Olet täällä

Pystyvälilehdet

lifts
LOMAKAUPPA
HISSILIPUT
Osta hissiliput edullisimmin netistä.

Perhelipulla lapsille 30% lisäalennus.

Hissilippuhinnat
accomodation
LOMAKAUPPA
MAJOITUS
Majoitu Rukan rinteillä.
Esim. 27.11.2015
rent
LOMAKAUPPA
VÄLINEVUOKRAUS
Vuokraa välineet ennakkoon ja jätä enemmän aikaa lomailuun.

Lue lisää
ski-school
LOMAKAUPPA
HIIHTOKOULU
Aina voi oppia uutta.

Lue lisää
bus
LOMAKAUPPA
HIIHTOBUSSI
Päiväretkelle Oulusta Rukalle hiihtobussilla.

Osta matka
packets
LOMAKAUPPA
TARJOUKSET & PAKETIT
Hyödynnä paketit ja tarjoukset.

Tarjoukset

Ruka BatteryPark

Rukan parkki, BatteryPark on Suomen suosituin parkki. Parkissa on useita linjoja setuppeineen eritasoisille laskijoille ja parkkia muutetaan sekä kehitetään kauden aikana. Parkkimanagerin lisäksi parkin kuvioita kehittää parkkitiimi.

Suomen suosituin parkki

Parkkilaskijoita hellitään aina uudistuvalla BatteryParkilla, jolta löytyvät hyppyrit, boksit, reilit, minipaippi ja paljon muuta. MiniParkista löytyy pieniä hyppyreitä ja helppoja reilejä. BatteryPark ja MiniPark muodostavat monia eri vaikeusasteisia laskulinjoja sisältävän laajan alueen kaiken tasoisille parkkilaskijoille. Rukan BatteryParkista löytyy kaikenlaista laskettavaa kaiken tasoisille laskijoille ja se on maineensa mukaan viimosen päälle sheipissä joka päivä!

Parkin kehittäminen ja parkkitiimi

Rukan BatteryParkkia kehitetään jatkuvasti ja siitä johtuen Parkkia myös muutetaan pitkin kautta. Parkista löytyy kuitenkin aina neljä linjaa eritasoisille laskijoille. Reililinja jibbailuun, small linja pienillä 2-4m hyppyreillä ja helpoilla presseillä, medium linja keskikokoisilla 6-10m hyppyreillä, sekä iso linja 10-20m hyppyreillä. Parkin rakentamisesta, huollosta ja kehittämisestä huolehtii Rukan parkkimanageri Johannes Rinne yhdessä Park Crew:n kanssa. Johannes laskee suksilla ja on pitkän linjan parkkilaskija, monelle tuttu naama Rukalta jo kymmenen vuoden ajalta. Johanneksen johdolla parkkia kehitetään laskijoiden ideoiden ja palautteen mukaan.

Parkkimanagerin lisäksi Rukalla on parkkitiimi, joka on mukana kehittämässä parkin kuvioita. Parkkitiimin kuuluu nuoria lautailijoita ja suksijoita, useimmat paikallisia laskijoita. Kaudella 2015-2016 parkkitiimissä laskevat Antti OllilaHenri Mustonen, Emmi Parkkisenniemi, Emil Abdyllin, Saku Tiilikainen, Aku Kallunki ja Juha Mourujärvi

Lisäksi Ruka tekee yhteistyötä Suomen Lumilautaliiton ja Ski Sport Finlandin freestylemaajoukkueen kanssa parkin ja harjoitusolosuhteiden kehittämiseksi Rukalla. Maajoukkueiden sekä Rukan alppikoulun käytössä on esimerkiksi BagJump hyppypatja.

Parkin ajankohtaiset set upit

Viimeisimmät videot ja setupit löytyvät Instagrammista @rukabatterypark tai Facebookista Ruka BatteryParkin (official) sivuilta, jonne voi jakaa fiiliksiä, kuvia, videoita ja palautetta: Facebook.com/rukabatterypark
Tuoreet kuulumiset BatteryParkista ja Rukan rinteiltä löydät myös Snapchatistä: rukaskiresort.