. Valmis leirikoulupaketti on helppo tapa varmistaa luokalle unohtumattomia elämyksiä tunturissa. Tutustu Rukan tarjontaan leirikoululaisille.

Päivä- ja bussiryhmille

Ruka sijaitsee ajomatkan päässä Oulusta tai Rovaniemeltä. Rinteiden pitkä aukiolo mahdollistaa pelkän päiväkäynnin tunturissa. Rukan kylässä kaikki tarvitsemasi palvelut ovat aivan huoneistosi vieressä kuten myös Suomen kaunein ja puhtain luonto! Lue lisää mitä Rukalla on tarjota päivä- ja bussiryhmille.